|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 100 - [R111] Zawieszenie
czarczarnuch - Czw Maj 22, 2008 18:40 Temat postu: [R111] Zawieszenie mam problem !!! lewa strona samohodu z pzodu jest nizej od prawej o jakies 3cm jest na wysokosci 54-55cm moje pytanie czy da sie to dopompowac czy czeba wymieniac wiem ze tyl z pzodem sie pompuje a i zarazem tylnie lewe kolo jest troszke pohylone do wewnacz i mysle ze sie wyprostuje ! jak dopompuje oile mi odpowiecie czy sie da jeszcze napompowac prosze HELLP MI!!!
[ Dodano: Czw Maj 22, 2008 19:43 ]
czarczarnuch,
sTERYD - Czw Maj 22, 2008 23:08
da się to dopompować, tylko trzeba dorobić płyn i skombinować pompkę
poczytaj techniczny faku i najlepiej skontaktuj się z Tomi_114
7Tomi - Pią Maj 23, 2008 00:04 Temat postu: Re: [L111i 96r] zawieszenie
czarczarnuch napisał/a: | mam problem !!! |
Widzimy. Nie stosujesz znaków interpunkcyjnych
czarczarnuch napisał/a: | ewa strona samohodu z pzodu jest nizej od prawej o jakies 3cm jest na wysokosci 54-55cm moje pytanie czy da sie to dopompowac czy czeba wymieniac wiem ze tyl z pzodem sie pompuje |
Akurat pompuje sie tył a podnosi sie też przód ale jak kto rozumie . Najpierw ustal przyczynę. Poduszka, wąż czy zaworek układu. Najlepiej byłoby gdyby był to zaworek a najgorzej jeśli poduszka... ale da sie to zrobić.
czarczarnuch napisał/a: | a i zarazem tylnie lewe kolo jest troszke pohylone do wewnacz i mysle ze sie wyprostuje ! |
Każdy by tak chciał. Nie wyprostuje sie . Łożyska igiełkowe na wahaczu są wyrobione - droga impreza.
czarczarnuch napisał/a: | jak dopompuje oile mi odpowiecie czy sie da jeszcze napompowac prosze HELLP MI!!! |
Tak odpowiadamy. Da sie. Trzeba wiedzieć czy jest sens pompować więc najpierw trzeba zdiagnozować co trzeba wymienić.
czarczarnuch - Pią Maj 23, 2008 13:22
no to ja sie hcialem ze juz wiem ze som dobre gruszki a wiem bo probowałem napompowac je i cały plyn wyplynoł wyprysnol i samohod całkowicie opad na lewom strone NIEDA SIE JEHAC JUZ TERAZ!!! I PYTANIE JAK I GDZIE NAPOMPOWAC TO LUB CZYM JAKIES KONTAKTY CZY COS PROSZE!!
[ Dodano: Pią Maj 23, 2008 14:27 ]
JAKA POMPKA CZY KTOS JOM MA CZY KTOS SIE TYM ZAJMOJE !
piter34 - Pią Maj 23, 2008 16:02
czarczarnuch, jak można tak lekceważyć zasady ortografii i interpunkcji języka polskiego Po przeczytaniu Twojego posta człowiekowi wszystkiego się odechciewa
czarczarnuch napisał/a: | no to ja sie hcialem ze juz wiem |
sad200 - Pon Cze 02, 2008 20:46
Roverek 200 14 16v 98 panowie potrzebuje piasty przód prawy do mojego cacuszka u Tomiego na www nie widzę gdzie znaleść.
|
|