Zobacz temat - roverki z łodzi i okolic

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - roverki z łodzi i okolic

majk - Czw Maj 08, 2008 12:09
Temat postu: roverki z łodzi i okolic
jak widze troszke nas jest z łodzi a nie mozemy sie spotkac wiec wpisywac sie i ustalimy jakis termin:)pozdrawiam i czekam na odzew
LOSIUalfa - Pon Maj 19, 2008 18:47

Widzę, że z małym zapałem ludzie się wpisują. Ja bardzo chętnie spotkałbym się z innymi użytkownikami R. Zwłaszcza, że bardzo krótko mam swoje 825 i mam wiele pytań związanych z tym. Mam nadzieję, że wpiszę się więcej osób niż dwie.
Zukowaty - Sro Cze 11, 2008 05:09

WItam!
Ja tez lodziak rodowity :) tylko ze obecnie na wygnaniu.Moze wpadniecie do Poznania w piatek 20.06 ?? Bedzie prawdopodobnie troche ludzi.Ja niestety w Lodzi raczej zadko jestem ostatnio. Pozdrawiam. Artur

majk - Nie Cze 15, 2008 14:49

no ja moze bede do wronek w piatek jechał to przez poznac bede przezjezdzał i moze wpadne zobacze jeszcze w tyg napisze :)ale za bardzo niie znam poznania poprosił bym adres to wpisze w nawi:)
pgrad - Sob Cze 21, 2008 22:01

Ja też sie pisze na zlot w Łodzi:)
nie-dzwiedz - Wto Cze 24, 2008 11:44

To kiesy ma byc organizowany ten spocik w łodzi bo tez bardzo chetnie bym sie pisal!
Brt - Wto Cze 24, 2008 11:51

niech ktos poda termin + miejsce i wtedy są szanse na powodzenie spota ;) i wymieńcie sie na priv telefonami ;)
Zukowaty - Pią Lip 04, 2008 14:36

majk napisał/a:
no ja moze bede do wronek w piatek jechał to przez poznac bede przezjezdzał i moze wpadne zobacze jeszcze w tyg napisze :)ale za bardzo niie znam poznania poprosił bym adres to wpisze w nawi:)

Szkoda ze tu pisales bo jak bys wszedl na temat o poznanskim spocie to bys sie wszystkiego dowiedzial a tak nikt z nas nie zauwazyl odp. :/

majk - Sro Lip 09, 2008 22:09

a no życie moze nastepnym razem sie uda:)aktualnie jestem na etapie sprzedaży mojego roverka ale nastepne bedzie mg zr wiec napewno jeszcze sie spotkamy:)bede jeszcze w te wakacje w poznaniu wiec jak bedziecie cos robic to sie pisze :)pozdrawiam
Zukowaty - Czw Lip 10, 2008 14:32

No pewnie ze cos sie zrobi ale ja to chyba na rowerze przyjade
drooid - Sob Lip 12, 2008 23:58

To będzie nas dwóch :) Mój stoi na kanale po ostatniej próbie siłowej z TIR-em :(
Zukowaty - Nie Lip 13, 2008 11:03

Zostalo cos z niego czy tez masz 2 kolowego roWera juz??
drooid - Pon Lip 14, 2008 18:53

Na szczęście nic wielkiego się nie stało i R prawdopodobnie wróci do żywych.

harinezumi - Pon Lip 14, 2008 19:13

drooid napisał/a:
Mój stoi na kanale po ostatniej próbie siłowej z TIR-em

Współczuję :sad:
Dobrze, że nic poważnego.

Zukowaty - Pon Lip 14, 2008 20:11

Czyzbys zaliczyl nowe szyny tramwaju regionalnego na Kosciuszki?? :grin: No brawo pewnie jako jeden z pierwszych :) A tak na powaznie to zycze szybkiego powrotu do zdrowia Twojemu R
Brt - Wto Lip 15, 2008 09:15

drooid, co sie stanęło ?? :(
drooid - Sro Lip 16, 2008 23:44

To nie Kościuszki ale pobliże Korczaka.

Obaj z TIRem zmienialiśmy swoje skrajne pasy (ja prawy) na środkowy. Ja ciut wcześniej. Co prawda TIR tylko mnie musnął w zderzak (widać po braku listwy) ale lądowanie było twarde.

Naprawa trwa długo. Sprowadzają jednak z Anglii cały zderzak, jakiś wywietrznik z lewego tyłu i przednie prawe zawieszenie. Myślicie, że sprowadzą mi oryginalną felgę i oponkę taką jak miałem??

Zukowaty - Czw Lip 17, 2008 05:53

Jesli felgi nie da rady dobrac takiej samej to powinni dac 4 szt. Co do opon to zalezy od ubezpieczalni bo to jak z amortyzatorami,jedna da 2 jak 1 uszkodzony a inna tylko tego uszkodzonego.Co prawda do opon jest przepis wiec bedziesz mogl walczyc w razie czego o 2 szt.