|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [R620] Uszczelniacz skrzyni biegów
muflon31 - Sro Sty 16, 2008 21:02 Temat postu: [R620] Uszczelniacz skrzyni biegów Po przygodzie z wymianą przegubów mój mechanik uszkodził uszczelniacz skrzyni biegów (tam gdzie wchodzi półoś). Szukalem u Tomiego i w Intercarsie i nie ma. Czy któś może mi podać wymiary tego uszczelniacza i miejsce, gdzie mogę go kupić?
Brt - Czw Sty 17, 2008 00:58
która półoś bo uszczelniacze są różne dla lewej i prawej strony. Lewy - tylko orginał, prawy - dobierzesz w sklepie (ma jakieś standardowe wymiary)
muflon31 - Czw Sty 17, 2008 08:40
Brt napisał/a: | która półoś bo uszczelniacze są różne dla lewej i prawej strony. Lewy - tylko orginał, prawy - dobierzesz w sklepie (ma jakieś standardowe wymiary) |
Lewy
Na słowa "oryginalna część do Rovera" dostaję już reakcji alergicznej. Gdzie tego szukać?
Napisałem już do Tomiego i czekam na odpowiedź.
Brt - Czw Sty 17, 2008 09:03
może przemo285 lub Jowi będą mieli lub wiedzieli gdzie dorwać Pocieszę Cie, ze prawdopodobnie też właśnie lewego będę potrzebował zaczął puszczać ot tak, bez jakiejś wyraźnej przyczyny
muflon31 - Pią Sty 18, 2008 09:29
Brt napisał/a: | może przemo285 lub Jowi będą mieli lub wiedzieli gdzie dorwać Pocieszę Cie, ze prawdopodobnie też właśnie lewego będę potrzebował zaczął puszczać ot tak, bez jakiejś wyraźnej przyczyny |
Do przemo285 wysłalem zapytanie - zobaczymy, ale nie ma takiego użytkownika jak Jowi.
Daj znać jak uda ci się namierzyć żródełko, ja zrobię to samo.
giewu - Pią Sty 18, 2008 09:43
muflon31 napisał/a: | ... ale nie ma takiego użytkownika jak Jowi... |
to są właśnie skutki wszechobecnego (zupełnie niepotrzebnego ) skracania wszystkiego podczas pisania w internecie
Brt pisał o użytkowniku PHJOWI ...
muflon31 - Pią Sty 18, 2008 10:10
giewu napisał/a: | muflon31 napisał/a: | ... ale nie ma takiego użytkownika jak Jowi... |
to są właśnie skutki wszechobecnego (zupełnie niepotrzebnego ) skracania wszystkiego podczas pisania w internecie
Brt pisał o użytkowniku PHJOWI ... |
Dzięki, już wysłalem zapytanie. Qurde, przez pomyłkę zamiast przycisku "Cytuj" wcisnałem "Ignoruj". Jak to odkręcić?
Brt - Pią Sty 18, 2008 10:31
giewu napisał/a: | (zupełnie niepotrzebnego ) |
Tak znana postac na forum .....
muflon31 napisał/a: | Dzięki, już wysłalem zapytanie. Qurde, przez pomyłkę zamiast przycisku "Cytuj" wcisnałem "Ignoruj". Jak to odkręcić? |
musisz znaleźć listę ocób ignorowanych i tam wykasować użytkownika
giewu - Pią Sty 18, 2008 11:57
muflon31 napisał/a: | ...Qurde, przez pomyłkę zamiast przycisku "Cytuj" wcisnałem "Ignoruj"... |
qrde to ja Mu chcę pomóc, a On mnie totalnie olewa ...
muflon31 - Pią Sty 18, 2008 13:19
giewu napisał/a: | qrde to ja Mu chcę pomóc, a On mnie totalnie olewa |
No przecież mowię, że pomyłka
Spoko, przemo285 się odezwał, ale jest kolejny problem - są dwa typy lewego uszczelniacza w zależności od skrzyni.
Muszę odszukać jej numer i wtedy dopasuję odpowiedni.
Brt - Pią Sty 18, 2008 13:24
a po ile jeśli można
przemo285 - Pią Sty 18, 2008 18:58
Cena zależy od uszczelniacza trzeba zczytać numer skrzyni biegów (na korpusie patrząc od przodu silnika) ponieważ są dwa różne od 60-85 zł.
|
|