Zobacz temat - [R111] Zawieszenie

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 100 - [R111] Zawieszenie

czarczarnuch - Czw Maj 22, 2008 18:40
Temat postu: [R111] Zawieszenie
mam problem !! !!! lewa strona samohodu z pzodu jest nizej od prawej o jakies 3cm jest na wysokosci 54-55cm moje pytanie czy da sie to dopompowac czy czeba wymieniac wiem ze tyl z pzodem sie pompuje a i zarazem tylnie lewe kolo jest troszke pohylone do wewnacz i mysle ze sie wyprostuje !! ! jak dopompuje oile mi odpowiecie czy sie da jeszcze napompowac prosze HELLP MI!!!

[ Dodano: Czw Maj 22, 2008 19:43 ]
czarczarnuch,

sTERYD - Czw Maj 22, 2008 23:08

da się to dopompować, tylko trzeba dorobić płyn i skombinować pompkę ;)
poczytaj techniczny faku i najlepiej skontaktuj się z Tomi_114 :cool:

7Tomi - Pią Maj 23, 2008 00:04
Temat postu: Re: [L111i 96r] zawieszenie
czarczarnuch napisał/a:
mam problem !! !!!

Widzimy. Nie stosujesz znaków interpunkcyjnych :roll:

czarczarnuch napisał/a:
ewa strona samohodu z pzodu jest nizej od prawej o jakies 3cm jest na wysokosci 54-55cm moje pytanie czy da sie to dopompowac czy czeba wymieniac wiem ze tyl z pzodem sie pompuje

Akurat pompuje sie tył a podnosi sie też przód ale jak kto rozumie :rotfl: . Najpierw ustal przyczynę. Poduszka, wąż czy zaworek układu. Najlepiej byłoby gdyby był to zaworek a najgorzej jeśli poduszka... ale da sie to zrobić. :razz:

czarczarnuch napisał/a:
a i zarazem tylnie lewe kolo jest troszke pohylone do wewnacz i mysle ze sie wyprostuje !! !

Każdy by tak chciał. Nie wyprostuje sie :cry: . Łożyska igiełkowe na wahaczu są wyrobione - droga impreza.

czarczarnuch napisał/a:
jak dopompuje oile mi odpowiecie czy sie da jeszcze napompowac prosze HELLP MI!!!

Tak odpowiadamy. Da sie. Trzeba wiedzieć czy jest sens pompować więc najpierw trzeba zdiagnozować co trzeba wymienić. :wink:

czarczarnuch - Pią Maj 23, 2008 13:22

no to ja sie hcialem ze juz wiem ze som dobre gruszki a wiem bo probowałem napompowac je i cały plyn wyplynoł wyprysnol i samohod całkowicie opad na lewom strone NIEDA SIE JEHAC JUZ TERAZ!!! I PYTANIE JAK I GDZIE NAPOMPOWAC TO LUB CZYM JAKIES KONTAKTY CZY COS PROSZE!!

[ Dodano: Pią Maj 23, 2008 14:27 ]
:bezradny: JAKA POMPKA CZY KTOS JOM MA CZY KTOS SIE TYM ZAJMOJE !! !

piter34 - Pią Maj 23, 2008 16:02

czarczarnuch, jak można tak lekceważyć zasady ortografii i interpunkcji języka polskiego ?? Po przeczytaniu Twojego posta człowiekowi wszystkiego się odechciewa :shock:

czarczarnuch napisał/a:
no to ja sie hcialem ze juz wiem

??

sad200 - Pon Cze 02, 2008 20:46

Roverek 200 14 16v 98 panowie potrzebuje piasty przód prawy do mojego cacuszka u Tomiego na www nie widzę gdzie znaleść.