|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Car-audio, nawigacje, radia CB - rover 45 jakie głośniki??
boku - Czw Kwi 05, 2007 21:25 Temat postu: rover 45 jakie głośniki?? witam wszystkich,jakie głośniki są montowane w moim roverze? Jaka jest średnica głośników i jak zdemontować tapicerkę?
Proszę o porady
Revolt - Czw Kwi 05, 2007 21:41
boku napisał/a: | witam wszystkich |
Witam
boku napisał/a: | jakie głośniki są montowane w moim roverze |
Wydaje mi sie że 13 cm
boku napisał/a: | i jak zdemontować tapicerkę? |
Ja podczas pierwszego demontazu tapicerki mordowałem sie prawie godzine wiec nawet jak bym wiedział to pewnie bym nie pomógł dla satysfakcji typu " wiem ze nie tylko ja to przechodziłem"
boku - Pią Kwi 06, 2007 08:57
Revolt napisał/a: | boku napisał/a: | witam wszystkich |
Witam
Wydaje mi sie że 13 cm
boku napisał/a: | i jak zdemontować tapicerkę? |
Ja podczas pierwszego demontazu tapicerki mordowałem sie prawie godzine wiec nawet jak bym wiedział to pewnie bym nie pomógł dla satysfakcji typu " wiem ze nie tylko ja to przechodziłem" |
hiehie... wcześniej miałem Mitsubishi Carisma i na tamtym forum kolesie mieli screeny do demontażu.Pomaga to zaoszczędzić czas i nerwy.Nie pozostało mi nic więcej jak zacząć walkę... Ja kontra tapicera
Revolt - Pią Kwi 06, 2007 08:59
boku napisał/a: | tamtym forum kolesie mieli screeny do demontażu. |
Nie posiadam tego modelu co Ty więc nie moge zrobić zdjec
Ale tu masz wytłumaczone krok po kroku co i jak w R600 u mnie było nawet podobnie moze sie przyda :
http://www.roverki.pl/mod...ies=Technika#65
kamyk1313 - Czw Kwi 12, 2007 23:48
ja jak zmienialem lusterko u siebie w 420 to tapicerka zeszla gladko, pamietam, ze byly chyba ze 4 srobki do wykrecenia a reszta to plastikowe zaciski... uwazac trzeba by nie polamac... a glosni to 13 z tego co pamietam...
Tymek - Pią Kwi 13, 2007 07:52
A nie lepiej wywalic ten plastikowy pierscien ktory zreszta nie ma nic wspolnego z akustyka i strasznie brzeczy ?
Zamiast tych plastikowych wkrecasz takie:
http://allegro.pl/item184...ude_accord.html
Dzwiek pomiedzy 13 cm a 16 jest nieporownywalny.
Brt - Pią Kwi 13, 2007 09:46
boku napisał/a: | wcześniej miałem Mitsubishi Carisma i na tamtym forum kolesie mieli screeny do demontażu.Pomaga to zaoszczędzić czas i nerwy |
Nie będziemy mieli nic przeciwko, jak cykniesz fotki, opiszesz i tu zapodasz
Moloch - Pią Kwi 13, 2007 11:14
boku napisał/a: | hiehie... wcześniej miałem Mitsubishi Carisma i na tamtym forum kolesie mieli screeny do demontażu.Pomaga to zaoszczędzić czas i nerwy.Nie pozostało mi nic więcej jak zacząć walkę... Ja kontra tapicera |
A ja bym powiedział za dużo wymagasz kierowcy Roverków są jak wszyscy Anglicy powściągliwi
Brt napisał/a: | Nie będziemy mieli nic przeciwko, jak cykniesz fotki, opiszesz i tu zapodasz |
No to prawda trzeba sobie pomagać nawzajem
boku - Pon Kwi 16, 2007 19:34
Revolt napisał/a: | boku napisał/a: | witam wszystkich |
Witam
Wydaje mi sie że 13 cm |
jesteś pewien czy Ci się tylko wydaje?To jest mała różnica ,bo nie wiem jakie zamówić.
piter34: poprawiłem cytowanie...
|
|