|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Tuning wizualny - [R416 si 96 r.] - dodatkowe światło stop
krzych1 - Nie Kwi 15, 2007 11:57 Temat postu: [R416 si 96 r.] - dodatkowe światło stop Witam.
Zastanawiam się nad podłaczeniem trzeciego światła stop na tylnej szybie, np. diodowego z Allegro. Czy ktoś podłączał może u siebie? Jak to zrobić, którędy i gdzie poprowadzić przewód?
MIRAS22A - Pon Kwi 30, 2007 19:14
Zobacz pod tapicerką tylniej klapy bo ja mam wyprowadzone przewody do stopu i zakończone oryginalną kostką roverka. W takim przypadku to nie jest żaden problem, a mam identyczną wersjęjak ty . Pozdrwiam
krzych1 - Pon Kwi 30, 2007 21:16
MIRAS22A napisał/a: | Zobacz pod tapicerką tylniej klapy bo ja mam wyprowadzone przewody do stopu i zakończone oryginalną kostką roverka. W takim przypadku to nie jest żaden problem, a mam identyczną wersjęjak ty . Pozdrwiam |
Witam i dziękuję za podpowiedź. Jutro spróbuję poszperać w aucie, może u mnie też taka kostka jest. Gdybyś tak jeszcze mógł popowiedzieć, w którym mniej więcej miejscu mam szukać, to byłbym bardzo wdzięczny
MIRAS22A - Pon Kwi 30, 2007 22:00
W okolicach tablicy rejestracyjnej. Tylko ze zdjęciem plastikowej tapicerki na klapie też troche zabawy jest. Uważaj na górną część pod szybą bo jest na zatrzaskach i nie trudno je połamać. POWODZENIA.
Tacowski - Pon Kwi 30, 2007 22:11
I jak udalo Ci sie?
|
|