Zobacz temat - A może tak zlot w Katowicach 2.06 podczas summercarsparty?

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - A może tak zlot w Katowicach 2.06 podczas summercarsparty?

kqba - Czw Maj 10, 2007 10:06
Temat postu: A może tak zlot w Katowicach 2.06 podczas summercarsparty?
Szczegóły w poniższym linku.
www.summercarsparty.com

Fajnie byłoby się spotkać na takim dużym zlocie. Możnaby sie też pościgać na 1/4 mili :P
Byłem w ubiegłym roku na tym zlocie. Oficjalnie był to zlot Klubu Honda Śląsk, jednak zjechała się prawie cała południowa Polska. Mam film z tego zlotu. Jak gdzieś zamieszczę to dam linka.
--------
Link do filmu:
download

14 min, 75mb

Jaguar77 - Sob Maj 12, 2007 10:06

Myśle że super pomysł :) jeśli chodzi o mnie to będę bankowo :razz: możnaby się np umówic gdzieś wcześniej i wjechac razem - byloby efektownie :wink:
fenster - Sob Maj 12, 2007 11:58

Efekt musi być.Bede na 100%
bula21 - Sob Maj 12, 2007 14:26

no ja tez planuje sie pokazac ;) mozemy zarezerwowac sektory gdzies obok siebie :D 15 od auta ;> ? i 5 od osoby :> ?
marcel_n - Sob Maj 12, 2007 15:31

Zapowiada się interesująco :mrgreen:

[ Dodano: Sob Maj 12, 2007 4:43 pm ]
Wow :!: Znam go :) Widziałem jak powstawał od samego początku :) Został w ten sposób polakierowany w lakierni w której malował się mój R :)

http://www.summercarspart...onu/foto_15.jpg

Jaguar77 - Sob Maj 12, 2007 16:14

Myśle że z tym sektorem to nie jest dobry pomysł. :cool:
bula21 - Sob Maj 12, 2007 16:37

Jaguar77 napisał/a:

heh :D czemu ? czyzby kolega sie nas wstydzil ;P ..nie no ja i tak bede rezerwowac sektor bo od nas jedzie wiecej samochodow a dalem tylko propozycje ;) pozdrawiam

Revolt - Sob Maj 12, 2007 16:42

Hmmm mysle ze w gronie roverkowym jest wystarczająco miło :) ale jesli juz to ma byc z pompa to czemu nie :P

a wiec ja sie na to pisze :]

zibi-gliwice - Sob Maj 12, 2007 17:49

to może jeszcze jeden z Gliwic by się jeszcze załapał? Jak dożyję????????Ale ścigać sie mając automatyczną skrzynkę? Z zawodowymi ścigantami? Ale kupił nie kupił -potargować się można !A i te 15 pln to chyba nazbieram? :shock: Pomyślę? !! ?Pozdrawiam !
Jaguar77 - Sob Maj 12, 2007 20:14

bula21 napisał/a:
Jaguar77 napisał/a:

heh :D czemu ? czyzby kolega sie nas wstydzil ;P ..nie no ja i tak bede rezerwowac sektor bo od nas jedzie wiecej samochodow a dalem tylko propozycje ;) pozdrawiam

Wstydził? ale w zadnym wypadku!! :) wrecz przeciwnie, po prostu myslalem ze jak umowimy sie wczesniej i wjedziemy razem to stac bedziemy tak czy siak kolo siebie a z rezerwacja to jest tak ze w sumie nie wiadomo ilu nas tam sie zjawi i w sumie glupio by wyszlo jak zarezerwuje sie sektor a przyjada 3 auta :) mysle ze jak zadeklaruje przyjazd tak z 10-15 to wtedy to ma sens :) w kazdym razie jesli chodzi o jakiekolwiek spotkanie czy akcje tego typu to ja jestem zawsze chetny :)

emes - Sob Maj 12, 2007 21:17

To ja też o tym pomyślę i postaram się przyjechać :-)
radekz - Pon Maj 14, 2007 10:32

Ja tez mysle ze bylbym w stanie przyjechac, i nawet nie glupi pomysl z tym sektorem, tylko pozostaje kwestia frekwencji...
bula21 - Pon Maj 21, 2007 11:26

widze ze temat stoi a za 2 tygodnie impreza ;) moze sa klubowicze którzy beda na 100% ?
Jaguar77 - Pon Maj 21, 2007 11:50

ja potwierdzam jeszcze raz swoją obecnośc na 100% :) proponuje się umówi dajmy na to o 11 na parkingu przed GoSportem (geant 3-stawy) zeby wjechac razem :) <nie wiem jak tam z tym sektorem bedzie [bula21 załatwisz?] bo z tego co słyszałem to dosyc duże zainteresowanie jest tą imprezą i faktycznie trzeba by to zarezerwowac>
bula21 - Pon Maj 21, 2007 23:11

Jaguar77 napisał/a:
ja potwierdzam jeszcze raz swoją obecnośc na 100% :) proponuje się umówi dajmy na to o 11 na parkingu przed GoSportem (geant 3-stawy) zeby wjechac razem :) <nie wiem jak tam z tym sektorem bedzie [bula21 załatwisz?] bo z tego co słyszałem to dosyc duże zainteresowanie jest tą imprezą i faktycznie trzeba by to zarezerwowac>

nie ma problemu tylko musze znac ilosc samochodow ;] ktore przyjade znaszego klubu

Tomaszi - Wto Maj 22, 2007 00:13

zaczyna się robić ciekawie z frekwencją ŁĄCZNIE ZE MNĄ było by nas okrągła DYSZKA :mrgreen:
emes napisał/a:
To ja też o tym pomyślę i postaram się przyjechać :-)

emes Ty nie myśl tylko pociągnij za sobą ludzi z wrocka i okolic.
To mogła by być tak jakby wigilija zlotu ogólnopolskiego-Modlin.
Czuje to w m*czu :wink: że bedzie ciekawie, nie byłem jeszcze na takiej imprezce i myśle że nie może mnie braknąć :twisted:
bula21 napisał/a:
...musze znac ilosc samochodow ;] ktore przyjade znaszego klubu

bula21 wstępnie możesz mnie dopisać do listy, ostatecznie dam znać za pare dni, jak załatwie UT.
może z opolskiego ktoś się przyłączy :?:
emes gdybyś/cie jechał/li to po drodze na autobanie bym się dołączył na wysokości za G.Św.Anny :wink:

kqba - Wto Maj 22, 2007 06:27

Ja niestety nie mogę obiecać na 100% bo mam egzaminy w tym dniu, ale myślę że dam radę dotrzeć.
bula21 - Sob Maj 26, 2007 15:51

kqba ?
Jaguar77
fenster
marcel_n
Revolt
zibi-gliwice ?
emes ?
radekz ?
Tomaszi
bula21 ;) +mysle ze 3 auta beda ;]

to poprosze jeszcze o potwierdzenie wszystkich sektor bede rezerwowal dopiero w polowie tygodnia mam nadzieje ze cos bedzie jeszcze i ze bede miec juz 100% liste ;)

emes - Sob Maj 26, 2007 16:02

Chętnie bym przyjechał ale niestety nie będę w stanie pojawić się na tej imprezie 2 czerwca.
fenster - Nie Maj 27, 2007 08:46

mam rozwalony błotnik i drzwi :( nie dam rady tego zrobic do 2 czerwca
Brt - Nie Maj 27, 2007 08:50

a co sie stało??
fenster - Nie Maj 27, 2007 11:47

mam w sumie przetarty lewy błotnik i prawe drzwi.Juz go tak kupilem i nie zdazylem tego zrobic bo mam mały deficyt :) kase bede mial po 10 a akcja jest 2 a wiec ciezko.
Brt - Nie Maj 27, 2007 14:07

Jedź takim jak jest :) nAjważniejsza jest obecność ;)
bula21 - Nie Maj 27, 2007 15:35

Brt napisał/a:
Jedź takim jak jest :) nAjważniejsza jest obecność ;)

dokladnie liczy jest ze bedziesz ;)

Szymon - Pon Maj 28, 2007 10:50

Jeżeli wszystko się ułoży( a na to wygląda :mrgreen: ) to również się pojawię na Muchowcu. Nie odpuszczę sobie spotu w tak bliskiej odległości ;)
bula21 - Sro Maj 30, 2007 14:58

nie wiem co mam robic z tym sektorem ;/ mysle ze sie spotkamy pod brama gdzies i wjedziemy razem i wtedy bedie dopiero widoczna frekfencja :/
Jaguar77 - Sro Maj 30, 2007 16:03

moim zdaniem jak zarezerwujesz na 15 aut sektor to będzie OK. A jeśli przyjedzie więcej to napewno coś się na miejscu zreorganizuje a jak przyjedzie mniej to po prostu będzie prywatne miejsce na grila :wink: co Ty na to?
bula21 - Sro Maj 30, 2007 17:55

wlasnie bylem na stronie i chcialem zarezerwowac tak jak pisales na 15 samochodow ale juz nie mozna rezerwowac ;/ aczkolwiek miejsca beda ale kluby beda przydzielane do sektorow przez organizatorow ;)
Szymon - Sro Maj 30, 2007 18:41

Można wiec spotkać się na parkingu przed Go-SPORTem jak sugerował Jaguar77, a potem wjechać razem na lotnisko. Nie powinno wtedy być chyba żadnych problemów z parkowaniem obok siebie.
Jaguar77 - Sro Maj 30, 2007 20:56

to o której sie spotykamy? :) proponuje 10? (tak żeby każdy wyrobił się z kompaniem roverka i śniadankiem :wink:
Szymon - Czw Maj 31, 2007 04:41

Jak dla mnie może być. Po 5 położę się spać, pośpię do 9, śniadanko i wyjazd. Kulturka :mrgreen:
bula21 - Czw Maj 31, 2007 19:15

ma ktos talent :D zeby zrobic mapke dojazdu i miejsca spotkania :D ?
Jaguar77 - Pią Cze 01, 2007 08:07

może talentu nie mam ale jakoś może traficie :P
http://i79.photobucket.co...cespotkania.jpg
http://i79.photobucket.co...apadojazdu1.jpg
http://i79.photobucket.co...apadojazdu2.jpg

[ Dodano: Pią Cze 01, 2007 9:13 am ]
może te będą troche wyraźniejsze :P
http://i79.photobucket.co...uar77/mapa1.jpg
http://i79.photobucket.co...uar77/mapa2.jpg

Tomaszi - Pią Cze 01, 2007 10:10

super lokalizacje mam, z map24 wychodzi że jest to parking MM :smile:
PYTANIE - może jakieś charakterystyczne miejsca przed zjazdem (na mapie widze bp)
- zjade z A4 na Al. Górnośląską :?:

no i ile w końcu będzie roverków

radekz - Pią Cze 01, 2007 11:38

może to Wam coś pomoże
GO-SPORT jest na ulicy Alpejskiej 3 w C.H. 3 Stawy

http://img228.imageshack....potkanievu4.jpg
http://img241.imageshack....otkanie2fo4.jpg
http://img228.imageshack....otkanie3kn3.jpg

Do zobaczenia (mam nadzieje ze uda mi sie dotrzec)
pzdr

bula21 - Pią Cze 01, 2007 16:13

bedzie ktos przy takiej pogodzie :/ bo widze ze slonce nam nie bedzie swiecic ;P
Jaguar77 - Pią Cze 01, 2007 17:10

nie no wg www.accuweather.com <moim zdaniem jedna z dokładniejszych stron> to ciągle padac nie będzie :razz: moze pokropic kolo 11, 14 i troche koło 19 więc nie powinno byc tak źle :wink:
bula21 - Pią Cze 01, 2007 22:01

ja sie pojawie dopiero kolo 13-30 ;/ okazalo sie ze mam egz.. o ktorym nie wiedzialem ;] ale wpadne ze bedziemocno padac ;)
radekz - Sob Cze 02, 2007 08:05

ja chyba jedak sie nie zjawie, bo wyskoczyla mi pewna sprawa i nie wiem czy zdaze dzis wrocic do Katowic o jakiejs normalnej porze. Bawcie się dobrze. pzdr
Szymon - Sob Cze 02, 2007 15:27

No i po spocie :smile: Niestety nie dopisało zbyt wielu Roverkowiczów, pewnie ze względu na niepewną pogodę. Na umówionym parkingi pojawiliśmy się tylko we dwoje, tzn. Jaguar77 i ja. Postaliśmy troszkę i pojechaliśmy na lotnisko. Tam spotkałem Tomaszi wraz z świeżo poślubioną małżonką :) Rozgonił nas niestety deszcz około godz. 14 ale było warto. Było tam jeszcze kilka innych Roverków ale nie wiem czy to członkowie klubu. W niedługim czasie pojawią się na klubowej stronie zdjęcia, wiec może ktoś się rozpozna :wink: Mam nadzieję, ze następnym razem więcej osób skusi się na przyjazd:) Dziękuję obecnym za przybycie i do następnego razu :grin:
bula21 - Sob Cze 02, 2007 15:59

ja tez sie pojawilem ;) zajechalme dopiero kolo 13 tak jka pisalem egz pozdawane i moglem sie pokazac ;) niestety nie spotkalem zadnego Roverka :/ widzialem jednego jak opuszczal lotnisko chyba R Cabrio ;> a tak nic ;P szukalem i nie znalazlem ;P ...ogolnie mala liczba uczestnikow zabawy..mysle ze przy lepszej pogodzie dopisala by lepsza freksencja ;P ..moze tym razem zrobimy jakiegos spota ale w taki dzien i o takiej godzinie zeby sie pojawilo wiecej samochodow ;) pozdrawiam i do zobaczenia ;)
Cosmo - Sob Cze 02, 2007 16:31

witam :) też byłem dziś na muchowcu. taki tam srebrny tourer ;) rozmawiałem z Panem z cabrio ktory zresztą też ma autko od niedawna (ja jeszcze nie zdążyłem swojego przerejestrować). imprezka super w końcu coś u mnie w katowicach się działo... udało mi sie nawet objechać BMW e34 520i o niemałą odległość :] niestety do drugiego etapu mnie nie dopuścili ze względu na nieaktualną gaśnice :|
pozdrawiam

maslo227 - Sob Cze 02, 2007 17:44

Tym niebieskim R Cabrio byłem ja :)

Cosmo R rzeczywiście mam nie od dawna... ale zależy jak dla kogo :) Dokładnie od grudnia tamtego roku.

Zrodził mi sie pomysł w głowie żeby sprawdzić co jest szybsze kombi czy cabrio z k-serią 1.6 :) ale jak zobaczyłem nawierzchnie a na dodatek sie rozlało to już odechciało mi sie wszystkiego i zwinąłem sie do Krakowa.

Pozdro dla Ciebie Cosmo.... dla Pana z 75tki na rejstracji "SO......" oraz jego kolegi z 200tki okrąglaka.

Tomaszi - Sob Cze 02, 2007 18:15

Pozdrowionka dla wszystkich Roverkowiczów z płyty lotniska :mrgreen:
Cosmo widziałem jak stałeś w kolejce do 1/4 - pogoda pogoniła i nie widziałem finału.
A tak w ogóle to wszystkie Roverki mają oczywiście fotki i te inne wynalazki które tam stały również :razz:
Szymon napisał/a:
W niedługim czasie pojawią się na klubowej stronie zdjęcia

Moje fotki też powinny się pojawić.

Jaguar77 - Sob Cze 02, 2007 22:17

Pozdrawiam wszytskich którzy sie pojawili :) frekfencja jakos nie dopisala ale to mogą żałowac Ci co nie przyjechali bo impreza była przednia :wink: RESPECT'A dla Cosmo - to jak zrobiles dresmobila było piękne :grin: szkoda że nie mogłem zostac do końca bo mysle ze mialem szanse na najłaniejsze nie tuningowane auto imprezy :razz: ale praca niestety nieoczekiwanie wezwala do wroclawia :/ Czekam na jakieś fotki :)
Szymon - Nie Cze 03, 2007 07:47

bula21, jeżeli Twoja rejestracja zaczyna się od SY to załapałeś się na zdjęcie ;) Masło, Cosmo, oczywiście również :mrgreen: . Pobawię się fotami i postaram się wrzucić dziś na serwer. Pozdrawiam :)
bula21 - Nie Cze 03, 2007 12:11

dokladnie tak ;P nie znalazlem nikogo z naszego forum wiec stalem z kumplami z forum 126p ;P
Tomaszi - Nie Cze 03, 2007 12:13

bula21 jak wjechałeś około 13stej to raczej widzieliśmy ciebie razem z Szymonem. No muszę powiedzieć że ładnie się ustawiłeś... jakiś sentyment do maluszka :?: :razz:
bula21 - Nie Cze 03, 2007 12:48

Tomaszi napisał/a:
bula21 jak wjechałeś około 13stej to raczej widzieliśmy ciebie razem z Szymonem. No muszę powiedzieć że ładnie się ustawiłeś... jakiś sentyment do maluszka :?: :razz:

a no wjechalem ;> czemu was nie widzialem ;P ? staliscie gdzies na poczatku ;> ? a sentyment zostal sam kiedys jezdzilem takim ;P a nikogo nie znalem wiec.. ;) zreszta kumplem Bmw 3 tez podjechal i tez stal z nami ;P heh mieszany sklad ;) ..

Szymon - Nie Cze 03, 2007 18:21

Ano na początku. Przejeżdżałeś obok nas, musiałeś pewno patrzeć na wprost w tym tunelu aut ;)
bula21 - Nie Cze 03, 2007 18:27

Szymon napisał/a:
Ano na początku. Przejeżdżałeś obok nas, musiałeś pewno patrzeć na wprost w tym tunelu aut ;)
jechalem jechalem :D i was szukalem ;P ale cos nie wyszlo ;P myslalem ze bedziecie gdzies dalej ;) no coz moze nastepnym razem bede punktualnie na umowionym miejscu ;)
Szymon - Nie Cze 03, 2007 19:46

Zarzuciłem na fotosiku fotki Roverków( w tym dwa Mini), które widziałem na Muchowcu. Na stronie klubowej też powinny być niedługo... Już są :mrgreen:
qbus2005 - Nie Cze 03, 2007 20:36

Witam, niesety nie dotarlem na muchowiec :( ( (niestety pracuje w soboty).......... moze nastepnym razem :)))
Panowie jak bedziecie planowac jakies spotkanko w Katowicach lub okolicach to ja poprosze w niedziele :)))

maslo227 - Pon Cze 04, 2007 00:16

Szymon napisał/a:
Zarzuciłem na fotosiku fotki Roverków( w tym dwa Mini), które widziałem na Muchowcu. Na stronie klubowej też powinny być niedługo... Kliknij tutaj

Lol na zdjęciu z moim Cabrio jest mój kolega i koleżanka którzy zamykali mi dach bo zaczęło padać ....a ja poszedłem do zbyt oddalonego Kibla :(

bula21 - Pon Cze 04, 2007 13:35

Szymon widze ze zlapales auto jak jeszcze nie padalo ;P
Szymon - Pon Cze 04, 2007 13:37

Oczywiście :mrgreen: posłałem już fotki na galerię klubową, zatem niedługo powinny być tam dostępne
Tomaszi - Pon Cze 04, 2007 15:58

fotki już są na stronie klubowej w galerii zloty
Szymon - Pon Cze 04, 2007 20:29

moje również się pojawiły :smile: