|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Roverek rusza w trasę !
Adrian355 - Czw Kwi 24, 2008 20:01 Temat postu: Roverek rusza w trasę ! Witam No i znowu Roverka czeka wysiłek. W sobotę moi rodzice jada nim na co roczny turnus ( do pracy ) do Włoch. Rok temu roverek stał cały wyjazd u Cioci na dowdwurku i go poznawałem czyściłem Bo mieliśmy go bardzo krótko. A teraz rodzice jadą nim do Włoch 1550km w jedną stronę w 4 osoby Tata mówi że w Austrii paliwo jest takiej jakości jakby samochód dostał drugie serce ! Więc ciekawy jestem jak Rover odczuje tą różnice Astra czuła 4 razy Samochód we Włoszek zrobi dziennie min. 20 km.
Powiem szczerze że jakoś nie wiem czemu ale boje sie tego czy dowiezie rodziców bezproblemowo Ale ja go jutro ładnie umyje to będzie miał motywacje Czyli wypatrujcie Rovera 220SD British Racing Green z naklejkami klubowymi Życzcie rodzicom i 2 pasażerów szerokiej drogi A Roverkowi sił w Sobotę i za 3 tyg. jak będzie wiózł rodziców do domciu
Bobas111 - Czw Kwi 24, 2008 20:03
Również życzę szerokiej drogi. Paliwo w Austrii jest dobre, ale dopiero chorwackie jest rewelacyjnie. Niestety cena trochę duża.
Adrian355 - Sob Kwi 26, 2008 17:35
No i pojechali
|
|