Zobacz temat - Rover200 w Raporcie w TVNTurbo ;)

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - Rover200 w Raporcie w TVNTurbo ;)

MaReK - Czw Lis 08, 2007 23:49
Temat postu: Rover200 w Raporcie w TVNTurbo ;)
Dzisiaj w Raporcie TVNTurbo na koncu programu jest kacik, gdzie widzowie nadsylaja zdjecia. Zdjecie dotyczylo laweciarza, ktory dysponowal krotka lawetka, na ktorej mogl przewozic Quady a nie samochody, ale... madry Polak potrafi. Wsadzil na lawetke roverka 200 zdjal mu kolka z tylu i podlozyl pod podwozie coby rownowaga byla lepsza. Nastepnie za pomoca lin przyczepil do budy lawetki ;)

Ps.
Nie wiem czy ja jestem pierwszy, jesli nie to prosze skasujcie temat, albo sam to zrobie jak odnajde klona.

thef - Pią Lis 09, 2007 09:58

Biedny roverek, jak tak można na przewóz dwa buty mu ściągnąć i to z tylnych łapek i do tego linami związać. O postoju na siku już pewnie mowy nawet nie było :(
giewu - Pią Lis 09, 2007 10:06

też to oglądałem i powiem tylko, że fajnie, że coraz więcej ROVERków w tv widać ;)
i jeszcze jedno ... nie odważyłbym się na kupno ROVERka w takim kolorze w jakim było autko na tej lawecie :mrgreen:

MaReK - Pią Lis 09, 2007 10:14

A jeszcze w programie jazda polska, bylo skrzyzowanie ktore czesto jest obiektem policji, kamer itp. bo cwaniaki jezdza z lewego na prawy i wciskaja sie na chama ;D
No i wsrod tych co jechali akurat dobrze, mozna bylo podziwiac Roverka (taki kolor jak moj w avatarze) i moze byc, ze to bylem ja ;)

Ale musze to jeszcze sprawdzic. Tylko malo czasu mi zostalo ;)

Szyman - Pią Lis 09, 2007 12:44

giewu napisał/a:
też to oglądałem i powiem tylko, że fajnie, że coraz więcej ROVERków w tv widać ;)

Raczej nie, mnie to denerwuje jak widzę jakieś inne r600

giewu - Pią Lis 09, 2007 12:50

Szyman napisał/a:
...Raczej nie, mnie to denerwuje jak widzę jakieś inne r600

czyli wolisz oglądać wciąż Ople, Volkswageny i inne Fiaty ? :twisted:
Ja osobiście zdecydowanie bardziej bym chciał popatrzeć na coś o ROVErkach :mrgreen:

MaReK - Pią Lis 09, 2007 16:49

Mnie sie marzy, ze kazdy posiadacz Roverka to klubowicz ;D
I tez sie denerwuje czasami, jak inny posiadacz roverka na moje znaki uwielbienia patrzy na mnie z politowaniem. Zdecydowanie tez, nie chcialbym zeby dresiarstwo i buractwo jezdzilo roverkami ;)