|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Powitania - Od 2lat fan Rovera,od 2m-cy jego posiadacz,od 2godz na forum
PcSlave - Pon Kwi 02, 2007 22:17 Temat postu: Od 2lat fan Rovera,od 2m-cy jego posiadacz,od 2godz na forum Śledze od dawna serwis ROVERKI.PL, pomógł mi w podjęciu końcowej decyzji zakupu mojego 620 SDi i bardzo się cieszę - iz dzisiaj ( nareszcie ) oficjalnie mogę powitać wszystkich fanów tej marki.
Zadam pewnie wiele pytań, w wielu wątkach pewnie zabiorę głos , ale również mam nadzieję , iż moja zdobyta tu i w realnym użytkowaniu Roverka wiedza - pomoże mi samemu jak i wielu innym uzytkownikom poznać wszelkie tajniki tej " prestizowej angielszczyzny "
Jesli chodzi o mnie, sprowadziłem swoją maszynkę zza miedzy (D) 2 miesiące temu - luty 2007, 1996 r , 2.0 SDi z full elektryka łącznie z szyberdachem, co w zestawieniu z klima wydaje sie w sumie dziwne, ale i fajne
Oczywiście skóra, SRS + 2x ABS zamknięte w granatowej budzie + wszystko to co, każdy inny z serii 600 posiada w sobie w standardzie
Auto jest niesamowite i choć kilku drobnych mankamentów - przerasta swym pieknem i wielkoscia cene - która za nie zaplacilem . Do tego stopnia , ze juz sie ogladam za przejezdzajaca 75'tką ..... Ale póki co , pragnę nacieszyc sie tym co już mam ....
Oby (odpukać) , wszystko dosłownie - toczyło się tak jak nalezy
pozdrawiam wszystkich nowych i starych użytkowników
See Ya later
Paul - Pon Kwi 02, 2007 22:24
I my witamy,
Gratuluję wyboru Rover'ka
P.S. Pochwal się, skąd jesteś - dodaj sobie w profilu
PcSlave - Pon Kwi 02, 2007 23:11
Hi Paul
THX, to wspaniała furka i spelnia moje oczekiwania w maxymalnym stopniu. Wygrała z Alfa 156, Omegą B czy tez nawet Volvo s40
Bardzo mnie ten samochód cieszy i oby zostało tak na te zaplanowane min. 3 lata
P.S. - Profil zmodyfikowany / OPOLE
Viniu - Wto Kwi 03, 2007 09:00
Witam.
Gratulujemy nabytku. Opole tez przyjemne miasto. Ja mam rodzinę w Krapkowicach więc nie daleko i planuję odwiedziny u nich gdzieś za miesiąc, więc kto wie.. może się miniemy gdzieś na drodze...
Pozdrawiam
bialy114 - Wto Kwi 03, 2007 18:50
Witam kolegę z R serii 600 - Bracie - niech nam drogi zawsze proste będą !
emes - Wto Kwi 03, 2007 19:02
bialy114 napisał/a: | Witam kolegę z R serii 600 - Bracie - niech nam drogi zawsze proste będą ! |
Niech chociaz szerokie i gladkie beda
PcSlave - Wto Kwi 03, 2007 19:19
Viniu napisał/a: | Witam.
Gratulujemy nabytku. Opole tez przyjemne miasto. Ja mam rodzinę w Krapkowicach więc nie daleko i planuję odwiedziny u nich gdzieś za miesiąc, więc kto wie.. może się miniemy gdzieś na drodze...
Pozdrawiam |
Oj... właściwie , to prawdopodobienstwo miniecia , jest wieksze niz ci sie wydaje
Zaokraglajac , napisalem ze jestem z Opola , aby inni forumowicze wiedzieli z jakim regionem kraju mnie kojarzyc , ale jesli chodzi o scislosc - to mieszkam wlasciwie w Krapkowicach
Pisze wlasciwie , bo polowe czasu spedzam rowniez w miescie wojewodzkim .... u mojej piekniejszej polowy
Takze VINIU , rozgladaj sie dobrze w moim miescie Szukaj granatowej 620'tki
A pozostałym , dziekuje za cieple przyjecie.
Wam tez chłopaki - szerokości życze
Viniu - Wto Kwi 03, 2007 19:28
PcSlave napisał/a: | to mieszkam wlasciwie w Krapkowicach |
Świat jest jednak mały Jeśli tylko będę znał dokładną datę na pewno dam znać.. może się ustawimy choćby do zdjęcia do rodzinnego "roverowego" albumu
Pozdrawiam
rovero - Wto Kwi 03, 2007 19:32
Oj mały jest mały.. oby okazał sie na tyle mały, że wiele roverków pojawi sie na Tuning Show w Zielonej Górze...
A jak narazie.. jak to mawiają koledzy z CB... szerokości i przyczepności
PcSlave - Sro Kwi 04, 2007 09:51
Viniu napisał/a: | Jeśli tylko będę znał dokładną datę na pewno dam znać.. może się ustawimy choćby do zdjęcia do rodzinnego "roverowego" albumu
Pozdrawiam |
Spoko, zrobimy sobie taki maly PRIVATE FAN CLUB MEETING
|
|