|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - [R ... fajny silniczek]
Martini - Sob Maj 05, 2007 18:55 Temat postu: [R ... fajny silniczek] Tak wrzycam może ktoś będzie zainteresowany
2.0 TURBO
Brt - Sob Maj 05, 2007 19:53
ja chcę ten "endżin" w swoim autku przeżyję spalanie
Paul - Sob Maj 05, 2007 19:55
Brt napisał/a: | chcę ten "endżin" w swoim autku |
Zdradzisz ciemną stronę
Za dużo kombinowania z przekładką. IMHO absolutnie nieopłacalne
Brt - Sob Maj 05, 2007 20:00
No właśnie podobno nie jest tak źle Podejrzewam, że poszedłbym w ślady Docenta R200 w turbobenzynie dla siebie na dojazdy do pracy i coś większego w turboklekocie dla mam nadzieję jakiejś jędzy, która mnie zaciagnie przed O Gorzej, jak ona nie będzie chciała jeździc limousine w klekocie trzeba będzie ją co noc przekonywać
Paul - Sob Maj 05, 2007 21:07
Brt napisał/a: | coś większego w turboklekocie dla mam nadzieję jakiejś jędzy, która mnie zaciagnie przed O Gorzej, jak ona nie będzie chciała jeździc limousine w klekocie trzeba będzie ją co noc przekonywać |
Hehe, dobre, tylko jak już to jędzy się nie daj. Ale jakby jakaś sympatyczna się trafiła.....
Brt - Sob Maj 05, 2007 21:09
No właśnie: sympatyczna jedza poszukiwana Ups chociaż to chyba nie ten kącik
Przemek_Docent - Wto Cze 12, 2007 23:00
Jak nie ten - przeciez to kacik off-topic
[ Dodano: Sro Cze 13, 2007 12:02 am ]
Brt napisał/a: | No właśnie podobno nie jest tak źle Podejrzewam, że poszedłbym w ślady Docenta R200 w turbobenzynie dla siebie na dojazdy do pracy i coś większego w turboklekocie dla mam nadzieję jakiejś jędzy, która mnie zaciagnie przed O Gorzej, jak ona nie będzie chciała jeździc limousine w klekocie trzeba będzie ją co noc przekonywać |
Szukaj takiej, która będzie chciała tym jeździć. Zdarzają sie takie
Brt - Wto Cze 12, 2007 23:27
Przemek_Docent napisał/a: | Szukaj takiej, która będzie chciała tym jeździć. Zdarzają sie takie |
I tu jest problem Bo bardziej mnie pociągają takie, które jeżdzą mniejszymi autami Czyli trzeba mieć 3 auta nie ma wyjścia
Przemek_Docent - Sro Cze 13, 2007 09:10
No widzisz Brt – doszedłeś wreszcie do wniosku, do którego Tomi doszedł dużo wcześniej
AndrewS - Sro Cze 13, 2007 20:29
ja tam jak na razie mam poltora samochodu + motocykl
walkie - Sro Cze 13, 2007 20:35
Brt napisał/a: | I tu jest problem Bo bardziej mnie pociągają takie, które jeżdzą mniejszymi autami Czyli trzeba mieć 3 auta nie ma wyjścia |
wracam do pimpka
Brt - Sro Cze 13, 2007 21:34
walkie napisał/a: | wracam do pimpka |
heheheh
|
|