|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [ 214 1.4 8v 97r.] Mała dioda w zestawie wskażników
MagdaKrk - Nie Sty 27, 2008 15:28 Temat postu: [ 214 1.4 8v 97r.] Mała dioda w zestawie wskażników Witam chłopcy Mam pytanko ostatnio z nudów stojąc w korku dopatrzyłam sie takiej małej diody pomiędzy licznikiem a obotomierzem i nie moge dojść co ona oznacza i podczas jakiej awari sie zapala?Informuje tylko ze póki co ona wogole nie działa i mam nadzieje ze tak ma byc . Z góry dziękuje za odpowiedz i przepraszam ze nie nazwałam Tematu jakos inaczej ale sama nie wiem co to jest dokładnie
MaReK - Nie Sty 27, 2008 15:36
To jest informacja o stanie Twojego alarmu. Mrugac powinna jesli np. zamkniesz auto z pilota (zakladajac ze masz oryginalny alarm) najpierw szybko (uzbraja sie) potem wolniej (czuwa).
Moze tez sie swiecic, jesli np. wylaczysz stacyjke, otworzysz drzwi, wrocisz odpalisz i sygnal dzwiekowy oraz ta wlasnie dioda poinformuja Cie, ze musisz zdekodowac immo przyciskiem pilota (zakladajac oczywiscie, ze masz stary typ alarmu i nie jest on zblizeniowy)
Pozdrawiam,
MagdaKrk - Nie Sty 27, 2008 15:40
Kolego MaReK slicznie dziękuje za pomoc.Chyba można zamykać temacik
zouza - Nie Sty 27, 2008 15:48
To ja jeszcze złośliwe wtrącę, że ten temat niedawno był i wystarczyło użyć wyszukiwarki że jż nawet nie wspomnę o zerknięciu do instrukcji.
MagdaKrk - Nie Sty 27, 2008 15:58
zouza napisał/a: | To ja jeszcze złośliwe wtrącę, że ten temat niedawno był i wystarczyło użyć wyszukiwarki że jż nawet nie wspomnę o zerknięciu do instrukcji. |
Nie dostałam instrukcji od sprzedającego W wyszukiwarce nie mogłam znalezc.Sorki.
zouza - Nie Sty 27, 2008 16:02
Czepiając sie dalej czemu temat jest założony w "Chce kupić roverka"??
A tu z nudów poszukałam: http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=23060 temat z przedwczoraj
Kris - Nie Sty 27, 2008 16:45
e tammm zouza czepiasz się...
jak mnie może trafiać jak jeden/jedna drugiemu/drugiej udowadnie, że można znaleźć albo nie można, miast nie roztrząsac już w zasadzie zamkniętego tematu.
MaReK - Nie Sty 27, 2008 17:15
Gdybys to napisal w poradach technicznych moglbys mi wystawic "pomog"
piter34 - Nie Sty 27, 2008 17:29
MaReK napisał/a: | Gdybys to napisal w poradach technicznych moglbys mi wystawic "pomog" |
jesteś adminem i masz "moc" przenoszenia wątków do odpowiednich kącikow.
Przenoszę wątek do "usterek i porad"
MaReK - Nie Sty 27, 2008 17:46
Ale sie boje cokolwiek tu ruszac w strukturach
Ps.
Tam mialo byc "pomógł" a nie "pomog"
|
|