|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - ukradli mi roverka
kamil18101986 - Sro Wrz 10, 2008 12:32 Temat postu: ukradli mi roverka dzisiaj ukradli mi roverka.zaparkowalem samochod na parkingu jak zawsze i poszedlem do domu.przypomnialem sobie ze nie wzielem czegos z samochodu,wzialem kluczyki i poszlem do autka. patrze a tu roverka nie ma.no i ... wkoncu sie obudzilem... uff...
na szczescie to byl tylko zly sen ale byl tak realistyczny ze odrazu pobieglem sprawdzic czy stoi na swoim miejscu, no i jest ... na szczescie.
tak sie teraz zastanawiam co taki sen moze oznaczac.jak myslicie?
wild_weasel - Sro Wrz 10, 2008 12:36
Weź no ludzi nie strasz!! Obudziłbym się z krzykiem i resztę nocy dospał w samochodzie
Sen taki może oznaczać to, że ostatnio dużo myślisz o ewentualnej kradzieży swojego autka i zainwestujesz w jakies dodatkowe zabezpieczenie, np. łańcuchem do latarni
kamil18101986 - Sro Wrz 10, 2008 12:52
w sumie to wczoraj myslalem o zamontowaniu sobie czujnikow cofania ale o lancuchu nie pomyslalem.tylko jakas dobra kludke trzeba bedzie kupic
Tempest - Sro Wrz 10, 2008 13:13
wild_weasel napisał/a: | Sen taki może oznaczać to, że ostatnio dużo myślisz o ewentualnej kradzieży swojego autka i zainwestujesz w jakies dodatkowe zabezpieczenie, np. łańcuchem do latarni |
... lub o zwiększeniu kwoty ubezpieczeniowej w razie kradzieży
kamil18101986 - Sro Wrz 10, 2008 13:30
no ubezpieczenie akurat mam na full
marcin_przybys - Sro Wrz 10, 2008 13:38
He he ja miałem gorzej ...
Ukradli mi Roverka... Normalnie patrzę przez okno i niema... Na szczęście się obudziłem. Patrzę za okno i dalej nie ma...
Na szczęście potem się obudziłem...
kamil18101986 - Sro Wrz 10, 2008 13:39
dobrze ze to tylko sa sny.gorzej jakbys sie obudzil a naprawde roverka by nie bylo
|
|