|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - prośba
lala_s - Sro Wrz 03, 2008 14:52 Temat postu: prośba byłam dziś w Sosnowcu i dopadła mnie przykra sprawa:(. Przednia szyba mojego roverka poprostu pękła od lusterka leci 30 cm pęknięcie. nie mam zielonego pojęcia jak się to mogło stać . niestety nie da się tego skleić i stąd moja prośba, o namiary na szybkę do mojego słoneczka. Niestety u mnie w okolicy najtańsza szyba plasuje sie w granicy 400 zł i nie wiem czy to dużo czy mało, a autko musi śmigać więc zależy mi na czasie.
vanetten - Sro Wrz 03, 2008 18:10
lala_s napisał/a: | Niestety u mnie w okolicy najtańsza szyba plasuje sie w granicy 400 zł i nie wiem czy to dużo czy mało, a autko musi śmigać więc zależy mi na czasie. |
Hej, po ostatnim gradobiciu pękła mi przednia szyba- odwiedziłem parę szklarzy i powiem Ci, że masz i tak tanio - bo u mnie w Chorzowie najtaniej co znalazłem to 415pln jak coś to mogę podać namiary.
Ps. jestem zadowolony z tego warsztatu szklarskiego..
Kozik - Sro Wrz 03, 2008 19:03
Ja mam pękniętą szybę, orientowałem się... nowa ok 400zł z założeniem a używaną jestem w stanie znaleźć za 120zł
lala_s - Sro Wrz 03, 2008 19:48
Dzięki chłopaki. Znalazłam nową szybę!!! I po umówieniu się na kawę z sprzedającym, jej cena wynosi 280 zł . To chyba dosyć tak .
vanetten - Sro Wrz 03, 2008 21:50
lala_s napisał/a: | Dzięki chłopaki. Znalazłam nową szybę!!! I po umówieniu się na kawę z sprzedającym, jej cena wynosi 280 zł . To chyba dosyć tak . |
280pln za nową szybę kurde że ja nie mogłem się umówić ze sprzedającym a powiedz mi - jaką oni Ci szybę dają tzn z paskiem przeciwsłonecznym czy bez ? bo też mogłem mieć taką bez przyciemnienia u góry w niższej cenie, ale wybrałem sobie tą droższą
lala_s - Czw Wrz 04, 2008 07:36
vanetten napisał/a: | jaką oni Ci szybę dają tzn z paskiem przeciwsłonecznym czy bez ? |
kurcze, masz racje... nie wiem . dowiem się dziś popołudniu. Mam nadzieję, że paseczek się znajdzie na niej....
PTE - Czw Wrz 04, 2008 08:27
Przecież ten pasek i tak nic nie daje poza walorami estetycznymi
|
|