Zobacz temat - [R25 1,4Si '00] Uszkodzona chłodnica wody

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R25 1,4Si '00] Uszkodzona chłodnica wody

arek484 - Pon Lip 02, 2007 12:44
Temat postu: [R25 1,4Si '00] Uszkodzona chłodnica wody
Witam,
Wczoraj uderzyłem samochodem i uszkodziłem chłodnice wody, chłodnica od klimatyzacji jest trochę wgnieciona, ale trzyma gaz to wydaje mi się że jest dobra. Mam teraz pytanie czy ktoś ma taką chłodnice na sprzedaż albo czy znacie jakieś strony internetowe gdzie mógłbym kupić taką chłodnice nową albo używaną?

Ant - Pon Lip 02, 2007 12:50
Temat postu: Re: [R25 1,4Si '00] Uszkodzona chłodnica wody
arek484 napisał/a:
Witam,
Wczoraj uderzyłem samochodem i uszkodziłem chłodnice wody, chłodnica od klimatyzacji jest trochę wgnieciona, ale trzyma gaz to wydaje mi się że jest dobra. Mam teraz pytanie czy ktoś ma taką chłodnice na sprzedaż albo czy znacie jakieś strony internetowe gdzie mógłbym kupić taką chłodnice nową albo używaną?

napisz w dziale kupię
i zajrzuj na stronę główną do działu warsztaty i sklepy
tam poszukaj
no i oczywiście www.tomateam.pl

arek484 - Pon Lip 02, 2007 19:33

Wiecie może czy chłodnica wody od samochodu bez klimatyzacji będzie pasowała do mojego z klimatyzacją i czy jak bym znalazł chłodnice od 214Si to czy będzie pasowała do mojego R25 1,4Si :?: Dzięki za odpowiedź
giewu - Pon Lip 02, 2007 19:37

Nie wiem na 100% jak jest w przypadku R25, ale w ROVERze 200 chłodnica dla auta z klimatyzacją jest inna (większa) niż dla auta bez klimy. Podejrzewam, że w Twoim przypadku będzie podobnie. Poczekajmy na wszelki wypadek jak głos zabiorą użytkownicy nowszych modeli.
Chłodnica cieczy od R214Si nie będzie pasowała do R25 (na podstawie katalogu InterCars).

PHJOWI - Pon Lip 02, 2007 22:46

musi być do pojazdu ,z klimatyzacją, ponieważ jest większa niż normalna bez klimy
Taz - Sob Lip 12, 2008 20:12

Panowie odkopuje temat :razz: ....czy do Rovera 25 identycznego jak kolegi Arka pasuje chłodnica wody z jakiegoś innego modelu?? Jeśli nie to gdzie i za jaka kasę można dostać chodnice do 25 z klima :?:
zouza - Sob Lip 12, 2008 20:13

Na allegro :roll:
Są bo ja tez wymieniałam i było dobre parę ogłoszeń

Aj to nie do mnie bo było panowie :twisted:

Taz - Sob Lip 12, 2008 23:32

zapomniałem dodać-oraz panie oczywiście :mrgreen: ile płaciłaś za swoją?? bo widzę że musiał bym wydać ok 300plnow
zouza - Nie Lip 13, 2008 09:19

Mniej, ale dzięki uprzejmości Marty, żony marcela_n, za co jestem jest strasznie wdzięczna i jeszcze raz dziękuje :mrgreen:
Poza tym ja nie mam klimy, ale gdzie dzwoniłam mówili mi, że mają wersją do auta z klimą.

Taz - Nie Lip 13, 2008 18:00

a nie wiesz czy pasuje do wersji z klima od jakiegoś innego modelu tańsza?? bo ogólnie ten rover trochę hajsu już pochłonoł :lol: