|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Spoty lokalne - Nowy Sącz- czy tutaj na spotkanie nikt nie da się namówić?
dante27 - Czw Kwi 03, 2008 19:20 Temat postu: Nowy Sącz- czy tutaj na spotkanie nikt nie da się namówić? Hej ludziska, nie da się przyjechać do Sącza czy jak? Tarnów, Rzeszów, Katowice, Kraków za daleko czy co?
tunka - Czw Kwi 03, 2008 19:54 Temat postu: Re: Nowy Sącz- czy tutaj na spotkanie nikt nie da się namówi
dante27 napisał/a: | Hej ludziska, nie da się przyjechać do Sącza czy jak? Tarnów, Rzeszów, Katowice, Kraków za daleko czy co? |
Moją opinie znasz na ten temat, mówisz kiedy, gdzie i o której i jestem
Także na pewno się stawię, no chyba że mi coś ważnego wypadnie ale będę się starała mimo wszystko
dante27 - Czw Kwi 03, 2008 19:56
Ja wiem Aniu ze mogę na Ciebie liczyć
tunka - Czw Kwi 03, 2008 19:59
hehe no wiesz taka już jestem wszędzie mnie pełno
Misioslaw666 - Czw Kwi 03, 2008 22:05
Witam witam dante27, nie pojawiłeś sie w rzeszowie to nie wiem czy przyjade do was Potrzebuje konkretnego terminu ostatni weckend kwietna napewno dla grupy mieleckiej odpada
dante27 - Czw Kwi 03, 2008 22:12
Jak chcesz ale mimo wszystko zapraszam do Krakowa w ten weekend a potem jak dogram wszystko do Nowego Sącza. Pozdrawiam
Olo12 - Sro Kwi 09, 2008 06:35 Temat postu: Re: Nowy Sącz- czy tutaj na spotkanie nikt nie da się namówi
dante27 napisał/a: | Hej ludziska, nie da się przyjechać do Sącza czy jak? Tarnów, Rzeszów, Katowice, Kraków za daleko czy co? |
Pewnie że się da tylko zależy kiedy np chętnie byłbym 5-6 lipiec ( bo będę na urlopie w Krynicy)
|
|