Zobacz temat - Nowy Fanatyk Wita Wszystkich Maniaków R!

Forum Klubu ROVERki.pl

Powitania - Nowy Fanatyk Wita Wszystkich Maniaków R!

DrummerBoy - Nie Maj 22, 2016 00:23
Temat postu: Nowy Fanatyk Wita Wszystkich Maniaków R!
Cześć Wszystkim! Nazywam się Darek, aktualnie mieszkam w Będzinie. Po długich i mozolnych poszukiwaniach stałem się szczęśliwym posiadaczem wymarzonego Rovera 75, który mam nadzieję zagości w rodzinie na dłuuugooo. Taki se prezencik sprawiłem na 29 urodziny :razz: a co!
Zjeździłem całą Polskę czego nie żałuję bo wycieczki krajoznawcze są bezcenne jednak po 34932489902 wyjeździe :razz: i obejrzeniu kolejnego "zlepka" skłonny byłem przerwać poszukiwania aż natrafiłem na tego jedynego! Co więcej po sąsiedzku w Katowicach! Niestety nie obyło się bez przygód z czymś czego się bałem najbardziej (podpowiem - na literę "P") ale o tym później.. :) Zatem do zobaczenia w postach forumowych i myślę na spotach/zlotach. Pozdrawiam!

siemion_ - Nie Maj 22, 2016 05:06

DrummerBoy napisał/a:
Zatem do zobaczenia w postach forumowych i myślę na spotach/zlotach. Pozdrawiam!

Witaj. Bezawaryjnej jazdy, a co do Zlotu to najbliższa okazja już od czwartku w Gierłachowie k/Gostynia. Spotkanie fanatyków, więc koniecznie musisz podjechać, choćby na godzinę :P

DrummerBoy - Nie Maj 22, 2016 10:21

Cytat:
a co do Zlotu to najbliższa okazja już od czwartku w Gierłachowie k/Gostynia

ee to nawet na 15 min wpadnę w końcu to rzut beretem :P a tak na poważnie to wcześniej musiałbym sprawdzić ceny lawet bo jestem unieruchomiony 170 km od domu :wink: taką niespodziankę mi Roverek zafundował na początek znajomości ale wybaczam mu to :D

BetJar - Nie Maj 22, 2016 14:57

Witaj.
To, jaką niespodziankę zafundował Ci Roverek na początek znajomości 170 km od domu.
Opisz problem tu: https://forum.roverki.eu/viewforum.php?f=45

dzelo23 - Nie Maj 22, 2016 15:19

Witaj :mrgreen:
MD - Nie Maj 22, 2016 20:07

Cześć, dzień doooobry!