|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Tuning wizualny - [r 620 si 94] Lampki w drzwiach
KRYS - Sro Lip 04, 2007 11:28 Temat postu: [r 620 si 94] Lampki w drzwiach Czy ktoś montował do sojego roverka światełka w prawym dolnym rogu drzwi kier. i pasazera? Ile takie coś kosztuje i jak to połączyć by też ładnie ściemniały się jak to na dachu? Albo żeby świeciły i gasły oczywiscie po zamknięciu drzwi.
Alpine - Czw Lip 05, 2007 22:35
Podłanczam sie do pytania:) Gdyz tez posiadam tylko zaslepki...
pawciu87 - Czw Lip 05, 2007 23:24
w roverkach to nie bylo montowane, kiedys juz byl ten temat... wiec szukajcie w archiwum;]
KRYS - Pią Lip 06, 2007 06:50
pawciu czy mógłbym nabyć i zamontować u siebie klimatronik? Ty pewnie masz seryjny.
piter34 - Pią Lip 06, 2007 13:00 Temat postu: Re: [r 620 si 94] Lampki w drzwiach
KRYS napisał/a: | Czy ktoś montował do sojego roverka światełka w prawym dolnym rogu drzwi kier. i pasazera? Ile takie coś kosztuje i jak to połączyć by też ładnie ściemniały się jak to na dachu? Albo żeby świeciły i gasły oczywiscie po zamknięciu drzwi. |
ZTCW to montował to Xytras. Zagadaj do niego i poproś, aby opisał tutaj jak to robił.
pawciu87 - Pią Lip 06, 2007 16:04
KRYS napisał/a: | pawciu czy mógłbym nabyć i zamontować u siebie klimatronik? Ty pewnie masz seryjny. |
z tego co wiem montaz klimatronica jest mozliwy, ale wiaze sie z duzymi kosztami, kolo 2000 zl, trzeba oczywiscie zamontowac dopasowany panel sterowania, czujniki temperatury, oraz wszelkiego rodzaju silniczki, ktore sterowalyby nawiewami... szczerze mowiaz jakbym mial manuala, to walnalbym tylko ramki na pokretla i bylo by git ale skoro mam seryjnie, to sie ciesze... bardzo przydatne urzadzenie;]
ADAM1 - Pią Lip 06, 2007 20:33
piter34 napisał/a: | ZTCW to montował to Xytras. Zagadaj do niego i poproś, aby opisał tutaj jak to robił. |
Jego lampki leza teraz u mnie , tylko brak mi czasu na ich montaz.
Podejrzewam ze najwiekszym problemem bedzie dociagniecie kabli do wewnatrz drzwi w celu ich podlaczenia, bo przy drzwiach jest kostka, a nie jak standradowo w innych samochodach rurka gumowa
KRYS - Sob Kwi 19, 2008 19:44
Chciałem się pochwalic
NEOSSS - Sob Kwi 19, 2008 20:13
KRYS, może opisik jak to zrobiłeś bo sam się przymierzam do montażu, podłączyłeś pod lampkę wewnętrzną czy pod krańcówkę?
KRYS - Pią Kwi 25, 2008 14:38
wielkie dzięki dla osób które pomogły mi
http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=18846
|
|