Zobacz temat - prośba

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - prośba

lala_s - Sro Wrz 03, 2008 14:52
Temat postu: prośba
byłam dziś w Sosnowcu i dopadła mnie przykra sprawa:(. Przednia szyba mojego roverka poprostu pękła :beczy: od lusterka leci 30 cm pęknięcie. nie mam zielonego pojęcia jak się to mogło stać :( . niestety nie da się tego skleić i stąd moja prośba, o namiary na szybkę do mojego słoneczka. Niestety u mnie w okolicy najtańsza szyba plasuje sie w granicy 400 zł i nie wiem czy to dużo czy mało, a autko musi śmigać więc zależy mi na czasie.
vanetten - Sro Wrz 03, 2008 18:10

lala_s napisał/a:
Niestety u mnie w okolicy najtańsza szyba plasuje sie w granicy 400 zł i nie wiem czy to dużo czy mało, a autko musi śmigać więc zależy mi na czasie.

Hej, po ostatnim gradobiciu pękła mi przednia szyba- odwiedziłem parę szklarzy i powiem Ci, że masz i tak tanio :twisted: - bo u mnie w Chorzowie najtaniej co znalazłem to 415pln jak coś to mogę podać namiary.
Ps. jestem zadowolony z tego warsztatu szklarskiego..

Kozik - Sro Wrz 03, 2008 19:03

Ja mam pękniętą szybę, orientowałem się... nowa ok 400zł z założeniem a używaną jestem w stanie znaleźć za 120zł
lala_s - Sro Wrz 03, 2008 19:48

Dzięki chłopaki. Znalazłam nową szybę!!! I po umówieniu się na kawę z sprzedającym, jej cena wynosi 280 zł :) . To chyba dosyć tak :) .
vanetten - Sro Wrz 03, 2008 21:50

lala_s napisał/a:
Dzięki chłopaki. Znalazłam nową szybę!!! I po umówieniu się na kawę z sprzedającym, jej cena wynosi 280 zł :) . To chyba dosyć tak :) .

280pln za nową szybę :ok: kurde że ja nie mogłem się umówić ze sprzedającym :mrgreen: a powiedz mi - jaką oni Ci szybę dają tzn z paskiem przeciwsłonecznym czy bez ? bo też mogłem mieć taką bez przyciemnienia u góry w niższej cenie, ale wybrałem sobie tą droższą :wink:

lala_s - Czw Wrz 04, 2008 07:36

vanetten napisał/a:
jaką oni Ci szybę dają tzn z paskiem przeciwsłonecznym czy bez ?

kurcze, masz racje... nie wiem :( . dowiem się dziś popołudniu. Mam nadzieję, że paseczek się znajdzie na niej....

PTE - Czw Wrz 04, 2008 08:27

Przecież ten pasek i tak nic nie daje poza walorami estetycznymi :smile: