|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - O malowaniu całego auta (wydzielone z "forum klubowe&qu
MaReK - Nie Kwi 08, 2007 12:17
Valander_wwa napisał/a: | dziwne - u mnie działa prawidłowo
ps. MaReK miałeś oddać roverka do graficiarza, i co przejeżdżam to faktycznie stoi - ale u Ciebie pod blokiem |
Mialem, ale... zdaze przed zlotem nie martw sie. Poluje do ostatniej chwili na jelenia, ktory zasponosruje mi lakier
Valander_wwa - Nie Kwi 08, 2007 13:10
W Twoim wypadku musiałbyś trafić na dachowanie, czego nie życzę
ale pomysł hmm z jeleniem nic dodać nic ująć
MaReK - Nie Kwi 08, 2007 14:28
Valander_wwa napisał/a: | W Twoim wypadku musiałbyś trafić na dachowanie, czego nie życzę |
Nie jest tak zle. Wszystkie elementy sa do lakierowania oprocz dachu.
Do tego polakieruje sobie obudowe lusterek, spojler, listwy boczne i zaslepki halogenow... wszystko i tak w tej samej cenie... Laczny koszt to ok. 2,3 tys.
Dlatego nawet drobny jelen moglby mi ofiarowac ze swojego OC 600 - 700 zl
Dwoch jeleni i mam na lakier
Pozdrawiam,
Brt - Nie Kwi 08, 2007 16:08
Cytat: | Do tego polakieruje sobie obudowe lusterek, spojler, listwy boczne i zaslepki halogenow... |
Nie lakieruj tych elementów Bedzie do d... wyglądało IMHO Tak jakby Ci sie nie chciało ich zdejmować
MaReK - Nie Kwi 08, 2007 16:42
Brt napisał/a: | Nie lakieruj tych elementów Bedzie do d... wyglądało IMHO Tak jakby Ci sie nie chciało ich zdejmować |
No co ty opowiadasz. Oczywiscie elementy wszystkie beda zdjete.
Majkel ma swojego tak polakierowanego i wyglada b. ladnie.
ZR'y przeciez tak maja chyba nie?
Brt - Nie Kwi 08, 2007 16:51
Widziałem kilka R200 i nie podobało mi się takie "ogólne" lakierowanie Wolę po prostu wersję z czarnymi dodatkami. W przypadku R25 i ZR trochę innaczej to wygląda. Ale to tylko moje zdanie
MaReK - Nie Kwi 08, 2007 18:15
Brt napisał/a: | Widziałem kilka R200 i nie podobało mi się takie "ogólne" lakierowanie Wolę po prostu wersję z czarnymi dodatkami. W przypadku R25 i ZR trochę innaczej to wygląda. Ale to tylko moje zdanie |
Ale dlaczego inaczej wyglada? Toc to tylko okularow brak i listwi boczne na zderzakach sa w kolorze i blenda chromowana...
Valander_wwa - Nie Kwi 08, 2007 23:00
zgadzam się do co brt odnośnie malowania... widziałem pare 200 w moim kolorze w pełnym lakierze i jakoś tak.... no niezbyt.
W każdym razie rzecz gustu.
piter34 - Pon Kwi 09, 2007 20:13
Brt napisał/a: | Widziałem kilka R200 i nie podobało mi się takie "ogólne" lakierowanie |
Mój Ci się nie podobał?
Brt - Pon Kwi 09, 2007 20:24
Twojego "live" nie widziałem A na Ciemnych to tak nie rzuca się w oczy i wygąda OK. Ale na jasnych jest "kiszka" IMHO
Paul - Pon Kwi 09, 2007 20:53
He he, halo, panowie! A czy to czasem nie jest już NTG ?
MaReK - Pon Kwi 09, 2007 22:09
zorientowalem sie ze NTG i ... przestalme pisac tu, zszedlem do SB
|
|