|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [R620] Nie chce odpalić
herc - Sob Lip 28, 2007 15:05 Temat postu: [R620] Nie chce odpalić Tak to jest kupić auto po okazyjnej cenie nie mogę odpalić auta paliwo jest, pompa pracuje rozrusznik kręci, ściągnąłem kopułkę, palec i styki są dobre, świece też a on nie chce odpalić, co mogę jeszcze a raczej należało by sprawdzić??
piter34 - Sob Lip 28, 2007 19:38
Tzn. jest iskra, czy nie?
thef - Sob Lip 28, 2007 21:59 Temat postu: Re: [R620 Si '94] nie chce odpalić
herc napisał/a: | Tak to jest kupić auto po okazyjnej cenie nie mogę odpalić auta paliwo jest, pompa pracuje rozrusznik kręci, ściągnąłem kopułkę, palec i styki są dobre, świece też a on nie chce odpalić, co mogę jeszcze a raczej należało by sprawdzić?? |
No proszę Cię, rover to rover, więcej czułości, jeszcze będziesz się cieszył, że masz takie autko. Ludzie się za nim oglądają, nieprawdaż? A odpalić mu pomożemy . Głowa do góry!
herc - Sob Lip 28, 2007 22:22
piter34 napisał/a: | Tzn. jest iskra, czy nie? |
Tak iskra jest
[ Dodano: Sob Lip 28, 2007 11:26 pm ]
thef napisał/a: | jeszcze będziesz się cieszył, że masz takie autko |
Ale ja sie ciesze z tego autka tylko ze martwie sie ze nie chce odpalic
ADAM1 - Sob Lip 28, 2007 23:47
Sprawdzales czy dochodzi prad do wtryskiwaczy?
Co z czujnikiem walka rozrzadu, byl sprawdzany?
herc - Nie Lip 29, 2007 11:33
Cytat: | Sprawdzales czy dochodzi prad do wtryskiwaczy?
Co z czujnikiem walka rozrzadu, byl sprawdzany? |
Ja nie sprawdzałem auto już u mechanika stoi, jutro się do niego wybieram, miał właśnie sprawdzić cały układ wtryskowy, powiedział właśnie że może prąd do wtryskiwaczy nie dochodzi, albo są zabrudzone i powiedział że to posprawdza, ciekawe ile za to weźnie o_O
[ Dodano: Nie Lip 29, 2007 5:42 pm ]
mechanik zadzwonił dziś do mnie i powiedział że robi mi auto mimo że jest niedziela o_O bo mu się nudzi.... (maniak ) powiedział że już wszystko wie i żebym przyjechał do niego, a co było.... wymienił jakieś kable (przypuszczam że od wtrysku) i przeczyścił i ustawił wtryskiwacze i autko pali jak głupie, nawet lepiej jak przed awarią
piter34 - Pon Lip 30, 2007 10:45
herc napisał/a: | wymienił jakieś kable (przypuszczam że od wtrysku) |
Napisz co to za "kable" były.
ADAM1 - Pon Lip 30, 2007 21:50
herc napisał/a: | a co było.... wymienił jakieś kable (przypuszczam że od wtrysku) i przeczyścił i ustawił wtryskiwacze i autko pali jak głupie, nawet lepiej jak przed awarią |
No to super.
Opisz puzniej dokladniej usterke, bedzie dla potomnych
herc - Wto Lip 31, 2007 00:05
piter34 napisał/a: | Napisz co to za "kable" były. |
były to kable doprowadzające prąd do wtryskiwaczy, jak zrobię zdjęcia to wrzucę
|
|