|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - City Rover
PTE - Czw Wrz 11, 2008 14:44 Temat postu: City Rover Jak ktoś chce to moze sobie juz kupić :
http://www.mmp-sp.pl/
walkie - Czw Wrz 11, 2008 16:27
te auta są tak obleśnie brzydkie, że szok
a w wyposażeniu dodatkowym mają np zapalniczkę, podgrzewaną tylna szybę, schowek
masakra jakaś normalna
PTE - Pią Wrz 12, 2008 07:59
Jak to? Przecież w standardzie jest np. klima.
piter34 - Pią Wrz 12, 2008 08:50
PTE napisał/a: | Jak to? Przecież w standardzie jest np. klima. |
W standardzie nie ma podgrzewania tylnej szyby. Zapalniczki też, ale to już jest normalny zabieg w samochodach, że trzeba dokupywać "pakiet dla palących" (i dobrze).
R-200 - Pią Wrz 12, 2008 09:10
Nie ma dogrzewania szyby bo w zasadzie to jest trochę na inny klimat.
walkie - Pią Wrz 12, 2008 09:15
piter34 napisał/a: | Zapalniczki też, ale to już jest normalny zabieg w samochodach, że trzeba dokupywać "pakiet dla palących" (i dobrze). |
Ja nie palę w samochodzie a gniazdo przydaje się chociażby po to by podłączyć nawigację lub CB. Zapalniczka nie służy tylko palaczom. Rozumiem, że jak nie palisz to nie używasz zapalniczki czy zapałek a gaz w domu podpalasz krzemieniem?
piter34 - Pią Wrz 12, 2008 09:27
walkie, zapalniczka a gniazdko zasilające 12V, to dwie zupełnie różne rozłączne rzeczy.
walkie - Pią Wrz 12, 2008 09:34
W Kajetanie nie. Wciskam wszystko w dziurkę z rysunkiem papierosa
Konix - Pią Wrz 12, 2008 09:36
Więcej plastiku niż w Trabancie.
piter34 - Pią Wrz 12, 2008 09:54
walkie napisał/a: | W Kajetanie nie. Wciskam wszystko w dziurkę z rysunkiem papierosa |
walkie. Gniazdko 12V może po prostu istnieć BEZ zapalniczki i popielniczki (i tak jest często w nowych samochodach). Ot cała filozofia
xROnx - Pią Wrz 12, 2008 10:08
walkie napisał/a: | Wciskam wszystko w dziurkę z rysunkiem papierosa |
hmmmm jakim cudem to wykonujesz? masz jakiś dar?
bo ja najpierw wyciągam "urządzenie" z rysunkiem papierosa i wciskam np CB w dziurke ktora pozostała PO wyjęciu tego "urządzenia"
walkie - Pią Wrz 12, 2008 10:27
xROnx napisał/a: | hmmmm jakim cudem to wykonujesz? masz jakiś dar?
bo ja najpierw wyciągam "urządzenie" z rysunkiem papierosa i wciskam np CB w dziurke ktora pozostała PO wyjęciu tego "urządzenia"
|
Schyl się kiedyś mocno i zajrzyj w dziurkę. Ja na końcu mam coś co wygląda na grawer na grzałce i układa się w motyw papierosa z dymkiem, takim jak jest na zaślepce.
piter34 napisał/a: | walkie. Gniazdko 12V może po prostu istnieć BEZ zapalniczki i popielniczki (i tak jest często w nowych samochodach). Ot cała filozofia |
Ja się zatrzymałam na Kajetanie, to starszy model
xROnx - Pią Wrz 12, 2008 10:38
walkie napisał/a: | Schyl się kiedyś mocno i zajrzyj w dziurkę |
...hmmm ciekawe... az chyba pojde kuknąć...
|
|