|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Spoty lokalne - 1/4mili Starachowice 22.07
freestyler - Wto Lip 17, 2007 08:30 Temat postu: 1/4mili Starachowice 22.07 w ten week 22.07 sa wyscigi w starachowicach koło kielc 1/4mili
pomiar czasu fotokomórkami TAG'a - te same co na Mistrzostwach Polski sa
byłem 2 razy i zawsze ciekawie jest i mozna sporo furke potestowac bo na treningach wolne przejazdy sa ja jestem obecny moze ktos z klubowiczów miałby ochote sie spotkac?
wiecej info jest tu STARACHOWICE
MaReK - Wto Lip 17, 2007 08:35
Masz czym pojezdzic
Moje 8v 1.4 raczej wywolywaloby usmiech
Pozdrawiam,
freestyler - Wto Lip 17, 2007 08:39
MaReK napisał/a: | Masz czym pojezdzic
Moje 8v 1.4 raczej wywolywaloby usmiech
Pozdrawiam, |
no wiesz jest klasa mini do 1550 i zawsze mozesz sobie sprawdzic czas przejazdu na 1/4m i spotkac sie w miłym towarzystwie przy grilku
P.S.
ja jade swoja wyścigówka czyli seicento 1.4 16v
Tempest - Wto Lip 17, 2007 08:39
pewnie bym się wybrał gdyby nie to, że akurat w niedzielę będziemy dopiero wracać ze spotu w Krakowie
MaReK - Wto Lip 17, 2007 08:39
Wlasnie
Krakow
Przemek_Docent - Pią Lip 20, 2007 22:28
freestyler napisał/a: | ja jade swoja wyścigówka czyli seicento 1.4 16v | ??? Co to za wersja? Jakiś mod?
Kruchy - Pią Lip 20, 2007 23:00
Tempest napisał/a: | akurat w niedzielę będziemy dopiero wracać ze spotu w Krakowie |
Ale Kielce moga sie znalesc na trasie Warszawa-Krakow-Warszawa
freestyler - Sob Lip 21, 2007 08:39
Przemek_Docent napisał/a: | freestyler napisał/a: | ja jade swoja wyścigówka czyli seicento 1.4 16v | ??? Co to za wersja? Jakiś mod? |
seryjne seicento z silnikiem z grande punto troszke podłubanym
info masz na mojej stronie www
Przemek_Docent - Sob Lip 21, 2007 10:30
freestyler napisał/a: | seryjne seicento z silnikiem z grande punto troszke podłubanym
info masz na mojej stronie www | No ładna wyścigówka! Wizualnie, jak dla mnie, poza bad lookiem i tylnymi lampami BOSKI!
Technicznie - jestem pod wrażeniem. Było prawdziwe 6.89 do setki! To teraz jest pewnie jeszcze szszybciej? Wyyyyyyyyyypass
Już się boję spotkania pod światłami Czas zacząć dłubać
freestyler - Sob Lip 21, 2007 22:55
Przemek_Docent napisał/a: | freestyler napisał/a: | seryjne seicento z silnikiem z grande punto troszke podłubanym
info masz na mojej stronie www | No ładna wyścigówka! Wizualnie, jak dla mnie, poza bad lookiem i tylnymi lampami BOSKI!
Technicznie - jestem pod wrażeniem. Było prawdziwe 6.89 do setki! To teraz jest pewnie jeszcze szszybciej? Wyyyyyyyyyypass
Już się boję spotkania pod światłami Czas zacząć dłubać |
zapraszam do starachowic chetnie stane na treningu z roverem turbo
Przemek_Docent - Pon Lip 23, 2007 14:33
freestyler napisał/a: | zapraszam do starachowic chetnie stane na treningu z roverem turbo | Coś Ty!
Boje się przegranej. Powaga. Myślę, że oscyluję wokół 7-7.5 sekundy.
freestyler - Wto Lip 24, 2007 20:18
Przemek_Docent napisał/a: | freestyler napisał/a: | zapraszam do starachowic chetnie stane na treningu z roverem turbo | Coś Ty!
Boje się przegranej. Powaga. Myślę, że oscyluję wokół 7-7.5 sekundy. |
byłem niskie 15 zrobiłem i 2 miejsce przywioozłem
ostatnie testy na dobrym asfalcie pokazały 6,1s/100 i 14,89s/400
Przemek_Docent - Sro Lip 25, 2007 09:09
freestyler napisał/a: | Przemek_Docent napisał/a: | freestyler napisał/a: | zapraszam do starachowic chetnie stane na treningu z roverem turbo | Coś Ty! Boję się przegranej. Powaga. Myślę, że oscyluję wokół 7-7.5 sekundy. | byłem niskie 15 zrobiłem i 2 miejsce przywioozłem
ostatnie testy na dobrym asfalcie pokazały 6,1s/100 i 14,89s/400 | Pięęęęknie! Gratulacje!
Widziałem jakieś dane mówiące o 14.9/400 dla Tomcata Turbo, ale to autko musi być w genialnej kondycji i kierowca dobry...
Więc prawidłowo się boję przegranej z Sejem... Później bym się budził z krzykiem, zlany potem...
Tempest - Sro Lip 25, 2007 11:20
Przemek_Docent napisał/a: | Później bym się budził z krzykiem, zlany potem... |
i to zmobilizowałoby cię do przeróbek - zwiększenia mocy, obrotu - i znowu byś był niepokonany (a także niepokorny )
|
|