|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R45]wysprzęglik
dawid257 - Wto Sty 17, 2017 16:09 Temat postu: [R45]wysprzęglik witam. czy ten przewód z tego kompletu da rade jakoś upchnąć do rovera 45 2.0 diesla?? bo zamowiłem komplet tylko sie zastanawiam nad tym przewodem
http://allegro.pl/pompa-s...TQ5MjNjZmQ0Zg==
bociannielot - Wto Sty 17, 2017 16:26
Przewód nie pasuje, ogólnie da się go przełożyć nie wiem co to za f-ma, rozumiem że jest dużo tańszy od oryginału ale obyś potem nie żałował
Remigiusz - Wto Sty 17, 2017 16:43
Musisz całość przełożyć W 45/zs jest dzielony.
dawid257 - Wto Sty 17, 2017 18:10
Remigiusz czyli ten przewód bedzie pasował?bo wyzej ze znowu nie pasuje a mysle ze ten tani zestaw i tak ze 100tys wytrzyma. Wiem ze jest szybkozlacze i sie zastanawiam czy ono nie przysparza tez jakiś problemow nieraz. I czy ten przewód jakos sie upchnie czy by trzeba go podgrzewac i profilowac?nie stopi sie to?
Remigiusz - Wto Sty 17, 2017 19:11
Ogolnie z Landka zestaw byl tam rurkowy zestaw metalowy i trzeba go bylo doginac bo byl za dlugi.
Nie wiem jaki to jest z tego allegro
dawid257 - Wto Sty 17, 2017 19:27
To zobaczę co to przyjdzie jak bedzie metalowy bardziej to sie upchnie tylko jakos nad skrzynia i bedzie moze a jak nie zostawie stary przewód. Dzieki za rady
bociannielot - Wto Sty 17, 2017 20:09
Przecież mówię że ten przewód nie pasuje, przełóż swój z szybkozłączką i po sprawie
Remi jak kupujesz nawet oem do frela to jest z takim samym przewodem sprzedawany jak tu na aukcji, wiem bo kupowałem, przewód z frela nie pasuje do diesla, jest za krótki
dawid257 - Wto Sty 17, 2017 20:31
A nie mieliscie kiedys czegoś takiego ze slizgalo sprzeglo przez pompke wysprzeglik albo moze ta szybkozlaczke?bo lape mam ok w skrzyni a jak mi zaczelo slizgac i spuscilem jakby plynu z wysprzeglika i pewnie bardziej wrócił to mi ustalo to dlatego zmieniam komplet. Czy moze byc cos takiego ze płyn ma problem wrócić przez szybkozlaczke?
|
|