|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [216 97r. benzyna] zatrzaski
REJU - Wto Lis 13, 2007 12:47 Temat postu: [216 97r. benzyna] zatrzaski Witam
potrzebuje znowu pomocy??
w moim Roverku brakuje paru zatrzasków przy listwie znajdyjacej sie przy szybie tylniej od zewnatrz. nie wiem do konca jak to opisac. sa to zatrzaski ktore trzymaja ta czarna listwe w karosorii????:): czy wogole mozna cos takiego kupic?? czy trzeb awymienic cala listwe???
pozdrawiam
Owsik - Wto Lis 13, 2007 13:57
REJU napisał/a: | czy wogole mozna cos takiego kupic?? czy trzeb awymienic cala listwe??? |
Myślę, że trzeba wymienić całą listwę, majątku chyba nie kosztuje.
Kris - Wto Lis 13, 2007 15:12 Temat postu: Re: [216 97r. benzyna] zatrzaski
REJU napisał/a: | Witam
potrzebuje znowu pomocy??
w moim Roverku brakuje paru zatrzasków przy listwie znajdyjacej sie przy szybie tylniej od zewnatrz. nie wiem do konca jak to opisac. sa to zatrzaski ktore trzymaja ta czarna listwe w karosorii????:): czy wogole mozna cos takiego kupic?? czy trzeb awymienic cala listwe???
pozdrawiam |
w Twoim avatarze widzę fotke rovera którego ostatnio koleżanka z forum chciala zakupić... stałeś się posiadaczem, czy to ty sprzedajesz?
sorry za OT
przemo285 - Wto Lis 13, 2007 19:50
Mam takie klipy / zatrzaski jak to mówisz tylko najlepiej puść mi fotkę czy o dobrej listwie myślę , tej zgarniającej przy szybie?poziomej?
AndrewS - Wto Lis 13, 2007 22:36
a podlacze sie pod temat
a o takie zatrzaski z wkretem w srodku co mocuja w kilku punktach przednie nadkole w kanciaku sa cale plastykowe to pytac w sklepach blacharkisch, u blacharzy
|
|