|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Powitania - Nowy na forum, chcialbym sie przywitac...
szuuwar - Pon Kwi 30, 2007 20:28 Temat postu: Nowy na forum, chcialbym sie przywitac... Witam!
Jako ze od niedawna jestem posiadaczem R214, i od niedawna troche przegladam forum, dzis postnowilem sie zalogowac i przywitac przy okazjii, a wiec witajcie roverovi maniacy...mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona no i pomozecie mi w wyeliminowaniu ewentualnych usterek...w sumie juz pierwsze wychodza, ale to moze juz na konkretnym podforum
pozdrawiam!
Brt - Pon Kwi 30, 2007 20:30
witamy i zapraszamy zarówno na forum jak i do klubu
szuuwar - Sro Maj 02, 2007 19:12
Brt napisał/a: | witamy i zapraszamy zarówno na forum jak i do klubu |
dzieki , na forum napewno bede zagladal, a co do klubu to bardzo chetnie, ale boje sie ze z czasem na spoty moze byc ciezko... macie jakies spoty czy tylko zloty rowerzystow??
Paul - Sro Maj 02, 2007 20:19
szuuwar napisał/a: | macie jakies spoty czy tylko zloty rowerzystow?? |
Nie wiem, jak rowerzyści, ale roverzyści mają i to i to, ale nic nie jest obowiązkowe
piter34 - Pią Maj 04, 2007 13:33
szuuwar napisał/a: | boje sie ze z czasem na spoty moze byc ciezko... macie jakies spoty czy tylko zloty rowerzystow?? |
Oficjalne zloty są organizowane przez Klub. Spoty organizują klubowicze/sympatycy z danego regionu i są to najczęściej jakieś spontaniczne spotkania przy piwku/grillu/ROVERkach.
|
|