|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Spoty lokalne - Zaproszenie na 1. Tuning Show w Nowym Sączu
emes - Sro Lip 09, 2008 19:34 Temat postu: Zaproszenie na 1. Tuning Show w Nowym Sączu Witam,
Na skrzynkę klubową wysłane zostało zaproszenie na 1. Tuning Show w Nowym Sączu. W związku z tą imprezą nie jest organizowany zlot ogólnopolski, który odbyłby się w połączeniu ze wspomnianą imprezą.
Wychodząc z założenia, że część z Klubowiczów oraz Sympatyków mogłaby być zainteresowana udziałem w tej imprezie, postanowiłem przekazać informację za pośrednictwem naszego forum.
Może przy okazji spot lokalny?
Więcej informacji na oficjalnej stronie imprezy:
http://www.tuningshow.nowysacz.pl
piter34 - Sro Lip 09, 2008 19:41
emes napisał/a: | W związku z tą imprezą nie jest organizowany zlot ogólnopolski. |
Jaki zlot ogólnopolski? Planowałeś jakiś zlot na 19 lipca?
Tomaszi - Sro Lip 09, 2008 19:46
emes napisał/a: | zaproszenie na 1. Tuning Show w Nowym Sączu. W związku z tą imprezą nie jest organizowany zlot ogólnopolski. | emes możesz rozwinąć ten cytat - proszę, albo się popraw... a najlepiej to może już nie pij wynalazków
emes - Sro Lip 09, 2008 19:47
piter34 napisał/a: | Jaki zlot ogólnopolski? Planowałeś jakiś zlot na 19 lipca? |
Ale napisałem, że nie jest organizowany w związku z tą imprezą, w sensie ewentualnego połączenia zlotu ogólnopolskiego z tą imprezą Tylko tak dla informacji, wcześniej, przy organizacji takich imprez pojawiały się pytania, czy w związku z zaproszeniami na takie imprezy, planujemy zorganizowanie zlotu ogólnopolskiego, więc wolałem to po prostu napisać w zaproszeniu, które otrzymaliśmy, że w związku z tym nic nie organizujemy, żeby odpowiedzieć na pytania, które potencjalnie mogłyby się pojawić
[ Dodano: Sro Lip 09, 2008 20:54 ]
Tomaszi napisał/a: | emes możesz rozwinąć ten cytat - proszę, albo się popraw |
Przeczytaj jeszcze raz, spokojnie i dokładnie
Tomaszi napisał/a: | a najlepiej to może już nie pij wynalazków |
Nie no, herbaty mi zabraniasz pić? Spadaj
piter34 - Sro Lip 09, 2008 20:02
emes napisał/a: | Ale napisałem, że nie jest organizowany w związku z tą imprezą, w sensie ewentualnego połączenia zlotu ogólnopolskiego z tą imprezą |
Niezbadane są ścieżki myśli umysłu Twojego
Ja rozumiem pod pojęciem "zlot ogólnopolski" spotkanie organizowane przez Klub i przeznaczone wyłącznie dla klubowiczów i sympatyków, a nie żadne masowe tuning show
Stąd moje zdziwienie (i Tomaszi również)
emes - Sro Lip 09, 2008 20:15
piter34 napisał/a: | Niezbadane są ścieżki myśli umysłu Twojego |
No no
piter34 napisał/a: | Ja rozumiem pod pojęciem "zlot ogólnopolski" spotkanie organizowane przez Klub i przeznaczone wyłącznie dla klubowiczów i sympatyków |
Ja dokładnie tak samo. Wcześniej, przy okazji takich zaproszeń, pytały o to osoby, które na forum są od niedawna i w związku z takimi zaproszeniami pojawiały się różne interpretacje, po to właśnie o tym wspomniałem
piter34 napisał/a: | Stąd moje zdziwienie (i Tomaszi również) |
Nie wiem czego Wy tam nie zrozumieliście, przeczytajcie jeszcze raz
Podsumowując, EOT
piter34 - Sro Lip 09, 2008 20:18
emes napisał/a: | Nie wiem czego Wy tam nie zrozumieliście, przeczytajcie jeszcze raz |
My rozumiemy Twoje słowa. Zdziwiło nas użycie terminu "zlot ogólnopolski", bo nigdy zlotu nie łączymy z imprezami typu "tuning show".
jakbyś napisał "spotkanie ogólnopolskie" to pewnie by nikt nic nie napisał
emes - Sro Lip 09, 2008 20:21
piter34 napisał/a: | bo nigdy zlotu nie łączymy z imprezami typu "tuning show" |
Dokładnie, poza tym, raczej nie mamy takiego zamiaru. Jeszcze raz wyjaśnię, że użyłem tego określenia, aby odpowiedzieć na pytania, które otrzymywałem w związku z podobnymi zaproszeniami, które pojawiały się już na forum
piter34 napisał/a: | jakbyś napisał "spotkanie ogólnopolskie" to pewnie by nikt nic nie napisał |
Teraz to już się czepiasz
piter34 - Sro Lip 09, 2008 21:30
emes napisał/a: | Teraz to już się czepiasz |
Od początku się czepiam sformułowania "zlot ogólnopolski"
walkie - Sro Lip 09, 2008 22:42
Dzizus.
Chłopaki, przyzwyczajcie się, emes od jakiegoś czasu tworzy takie zdania i już
emes, może próbuj formułować krótsze zdania. To co wysyłasz od jakiegoś czasu to jakieś mega zaplątanie z poplątaniem. Czytasz to co napisałeś przed wysłaniem?
emes - Czw Lip 10, 2008 09:16
Pewnie, że czytam. Nie wiem, co tam jest niezrozumiałe Ale po dyskusji okazało się, że piter wszystko zrozumiał, tylko czepiał się określenia zlot ogólnopolski Dajcie już spokój, EOT
|
|