Zobacz temat - [mg zs] nie działają obie szyby elektryczne tył

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [mg zs] nie działają obie szyby elektryczne tył

podki - Pon Cze 24, 2019 14:24
Temat postu: [mg zs] nie działają obie szyby elektryczne tył
Witam tak jak w temacie jak na złość w te upały padły mniej wiecej w tym samym dwie rzeczy w aucie: Klima i tylne szyby elektryczne. Klime muszę sam zdiagnozować rok temu nabijana, wiatraki chodzą a przyjemnego chłodku nie ma. Zeby sobie jakos pomóc otwieram szyby i szyberdach ale mam problem bo padły mi nagle szyby z tyłu i to obie. Nie ma reakcji na przycisk w drzwiach i przyciski przy podłokietniku. Sprawdzane bezpieczniki pod kierownicą i są dobre (tutaj pytanie czy od tylnych szyb są tylko dwa bezpieczniki czy cos jeszcze). Jesli ktos miał podobna sytuacje lub wie co sie moglo stać byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam

[ Dodano: Pon Cze 24, 2019 15:11 ]
Dla potomnych bo nikt nie udzielił mi porady a nie bedziecie pół auta rozbebeszać. Koło bezpieczników pod kierownicą jest zółty przekażnik 30a i to on odpowiada za między innymi tylne szyby elektryczne. Zmiana na nowy pomogła

[ Dodano: Pon Cze 24, 2019 15:24 ]
Dla potomnych bo nikt nie udzielił mi porady a nie bedziecie pół auta rozbebeszać. Koło bezpieczników pod kierownicą jest zółty przekażnik 30a i to on odpowiada za między innymi tylne szyby elektryczne. Zmiana na nowy pomogła

iktorn73 - Sro Lip 10, 2019 09:42

Odpisałem Ci na pocztę jakby co :) .

[ Dodano: Sro Lip 10, 2019 10:42 ]
w polifcie nie jest tak łatwo

https://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=108062&postdays=0&postorder=asc&start=0

CEDZIOR - Czw Lip 11, 2019 20:24

weź multimetr i sprawdź czy dochodzi napięcie do mechanizmów