|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Powitania - W końcu :)
Raptile - Sob Lis 22, 2008 21:58 Temat postu: W końcu :) Witam z dniem 22.11.08 Stałem się szczęśliwym posiadaczem Roverka 220 sdi Jutro zapodam fotki bo dzisiaj 570 km nim przebyłem (zerowe zmęczenie ) zostawiłem go brudnego po całej podróży Jutro go wypucuje i dam fotki
POZDRAWIAM STERYDA !! WIELKIE DZIĘKI Gdyby nie ty to raczej dalej bym jezdzil autobusem WIELKIE DZIĘKI
Pazdzioch - Sob Lis 22, 2008 21:59
no to życzę samych bezawaryjnych wyjazdów
wild_weasel - Sob Lis 22, 2008 22:11
Gratulacje!!! W końcu
Życzę bezawaryjnej i przyjemnej eksploatacji klekota w jedynie słusznym kolorze
Szerokość i przyczepności!
Markzo - Sob Lis 22, 2008 22:21
gratulacje!!! sliczna maszynka!!
ywis - Sob Lis 22, 2008 22:29
Gratulacje, mam ten sam kolor swojego Roverka ...piękne barwy
xROnx - Sob Lis 22, 2008 22:29
no w końcu dotarłeś
fajnie fajnie. czekamy na focie Twojego nowego nabytku
pociechy z nowej... pociechy
tom214Si - Sob Lis 22, 2008 22:29
... Rover po 194 postach hehe
Raptile - Sob Lis 22, 2008 22:31
Długa była tułaczka po tym swiecie bez Roverka ale nawet po 194 postach udało się
Brt - Sob Lis 22, 2008 22:32
gratki teraz do mnie z pytań o zakup przerzucisz się na pytania o eksploatację
kasjopea - Sob Lis 22, 2008 22:49
Gratulacje
MaReK - Sob Lis 22, 2008 22:57
Gratuluje... no to teraz mi sie gg nie bedzie zamykac z rozmowami z Toba
Jutro masz sie zameldowac na spocie, bez migania sie.
W drodze na bemowo masz myjnie na stacji BP. Za 7 zl powinienes go b. ladnie umyc.
Pozdrawiam,
sTERYD - Nie Lis 23, 2008 00:23
nie przesadzaj to Ty go znalazłęś, ja tylko sprawdziłem, czy aby nadaje się do dalszego użytkowania
a jutro pewnie MaReK i Tomi i maciej i Kruszon z resztą ekipy znajdą w nim różne rzeczy, których nasze skromne oczy niedopatrzyli
kruszon - Nie Lis 23, 2008 00:31
sTERYD napisał/a: | a jutro pewnie MaReK i Tomi i maciej i Kruszon z resztą ekipy znajdą w nim różne rzeczy, których nasze skromne oczy niedopatrzyli |
My to my, ale Marian... Mariana sie boj chlopaku!
Masz jutro byc i tyle. Gratulacje!
thef - Nie Lis 23, 2008 00:38
Gratulacje, Zielona Żabko, masz już swoją drugą połówkę
PS>Jutro ze spota na Bemowie możesz mieć problem odjechać. Rada jest jedna - nie otwieraj maski
Raptile - Nie Lis 23, 2008 08:21
hehe to to wiem A te żabkę to chyba będę musiał sobie zrobić z niej Nalepkę Znaczek "Rozpoznawczy" A maske to ja na kłódkę zamykam albo sam sobie wyciągne ten bezpiecznik
MaReK - Nie Lis 23, 2008 11:54
Diesla ciezko unieruchomic i trzeba sie pogimanstykowac
Pewnie w taki ziab nie bedzie sie chcialo nikomu w to bawic. Co innego czujnik wstrzasowy. Jedno bam i koniec jazdy, a potem tylko slodkie "click" i jedziesz dalej
Nic sie nie boj. Poznales juz osoboscie mnie , MichaelP, Mariusz418 i jego szwagra.
Zostal do poznania Tomi, Maciej, Kruchy, Kruszon i reszta niezlomnej ekipy
A jeszcze jak przyjada panie, to juz w ogole bedziesz jak w rajskim ogrodzie...
Oczywiscie szybko dopadnie Cie brutalna rzeczywistosc zimnej plyty parkingowej, przenikliwego wiatru i jarzeniowego swiatla carrefoura
|
|