|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Spoty lokalne - A może tak zlot w Katowicach 2.06 podczas summercarsparty?
kqba - Czw Maj 10, 2007 10:06 Temat postu: A może tak zlot w Katowicach 2.06 podczas summercarsparty? Szczegóły w poniższym linku.
www.summercarsparty.com
Fajnie byłoby się spotkać na takim dużym zlocie. Możnaby sie też pościgać na 1/4 mili
Byłem w ubiegłym roku na tym zlocie. Oficjalnie był to zlot Klubu Honda Śląsk, jednak zjechała się prawie cała południowa Polska. Mam film z tego zlotu. Jak gdzieś zamieszczę to dam linka.
--------
Link do filmu:
download
14 min, 75mb
Jaguar77 - Sob Maj 12, 2007 10:06
Myśle że super pomysł jeśli chodzi o mnie to będę bankowo możnaby się np umówic gdzieś wcześniej i wjechac razem - byloby efektownie
fenster - Sob Maj 12, 2007 11:58
Efekt musi być.Bede na 100%
bula21 - Sob Maj 12, 2007 14:26
no ja tez planuje sie pokazac mozemy zarezerwowac sektory gdzies obok siebie 15 od auta ? i 5 od osoby ?
marcel_n - Sob Maj 12, 2007 15:31
Zapowiada się interesująco
[ Dodano: Sob Maj 12, 2007 4:43 pm ]
Wow Znam go Widziałem jak powstawał od samego początku Został w ten sposób polakierowany w lakierni w której malował się mój R
http://www.summercarspart...onu/foto_15.jpg
Jaguar77 - Sob Maj 12, 2007 16:14
Myśle że z tym sektorem to nie jest dobry pomysł.
bula21 - Sob Maj 12, 2007 16:37
Jaguar77 napisał/a: | Myśle że z tym sektorem to nie jest dobry pomysł. |
heh czemu ? czyzby kolega sie nas wstydzil ..nie no ja i tak bede rezerwowac sektor bo od nas jedzie wiecej samochodow a dalem tylko propozycje pozdrawiam
Revolt - Sob Maj 12, 2007 16:42
Hmmm mysle ze w gronie roverkowym jest wystarczająco miło ale jesli juz to ma byc z pompa to czemu nie
a wiec ja sie na to pisze
zibi-gliwice - Sob Maj 12, 2007 17:49
to może jeszcze jeden z Gliwic by się jeszcze załapał? Jak dożyję????????Ale ścigać sie mając automatyczną skrzynkę? Z zawodowymi ścigantami? Ale kupił nie kupił -potargować się można !A i te 15 pln to chyba nazbieram? Pomyślę? ?Pozdrawiam !
Jaguar77 - Sob Maj 12, 2007 20:14
bula21 napisał/a: | Jaguar77 napisał/a: | Myśle że z tym sektorem to nie jest dobry pomysł. |
heh czemu ? czyzby kolega sie nas wstydzil ..nie no ja i tak bede rezerwowac sektor bo od nas jedzie wiecej samochodow a dalem tylko propozycje pozdrawiam |
Wstydził? ale w zadnym wypadku!! wrecz przeciwnie, po prostu myslalem ze jak umowimy sie wczesniej i wjedziemy razem to stac bedziemy tak czy siak kolo siebie a z rezerwacja to jest tak ze w sumie nie wiadomo ilu nas tam sie zjawi i w sumie glupio by wyszlo jak zarezerwuje sie sektor a przyjada 3 auta mysle ze jak zadeklaruje przyjazd tak z 10-15 to wtedy to ma sens w kazdym razie jesli chodzi o jakiekolwiek spotkanie czy akcje tego typu to ja jestem zawsze chetny
emes - Sob Maj 12, 2007 21:17
To ja też o tym pomyślę i postaram się przyjechać
radekz - Pon Maj 14, 2007 10:32
Ja tez mysle ze bylbym w stanie przyjechac, i nawet nie glupi pomysl z tym sektorem, tylko pozostaje kwestia frekwencji...
bula21 - Pon Maj 21, 2007 11:26
widze ze temat stoi a za 2 tygodnie impreza moze sa klubowicze którzy beda na 100% ?
Jaguar77 - Pon Maj 21, 2007 11:50
ja potwierdzam jeszcze raz swoją obecnośc na 100% proponuje się umówi dajmy na to o 11 na parkingu przed GoSportem (geant 3-stawy) zeby wjechac razem <nie wiem jak tam z tym sektorem bedzie [bula21 załatwisz?] bo z tego co słyszałem to dosyc duże zainteresowanie jest tą imprezą i faktycznie trzeba by to zarezerwowac>
bula21 - Pon Maj 21, 2007 23:11
Jaguar77 napisał/a: | ja potwierdzam jeszcze raz swoją obecnośc na 100% proponuje się umówi dajmy na to o 11 na parkingu przed GoSportem (geant 3-stawy) zeby wjechac razem <nie wiem jak tam z tym sektorem bedzie [bula21 załatwisz?] bo z tego co słyszałem to dosyc duże zainteresowanie jest tą imprezą i faktycznie trzeba by to zarezerwowac> |
nie ma problemu tylko musze znac ilosc samochodow ktore przyjade znaszego klubu
Tomaszi - Wto Maj 22, 2007 00:13
zaczyna się robić ciekawie z frekwencją ŁĄCZNIE ZE MNĄ było by nas okrągła DYSZKA
emes napisał/a: | To ja też o tym pomyślę i postaram się przyjechać |
emes Ty nie myśl tylko pociągnij za sobą ludzi z wrocka i okolic.
To mogła by być tak jakby wigilija zlotu ogólnopolskiego-Modlin.
Czuje to w m*czu że bedzie ciekawie, nie byłem jeszcze na takiej imprezce i myśle że nie może mnie braknąć
bula21 napisał/a: | ...musze znac ilosc samochodow ktore przyjade znaszego klubu |
bula21 wstępnie możesz mnie dopisać do listy, ostatecznie dam znać za pare dni, jak załatwie UT.
może z opolskiego ktoś się przyłączy
emes gdybyś/cie jechał/li to po drodze na autobanie bym się dołączył na wysokości za G.Św.Anny
kqba - Wto Maj 22, 2007 06:27
Ja niestety nie mogę obiecać na 100% bo mam egzaminy w tym dniu, ale myślę że dam radę dotrzeć.
bula21 - Sob Maj 26, 2007 15:51
kqba ?
Jaguar77
fenster
marcel_n
Revolt
zibi-gliwice ?
emes ?
radekz ?
Tomaszi
bula21 +mysle ze 3 auta beda
to poprosze jeszcze o potwierdzenie wszystkich sektor bede rezerwowal dopiero w polowie tygodnia mam nadzieje ze cos bedzie jeszcze i ze bede miec juz 100% liste
emes - Sob Maj 26, 2007 16:02
Chętnie bym przyjechał ale niestety nie będę w stanie pojawić się na tej imprezie 2 czerwca.
fenster - Nie Maj 27, 2007 08:46
mam rozwalony błotnik i drzwi nie dam rady tego zrobic do 2 czerwca
Brt - Nie Maj 27, 2007 08:50
a co sie stało??
fenster - Nie Maj 27, 2007 11:47
mam w sumie przetarty lewy błotnik i prawe drzwi.Juz go tak kupilem i nie zdazylem tego zrobic bo mam mały deficyt kase bede mial po 10 a akcja jest 2 a wiec ciezko.
Brt - Nie Maj 27, 2007 14:07
Jedź takim jak jest nAjważniejsza jest obecność
bula21 - Nie Maj 27, 2007 15:35
Brt napisał/a: | Jedź takim jak jest nAjważniejsza jest obecność |
dokladnie liczy jest ze bedziesz
Szymon - Pon Maj 28, 2007 10:50
Jeżeli wszystko się ułoży( a na to wygląda ) to również się pojawię na Muchowcu. Nie odpuszczę sobie spotu w tak bliskiej odległości
bula21 - Sro Maj 30, 2007 14:58
nie wiem co mam robic z tym sektorem mysle ze sie spotkamy pod brama gdzies i wjedziemy razem i wtedy bedie dopiero widoczna frekfencja
Jaguar77 - Sro Maj 30, 2007 16:03
moim zdaniem jak zarezerwujesz na 15 aut sektor to będzie OK. A jeśli przyjedzie więcej to napewno coś się na miejscu zreorganizuje a jak przyjedzie mniej to po prostu będzie prywatne miejsce na grila co Ty na to?
bula21 - Sro Maj 30, 2007 17:55
wlasnie bylem na stronie i chcialem zarezerwowac tak jak pisales na 15 samochodow ale juz nie mozna rezerwowac aczkolwiek miejsca beda ale kluby beda przydzielane do sektorow przez organizatorow
Szymon - Sro Maj 30, 2007 18:41
Można wiec spotkać się na parkingu przed Go-SPORTem jak sugerował Jaguar77, a potem wjechać razem na lotnisko. Nie powinno wtedy być chyba żadnych problemów z parkowaniem obok siebie.
Jaguar77 - Sro Maj 30, 2007 20:56
to o której sie spotykamy? proponuje 10? (tak żeby każdy wyrobił się z kompaniem roverka i śniadankiem
Szymon - Czw Maj 31, 2007 04:41
Jak dla mnie może być. Po 5 położę się spać, pośpię do 9, śniadanko i wyjazd. Kulturka
bula21 - Czw Maj 31, 2007 19:15
ma ktos talent zeby zrobic mapke dojazdu i miejsca spotkania ?
Jaguar77 - Pią Cze 01, 2007 08:07
może talentu nie mam ale jakoś może traficie
http://i79.photobucket.co...cespotkania.jpg
http://i79.photobucket.co...apadojazdu1.jpg
http://i79.photobucket.co...apadojazdu2.jpg
[ Dodano: Pią Cze 01, 2007 9:13 am ]
może te będą troche wyraźniejsze
http://i79.photobucket.co...uar77/mapa1.jpg
http://i79.photobucket.co...uar77/mapa2.jpg
Tomaszi - Pią Cze 01, 2007 10:10
super lokalizacje mam, z map24 wychodzi że jest to parking MM
PYTANIE - może jakieś charakterystyczne miejsca przed zjazdem (na mapie widze bp)
- zjade z A4 na Al. Górnośląską
no i ile w końcu będzie roverków
radekz - Pią Cze 01, 2007 11:38
może to Wam coś pomoże
GO-SPORT jest na ulicy Alpejskiej 3 w C.H. 3 Stawy
http://img228.imageshack....potkanievu4.jpg
http://img241.imageshack....otkanie2fo4.jpg
http://img228.imageshack....otkanie3kn3.jpg
Do zobaczenia (mam nadzieje ze uda mi sie dotrzec)
pzdr
bula21 - Pią Cze 01, 2007 16:13
bedzie ktos przy takiej pogodzie bo widze ze slonce nam nie bedzie swiecic
Jaguar77 - Pią Cze 01, 2007 17:10
nie no wg www.accuweather.com <moim zdaniem jedna z dokładniejszych stron> to ciągle padac nie będzie moze pokropic kolo 11, 14 i troche koło 19 więc nie powinno byc tak źle
bula21 - Pią Cze 01, 2007 22:01
ja sie pojawie dopiero kolo 13-30 okazalo sie ze mam egz.. o ktorym nie wiedzialem ale wpadne ze bedziemocno padac
radekz - Sob Cze 02, 2007 08:05
ja chyba jedak sie nie zjawie, bo wyskoczyla mi pewna sprawa i nie wiem czy zdaze dzis wrocic do Katowic o jakiejs normalnej porze. Bawcie się dobrze. pzdr
Szymon - Sob Cze 02, 2007 15:27
No i po spocie Niestety nie dopisało zbyt wielu Roverkowiczów, pewnie ze względu na niepewną pogodę. Na umówionym parkingi pojawiliśmy się tylko we dwoje, tzn. Jaguar77 i ja. Postaliśmy troszkę i pojechaliśmy na lotnisko. Tam spotkałem Tomaszi wraz z świeżo poślubioną małżonką Rozgonił nas niestety deszcz około godz. 14 ale było warto. Było tam jeszcze kilka innych Roverków ale nie wiem czy to członkowie klubu. W niedługim czasie pojawią się na klubowej stronie zdjęcia, wiec może ktoś się rozpozna Mam nadzieję, ze następnym razem więcej osób skusi się na przyjazd:) Dziękuję obecnym za przybycie i do następnego razu
bula21 - Sob Cze 02, 2007 15:59
ja tez sie pojawilem zajechalme dopiero kolo 13 tak jka pisalem egz pozdawane i moglem sie pokazac niestety nie spotkalem zadnego Roverka widzialem jednego jak opuszczal lotnisko chyba R Cabrio a tak nic szukalem i nie znalazlem ...ogolnie mala liczba uczestnikow zabawy..mysle ze przy lepszej pogodzie dopisala by lepsza freksencja ..moze tym razem zrobimy jakiegos spota ale w taki dzien i o takiej godzinie zeby sie pojawilo wiecej samochodow pozdrawiam i do zobaczenia
Cosmo - Sob Cze 02, 2007 16:31
witam też byłem dziś na muchowcu. taki tam srebrny tourer rozmawiałem z Panem z cabrio ktory zresztą też ma autko od niedawna (ja jeszcze nie zdążyłem swojego przerejestrować). imprezka super w końcu coś u mnie w katowicach się działo... udało mi sie nawet objechać BMW e34 520i o niemałą odległość niestety do drugiego etapu mnie nie dopuścili ze względu na nieaktualną gaśnice
pozdrawiam
maslo227 - Sob Cze 02, 2007 17:44
Tym niebieskim R Cabrio byłem ja
Cosmo R rzeczywiście mam nie od dawna... ale zależy jak dla kogo Dokładnie od grudnia tamtego roku.
Zrodził mi sie pomysł w głowie żeby sprawdzić co jest szybsze kombi czy cabrio z k-serią 1.6 ale jak zobaczyłem nawierzchnie a na dodatek sie rozlało to już odechciało mi sie wszystkiego i zwinąłem sie do Krakowa.
Pozdro dla Ciebie Cosmo.... dla Pana z 75tki na rejstracji "SO......" oraz jego kolegi z 200tki okrąglaka.
Tomaszi - Sob Cze 02, 2007 18:15
Pozdrowionka dla wszystkich Roverkowiczów z płyty lotniska
Cosmo widziałem jak stałeś w kolejce do 1/4 - pogoda pogoniła i nie widziałem finału.
A tak w ogóle to wszystkie Roverki mają oczywiście fotki i te inne wynalazki które tam stały również
Szymon napisał/a: | W niedługim czasie pojawią się na klubowej stronie zdjęcia |
Moje fotki też powinny się pojawić.
Jaguar77 - Sob Cze 02, 2007 22:17
Pozdrawiam wszytskich którzy sie pojawili frekfencja jakos nie dopisala ale to mogą żałowac Ci co nie przyjechali bo impreza była przednia RESPECT'A dla Cosmo - to jak zrobiles dresmobila było piękne szkoda że nie mogłem zostac do końca bo mysle ze mialem szanse na najłaniejsze nie tuningowane auto imprezy ale praca niestety nieoczekiwanie wezwala do wroclawia Czekam na jakieś fotki
Szymon - Nie Cze 03, 2007 07:47
bula21, jeżeli Twoja rejestracja zaczyna się od SY to załapałeś się na zdjęcie Masło, Cosmo, oczywiście również . Pobawię się fotami i postaram się wrzucić dziś na serwer. Pozdrawiam
bula21 - Nie Cze 03, 2007 12:11
dokladnie tak nie znalazlem nikogo z naszego forum wiec stalem z kumplami z forum 126p
Tomaszi - Nie Cze 03, 2007 12:13
bula21 jak wjechałeś około 13stej to raczej widzieliśmy ciebie razem z Szymonem. No muszę powiedzieć że ładnie się ustawiłeś... jakiś sentyment do maluszka
bula21 - Nie Cze 03, 2007 12:48
Tomaszi napisał/a: | bula21 jak wjechałeś około 13stej to raczej widzieliśmy ciebie razem z Szymonem. No muszę powiedzieć że ładnie się ustawiłeś... jakiś sentyment do maluszka |
a no wjechalem czemu was nie widzialem ? staliscie gdzies na poczatku ? a sentyment zostal sam kiedys jezdzilem takim a nikogo nie znalem wiec.. zreszta kumplem Bmw 3 tez podjechal i tez stal z nami heh mieszany sklad ..
Szymon - Nie Cze 03, 2007 18:21
Ano na początku. Przejeżdżałeś obok nas, musiałeś pewno patrzeć na wprost w tym tunelu aut
bula21 - Nie Cze 03, 2007 18:27
Szymon napisał/a: | Ano na początku. Przejeżdżałeś obok nas, musiałeś pewno patrzeć na wprost w tym tunelu aut | jechalem jechalem i was szukalem ale cos nie wyszlo myslalem ze bedziecie gdzies dalej no coz moze nastepnym razem bede punktualnie na umowionym miejscu
Szymon - Nie Cze 03, 2007 19:46
Zarzuciłem na fotosiku fotki Roverków( w tym dwa Mini), które widziałem na Muchowcu. Na stronie klubowej też powinny być niedługo... Już są
qbus2005 - Nie Cze 03, 2007 20:36
Witam, niesety nie dotarlem na muchowiec ( (niestety pracuje w soboty).......... moze nastepnym razem
Panowie jak bedziecie planowac jakies spotkanko w Katowicach lub okolicach to ja poprosze w niedziele
maslo227 - Pon Cze 04, 2007 00:16
Szymon napisał/a: | Zarzuciłem na fotosiku fotki Roverków( w tym dwa Mini), które widziałem na Muchowcu. Na stronie klubowej też powinny być niedługo... Kliknij tutaj |
Lol na zdjęciu z moim Cabrio jest mój kolega i koleżanka którzy zamykali mi dach bo zaczęło padać ....a ja poszedłem do zbyt oddalonego Kibla
bula21 - Pon Cze 04, 2007 13:35
Szymon widze ze zlapales auto jak jeszcze nie padalo
Szymon - Pon Cze 04, 2007 13:37
Oczywiście posłałem już fotki na galerię klubową, zatem niedługo powinny być tam dostępne
Tomaszi - Pon Cze 04, 2007 15:58
fotki już są na stronie klubowej w galerii zloty
Szymon - Pon Cze 04, 2007 20:29
moje również się pojawiły
|
|