|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Tuning wizualny - [R200 97r 3D.]
bula21 - Sro Lis 21, 2007 19:23 Temat postu: [R200 97r 3D.] Witam
Jakie fotele tzn. z jakich modeli pasuja do R200
[ Dodano: Sro Lis 21, 2007 20:08 ]
http://gallery.mg-rover.o....php/photo/9176 z jakiego modelu to fotele ? podejda do R200 ?
jerzu - Sro Lis 21, 2007 22:50
To są fotele z Roverka Coupe ale nie wiem czy podejdą Pewnie po jakiś przeróbkach wejdą
Valander_wwa - Czw Lis 22, 2007 00:31
jerzu napisał/a: | To są fotele z Roverka Coupe ale nie wiem czy podejdą Pewnie po jakiś przeróbkach wejdą |
W klubie jest takie jendo auto z tymi fotelami - MOJE Fotele bezpośrednio pasują, polecałbym za to fotele z welurową tapicerką, bowiem te z materiałową były montowane w starszych modelach r220 - gdzie nie było poduszek, a przy fotelach napinaczy. Więc - jeżeli masz poduchy w aucie, szukaj właśnie takich. Odnośnie samego montażu pasują w 100% bez żadnej modyfikacji.
Zdjęcie foteli u mnie ->
link
bula21 - Czw Lis 22, 2007 16:39
Valander_wwa napisał/a: | jerzu napisał/a: | To są fotele z Roverka Coupe ale nie wiem czy podejdą Pewnie po jakiś przeróbkach wejdą |
W klubie jest takie jendo auto z tymi fotelami - MOJE Fotele bezpośrednio pasują, polecałbym za to fotele z welurową tapicerką, bowiem te z materiałową były montowane w starszych modelach r220 - gdzie nie było poduszek, a przy fotelach napinaczy. Więc - jeżeli masz poduchy w aucie, szukaj właśnie takich. Odnośnie samego montażu pasują w 100% bez żadnej modyfikacji.
Zdjęcie foteli u mnie ->
link |
dzieki a czy fotele maja regulacje gora dol ?
Valander_wwa - Pią Lis 23, 2007 08:59
bula21 napisał/a: | Valander_wwa napisał/a: | jerzu napisał/a: | To są fotele z Roverka Coupe ale nie wiem czy podejdą Pewnie po jakiś przeróbkach wejdą |
Zdjęcie foteli u mnie ->
link |
dzieki a czy fotele maja regulacje gora dol ? |
fotel kierowcy ma po lewej stronie taką regulacje, ale uprzedzam że w pozycji samo dół siedzi się tylko jeden ząbek niżej niż na fotelach orginalnych
bula21 - Pią Lis 23, 2007 23:43
Valander_wwa napisał/a: | bula21 napisał/a: | Valander_wwa napisał/a: | jerzu napisał/a: | To są fotele z Roverka Coupe ale nie wiem czy podejdą Pewnie po jakiś przeróbkach wejdą |
Zdjęcie foteli u mnie ->
link |
dzieki a czy fotele maja regulacje gora dol ? |
fotel kierowcy ma po lewej stronie taką regulacje, ale uprzedzam że w pozycji samo dół siedzi się tylko jeden ząbek niżej niż na fotelach orginalnych |
ee szkoda bo wlasnie chce jak najnizej i zeby dobrze trzymal na boki
Valander_wwa - Sob Lis 24, 2007 13:25
bula21 napisał/a: | ee szkoda bo wlasnie chce jak najnizej i zeby dobrze trzymal na boki |
obawiam się że na oryginałach czy to z zr czy z modeli 25 niżej nie usiądziesz, z racji konstrukcji podłogi w 200, bowiem wysunięcie mocowań na stelaż fotela ma taką wysokość a nie inną - nawet kiedyś miałem zmierzyć o ile się rożni w stosunku do coupe (upieram sie iż się różni!) ale na zlotach lokalnych zawsze gremium znajdzie ciekawsze zajęcie
PS. Fotele BARDZO dobrze trzymają na boki, na prawdę na to co pozwala tomcio spokojnie wystarczają - a tam jest zdecydowanie więcej mocy niż w naszych 200-setkach
bula21 - Sob Lis 24, 2007 14:21
Valander_wwa napisał/a: | bula21 napisał/a: | ee szkoda bo wlasnie chce jak najnizej i zeby dobrze trzymal na boki |
obawiam się że na oryginałach czy to z zr czy z modeli 25 niżej nie usiądziesz, z racji konstrukcji podłogi w 200, bowiem wysunięcie mocowań na stelaż fotela ma taką wysokość a nie inną - nawet kiedyś miałem zmierzyć o ile się rożni w stosunku do coupe (upieram sie iż się różni!) ale na zlotach lokalnych zawsze gremium znajdzie ciekawsze zajęcie
PS. Fotele BARDZO dobrze trzymają na boki, na prawdę na to co pozwala tomcio spokojnie wystarczają - a tam jest zdecydowanie więcej mocy niż w naszych 200-setkach |
czyli w teori nawet zalozenie foteli kubelkowych nic mi nie da ?
ps.. sory ze Cie igorowalem przypadek
|
|