|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R416] Zawieszenie tył
Tacowski - Sro Maj 09, 2007 19:07 Temat postu: [R416] Zawieszenie tył Czy ma ktos moze zdjecia tylnego zawieszenia? Mam do wymiany wszystkie tuleje w wahaczu tylnym z obu stron. Czy ktos wie gdzie mozna je kupic? Jakies fotki itp.
Lechos - Sro Maj 09, 2007 19:36
skad pewnosc ze wszystkie? a kupic chyba w sklepie moto
Tacowski - Sro Maj 09, 2007 19:41
Lechos napisał/a: | skad pewnosc ze wszystkie? |
Poniewaz bylem u mechanika na kanale i sa powybijane wszystkie tuleje i sa do wymiany.
Lechos napisał/a: | a kupic chyba w sklepie moto |
No wlasnie chodzi o to ze w sklepach moto nie ma
Lechos - Sro Maj 09, 2007 19:44
Tacowski napisał/a: | No wlasnie chodzi o to ze w sklepach moto nie ma |
ja kupowalem do swojego te duze cukierki, poszedlem do malutkiego sklepiku i kupilem w cenie 39zl firmy Febi Blinstein, podzespoly do rozrzadu i na nastepny dzien wszystko bylo do odebrania, sprzedawca nawet nie robil glupiej miny gdy slyszal Roverek
Tacowski - Sro Maj 09, 2007 19:48
Lechos napisał/a: | ja kupowalem do swojego te duze cukierki, |
Cukierki mam. Ale tam sa jeszcze inne tuleje...
Lechos - Sro Maj 09, 2007 19:51
to jak kupiles w jakims sklepie te tuleje to powinni miec lub sprowadzic pozostale
Tacowski - Sro Maj 09, 2007 19:53
No wlasnie o to chodzi ze niestety nie. A bylem w Focie Ale moj mechanik jedzie w weekend do poznania i postara sie znalezc cos
String - Sro Maj 09, 2007 22:19
Na pewno jestem ignorant ale skoro nie chodzi o cukierki, to w którym miejscu masz te tuleje? Przynajmniej będę wiedział na przyszłość. dzieki
P.S. a taki sam wahacz z piastą wożę w bagażniku, bo potrzebuję odkręcić piastę - ale nie mam narzędzi hehehehehe
Tacowski - Czw Maj 10, 2007 05:18
String napisał/a: | Na pewno jestem ignorant ale skoro nie chodzi o cukierki, to w którym miejscu masz te tuleje? Przynajmniej będę wiedział na przyszłość. dzieki |
No np na gorze nafotce kolo amorka wystaje takie cuś i tam sa tuleje.
sTERYD - Czw Maj 10, 2007 12:55
Lechos napisał/a: | No np na gorze nafotce kolo amorka wystaje takie cuś i tam sa tuleje. |
jeśli akurat o ten element chodzi to taniej wyjdze cały górny wahacz,
podobnie jak połączenie kierunkowe z przodu głónego wahacza
zostają tylko 3 tulejmi walcowe na dolnym wahaczu, ale nie pamiętam czy wszystkie są takie same
qrna jakiś ślepy byłem jak to pisałem przepraszam wszystkich jako pokutę odmówię pięć zdrowasiek
Tacowski - Czw Maj 10, 2007 15:20
No wlasnie mechanik chce mi znalezc tam w Poznaniu caly wachacz bo mowi ze to mniej roboty i taniej
sTERYD - Czw Maj 10, 2007 15:45
napewno mniej roboty, a taniej....
na pewno to nie dotyczy wahacza wzdłużnego
Tacowski - Czw Maj 10, 2007 15:51
Nie wiem.... Zobaczymy co mi powie w poniedzialek czy dostal czy tez nie.
[ Dodano: Nie Maj 27, 2007 10:26 am ]
POMOCY!!! NIE MA!!!!
|
|