|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - iparts - ktos kupowal tam
Remigiusz - Wto Kwi 11, 2017 20:36 Temat postu: iparts - ktos kupowal tam Hej,
Szybkie pytanie ktoś kupował kiedyś coś na iparts ? Zamówiłem coś już ponad tydzień i brak odpowiedzi na mailowe. Status zamówienia widnieje ze czeka na realizacje
Pierwszy raz coś tam zamówiłem i dobrze ze za pobraniem bo jak nie dojdzie to przynajmniej, oprócz czasu nie stracę nic.
Jak u was doświadczenia z tym sklepem internetowym ?
Pieczarkowy - Sro Kwi 12, 2017 02:41
Napisz do mnie na priv, najlepiej z numerem zamówienia... może pomogę.
ADI-mistrzu - Sro Kwi 12, 2017 05:45
Remigiusz, ja zamawiałem, nie było problemu, sklep typu InterCars.
Coś mogło im się z systemie rąbnąć i nie widzą Twojego zamówienia.
BetJar - Sro Kwi 12, 2017 06:18
Ja kilka razy już u nich kupowałem, ale zamawiałem telefonicznie. Zawsze rozmowa więcej daje,
czy jest na stanie ?, czy pasuje ?, a może by pan polecił coś innego. Nigdy żadnego problemu.
ADI-mistrzu napisał/a: | Coś mogło im się z systemie rąbnąć i nie widzą Twojego zamówienia. |
Remigiusz napisał/a: | . Status zamówienia widnieje ze czeka na realizacje |
Może na stronie było a w magazynie nie ?, taki mały bałagan i czekają aż kurier dowiezie.
Zadzwoń. Kto pyta - wielbłądzi .
longer86 - Sro Kwi 12, 2017 08:12
Zamawiałem pompę wody, mieli największy wybór, cena tez atrakcyjna realizacja w 3 dni. Być może nie ma tego co chcesz na stanie, u mnie bylo powiadomienie mailem o kazdej zmianie statusu zamówienia... Kompletowanie przygotowane do wysyłki, wysłane...
Remigiusz - Sro Kwi 12, 2017 08:59
To i tak już musztarda po obiedzie bo jak nie wysłali teraz to już i tak nie dojdzie na czas a potem mnie nie ma, max do piątku
Dodzwonić się nie moglem wiec uważam ze to jest sklep internetowy to powinny na maila nawet odpowiedzieć, ale tez cisza
Sandman - Pon Kwi 17, 2017 13:05
Hej, ja u nich zamawiałem już wiele razy części i zawsze wszystko było ok. Fakt że ostatnio czas oczekiwania trochę się wydłużył - trzeba ok tygodnia czekać na dostawę. Teraz okres przedświąteczny więc w wielu firmach urlopy itp. albo tak jak Adi napisał, może awaria systemu jakaś.
Poza tym, iparts się zrobił bardziej popularny bo mają bardzo konkurencyjne ceny na wiele części, no i wyszukiwarka po modelu bardzo ułatwia życie... może nie wyrabiają z zamówieniami
SyntaX - Pon Kwi 17, 2017 17:21
Oczywiście kupuję tam cały czas i polecam.
Remigiusz - Pon Kwi 17, 2017 19:48
To ja nie wiem. Co z nimi. Na mnie duży negatyw zrobili i tyle.
nattek - Czw Cze 08, 2017 21:26
Ja bym to zostawił zawodowcom... Co może być najlepsze rozwiązanie... Choć ja nie raz kupowałem tutaj auto części i było wszystko ok
|
|