|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Tuning wizualny - [R75] Trzecie światło stop
Dam-Kam - Sob Lis 15, 2008 16:03 Temat postu: [R75] Trzecie światło stop Siema,
Przedstawiam co dziś na czasie wykombinowałem z trzecim światłem stopu. Co o tym sądzicie
Siwus181 - Sob Lis 15, 2008 18:10
Zrób fotkę całego tyłu, zobaczymy jak sie to komponuje z całością
Pomysł dobry
Thrillco - Sob Lis 15, 2008 18:10
wyjechane!!!! Poprosze o podpowiedć - How Its made?
Zukowaty - Sob Lis 15, 2008 18:17
Na pewno jest naklejona na lampke czarna folia z wycietym napisem Wyglada swietnie Ciekawe ile osob zaraz sobie zrobi takie samo cus...mi juz taka mysl przez glowe przemknela
Dam-Kam - Sob Lis 15, 2008 19:15
Zukowaty, bardzo blisko jesteś ale to nie naklejka Zydrukowałem szablon napisu na kompie. Następnie nożykiem wyciąłem szablon a pod spodem miałem kartkę bloku techicznego (czarną) A potem już z górki Wystarczyło rozkręcić stop i włożyć kartkę lekko przyklejając ją taśmą bezbarwną Ogólnie 0,5h roboty
Teraz w korku stoję napewno z nogą na hamulcu
Zukowaty - Sob Lis 15, 2008 19:45
Dam-Kam podoba sie podoba Masz na to wylacznosc czy mozna kopiowac??
zouza - Sob Lis 15, 2008 19:58
Fajne
Dam-Kam - Sob Lis 15, 2008 20:52
można kopiować
[ Dodano: Sob Lis 15, 2008 21:42 ]
Gorzej bedzie jak sie przepalą te diody czy co to tam jest i zostaie OVER
Spali75 - Sob Lis 15, 2008 23:08
Bardzo fajny pomysł, zapodaj jeszcze fotkę całego tyłu
Siwus181 - Nie Lis 16, 2008 00:04
Najlepiej wygląda efekt dwóch kolorów. Na górze pomarańcz na dole czerwień.
Kozackie
Chyba sobie coś takiego zrobię, genialny pomysł
Dam-Kam - Nie Lis 16, 2008 11:58
Akurat ten kozacki efekt był przypadkowy i zależny jest od punktu patrzenia Z tyłu dajmy na to z innego auta bedzie całe czerwone
Fotkę kiedyś pstryknę i napewno zamieszczę cierpliwości
thef - Nie Lis 16, 2008 21:12
Wygląda ładnie, ale nie wiem czy to nie trochę wieśniackie na drodze będzie Druga sprawa, jak na coś takiego zareagują miśki, bo nie wiem czy to jest zgodne z prawem.
Dam-Kam - Nie Lis 16, 2008 21:46
"krytykę lubię" jak to powiedział ktoś gdzieś kiedyś Zresztą dlatego napisałem:
Dam-Kam napisał/a: | Co o tym sądzicie |
A miśki Mi to lata i powiewa, z przodu nie zobaczą a jak będą z tyłu to i tak nie dogonią Albo wcisnę kit że oryginalne z salonu A swoją drogą odkąd mam CB (czerwiec 2007) ani razu mnie nie zatrzymali
thef - Nie Lis 16, 2008 22:13
Dam-Kam napisał/a: | "krytykę lubię" jak to powiedział ktoś gdzieś kiedyś | Heh, sęk w tym, że nawet ładnie Ci to wyszło i fajnie wygląda, naprawdę. Tylko wyobraziłem sobie, co bym pomyślał w sytuacji gdy jadąc za kimś zobaczyłbym święcący stop w formie napisu np. Calibra .
Dam-Kam - Nie Lis 16, 2008 23:46
thef napisał/a: | Tylko wyobraziłem sobie, co bym pomyślał w sytuacji gdy jadąc za kimś zobaczyłbym święcący stop w formie napisu np. Calibra . |
dałeś do myślenia mam nadzieję że efekt ten razem z przyciemnionymi szybami lepiej sie zegrał i wyglada to bardziej na "tak wyjechał z salonu" niż wiejski tuning... no zobaczymy, zobaczymy. Jak sie 3 osoby za mną będą pukać w czoło to zrezygnuję
boss.007 - Czw Lis 27, 2008 23:11
Dam-Kam podoba Mi się ta twoja opcja upiększania Tylko ciekawe jak by to wyglądało bez ciemnych szybek
Dam-Kam - Pią Lis 28, 2008 09:49
druga strona medalu... mi to pasuje bo faktycznie na części całej powierzchni ciemnej szyby "ni z gruszki nie z pietruszki" zaświeca sie napis Ale sporóbować zawsze mozna, pare minut roboty i bedziesz wiedział
|
|