|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Rover200 w Raporcie w TVNTurbo ;)
MaReK - Czw Lis 08, 2007 23:49 Temat postu: Rover200 w Raporcie w TVNTurbo ;) Dzisiaj w Raporcie TVNTurbo na koncu programu jest kacik, gdzie widzowie nadsylaja zdjecia. Zdjecie dotyczylo laweciarza, ktory dysponowal krotka lawetka, na ktorej mogl przewozic Quady a nie samochody, ale... madry Polak potrafi. Wsadzil na lawetke roverka 200 zdjal mu kolka z tylu i podlozyl pod podwozie coby rownowaga byla lepsza. Nastepnie za pomoca lin przyczepil do budy lawetki
Ps.
Nie wiem czy ja jestem pierwszy, jesli nie to prosze skasujcie temat, albo sam to zrobie jak odnajde klona.
thef - Pią Lis 09, 2007 09:58
Biedny roverek, jak tak można na przewóz dwa buty mu ściągnąć i to z tylnych łapek i do tego linami związać. O postoju na siku już pewnie mowy nawet nie było
giewu - Pią Lis 09, 2007 10:06
też to oglądałem i powiem tylko, że fajnie, że coraz więcej ROVERków w tv widać
i jeszcze jedno ... nie odważyłbym się na kupno ROVERka w takim kolorze w jakim było autko na tej lawecie
MaReK - Pią Lis 09, 2007 10:14
A jeszcze w programie jazda polska, bylo skrzyzowanie ktore czesto jest obiektem policji, kamer itp. bo cwaniaki jezdza z lewego na prawy i wciskaja sie na chama
No i wsrod tych co jechali akurat dobrze, mozna bylo podziwiac Roverka (taki kolor jak moj w avatarze) i moze byc, ze to bylem ja
Ale musze to jeszcze sprawdzic. Tylko malo czasu mi zostalo
Szyman - Pią Lis 09, 2007 12:44
giewu napisał/a: | też to oglądałem i powiem tylko, że fajnie, że coraz więcej ROVERków w tv widać |
Raczej nie, mnie to denerwuje jak widzę jakieś inne r600
giewu - Pią Lis 09, 2007 12:50
Szyman napisał/a: | ...Raczej nie, mnie to denerwuje jak widzę jakieś inne r600 |
czyli wolisz oglądać wciąż Ople, Volkswageny i inne Fiaty ?
Ja osobiście zdecydowanie bardziej bym chciał popatrzeć na coś o ROVErkach
MaReK - Pią Lis 09, 2007 16:49
Mnie sie marzy, ze kazdy posiadacz Roverka to klubowicz
I tez sie denerwuje czasami, jak inny posiadacz roverka na moje znaki uwielbienia patrzy na mnie z politowaniem. Zdecydowanie tez, nie chcialbym zeby dresiarstwo i buractwo jezdzilo roverkami
|
|