|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Spoty lokalne - Mistrzostwa Europy w Rallycross'ie.
Tomi - Pon Sie 13, 2007 23:15 Temat postu: Mistrzostwa Europy w Rallycross'ie. Jakiś czas temu rzuciłem na spocie bemowskim, że dobrym terminem spotu, na który można by zaprosić chętnych z Polski (Wrocław, Kraków czy może Trójmiasto), będzie Polska eliminacja Mistrzostw Europy w Rallycross'ie. Osobiście nie przepuściłem jeszcze żadnej polskiej eliminacji i ręczę, że będzie co oglądać.
Czy ktoś byłby chętny na przyjazd w okolice Wa-wy w terminie ok 20 września?
Tempest - Wto Sie 14, 2007 10:45
po wizji, którą przede mną roztoczyłeś na Bemowie odnośnie tego spotu, stwierdziłem, że chyba się przejadę
maciej - Wto Sie 14, 2007 12:17
Jeśli tylko będę w tym czasie w Wawie, a nie w Bieszczadach, to jadę (na razie tak 50% szans).
MaReK - Wto Sie 14, 2007 19:49
Tempest ale nie bedziesz mogl jechac po torze
Wiec tylko ogladanie zostaje...
Ja dodam tylko, ze od dwoch lat chyba zbudowany zostal jakis nowy taras widokowy i trzeba placic za wjazd jakies dziwne kwoty. Nawet stanac przy ogrodzeniu ciezko bo ganiaja chyba ze z drugiej strony. W kazdym razie podobno nie jest juz tak fajnie jak bylo kiedys, gdy stalo sie przy samym zakrecie albo przy samej prostej
Tempest - Wto Sie 14, 2007 22:43
MaReK napisał/a: | Tempest ale nie bedziesz mogl jechac po torze
Wiec tylko ogladanie zostaje... |
a gdzie tam ścigać, bez problemu to by mnie jedną dziurką nosa wciągnęli
co do opłat to niby jakiego rzędu kwoty można się spodziewać?
Tomi - Sro Sie 15, 2007 00:24
Tempest napisał/a: | po wizji, którą przede mną roztoczyłeś na Bemowie odnośnie tego spotu, stwierdziłem, że chyba się przejadę |
Bo widok 500 lub 600-konnych potworów ze stałym, zeszperowanym napędem na 4 koła pokonujących zakręty pięknymi poślizgami robi niezapomniane wrażenie. Nie opuściłem jeszcze żadnej polskiej eliminacji Mistrzostw Europy... i nie zamierzam
|
|