|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Tuning mechaniczny - Przelot R620 SDi
Martini - Pon Kwi 02, 2007 19:39 Temat postu: Przelot R620 SDi Witam klubowiczów.
Mam pytanie odnośnie przelotowego układu wydechowego w R620 SDi.
Z czym muszę się pogodzić po takim zabiegu, nie wspominając o hałasie.
Pozdrawiam.
bosniak - Wto Kwi 03, 2007 15:04
podwyższony hałas większe dymienie, może nawet spadek mocy i zabranie dowodu rejestracyjnego.
Owsik - Czw Kwi 05, 2007 00:29
Diesel z przelotem brzmi okropnie
HaDeSsS - Czw Kwi 05, 2007 00:35
bo diesel jest okropny
a diesla tylko virus kompa
w benzynie jest zabawa
Brt - Czw Kwi 05, 2007 09:06
Cytat: | bo diesel jest okropny |
Nie znasz się
HaDeSsS - Czw Kwi 05, 2007 10:39
hehe kwestia gustu , mozna kochac albo nie
grisha13 - Czw Kwi 05, 2007 23:59
na temat diesli mam zdanie bardzo dobre, tylko musi byc jeden warunek, diesel musi miec turbo. Osiagi przyzwoite, spalanie male, a przyspiesza na niskim zakresie obrotow dobrze i nie trzeba go pilowac i zarzynac jak benzyny dla mnie diesel to jest cos wspanialego, jedyne co mnie irytuje to ze klekocze jak jest zimny. A przelot w dieslu to dla mnie jak przyczepienie spoilera do malucha
Paul - Pią Kwi 06, 2007 00:07
grisha13 napisał/a: | na temat diesli mam zdanie bardzo dobre, tylko musi byc jeden warunek, diesel musi miec turbo. Osiagi przyzwoite, spalanie male, a przyspiesza na niskim zakresie obrotow dobrze i nie trzeba go pilowac i zarzynac jak benzyny dla mnie diesel to jest cos wspanialego, jedyne co mnie irytuje to ze klekocze jak jest zimny. A przelot w dieslu to dla mnie jak przyczepienie spoilera do malucha |
He he, dobre
Popieram, ciemna strona mocy nie jest teraz już taka zła, jak jeszcze kilkanaście lat temu
piter34 - Pią Kwi 06, 2007 11:21
grisha13 napisał/a: | nie trzeba go pilowac i zarzynac jak benzyny |
To nie jest zarzynanie. To jest "robienie dobrze". Benzyna to lubi
HaDeSsS - Pią Kwi 06, 2007 11:26
piter34 napisał/a: | To nie jest zarzynanie. To jest "robienie dobrze". Benzyna to lubi |
nic dodac nic ujac
Remigiusz - Pią Lis 04, 2011 20:23
haha.. ale stare tematy ale jak kogoś interesuje to przelot lub wolny wydech to tylko plus na Diesla. W Dieslu z Turbo Turbina jest największym tłumikiem dla całego układu.
Dobry temat jest tutaj, 3 lata później :
http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=62038
|
|