|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Offtopic - prezent dla teściowej ?
mundek131 - Nie Gru 21, 2008 12:22 Temat postu: prezent dla teściowej ? Nie mamy pomysłu w tym roku na prezenta. Dostała już mikrofalę ,żelazko, kosmetyki, "superfrajerskie" garnki, a w tym roku .... lipa , no brak pomysłu.
Rzućcie jakimś pomysłem
komarek - Nie Gru 21, 2008 12:30
hmm może portfel?
wild_weasel - Nie Gru 21, 2008 13:05
mundek131 napisał/a: | Dostała już mikrofalę ,żelazko, kosmetyki, "superfrajerskie" garnki | Ale masz gest
Książka kucharska Nigelli (jeśli lubi gotować i samą Nigellę), ew. jakiś Pascal Po Prostu Otruj czy Makłowicz. W ogóle książki, jak dobrze trafisz i znasz jej upodobania, mogą sprawić mnóstwo radości.
damiwr - Nie Gru 21, 2008 13:05
komarek napisał/a: | hmm może portfel? |
koniecznie czerwony ludzie mówią ze jak się da czerwony portfel komuś to go się kaska trzyma potem
Kiedyś miałem taki pomysł wypytałem jaką muzykę teść lubi i jak się dowiedziałem to całą dyskografie zespołu dostał
zouza - Nie Gru 21, 2008 13:10
Dyskografia dobry pomysł też mam taki prezent
Brt - Nie Gru 21, 2008 13:56
wild_weasel napisał/a: | Pascal Po Prostu Otruj |
Ja Rodzicom kiedyś kupiłem atlas roślin ogrodowych, kwiatów itp. Moze cś takiego, jesli lubi grzebać w ziemi
kasjopea - Nie Gru 21, 2008 14:02
tania bombonierka - cukier w kostkach
[ Dodano: Nie Gru 21, 2008 14:04 ]
my mamy kieliszki, a moja mama dostała już lustro (łącznie z montażem )
mundek131 - Nie Gru 21, 2008 15:31
pomysły dobre dzieki.
Dostanie szlafroczek z takich milusich i miękciusich , bo wieczorami lubi skulona przy herbacie posiedzieć przed tv i rozwiazywać krzyżówki a u nich jakos tak niedogrzane zawsze , tzn. mnie tam zawsze zimno . Książki kucharskie ma , a tez sama z teściem super gotują.
Dzieki za dobre pomysły prezent jest !
tom214Si - Nie Gru 21, 2008 15:35
A jak teściowa się tu wbije i przeczyta?
mundek131 - Nie Gru 21, 2008 15:47
to nie bedzie zaskoczona i sama sobie winna
azer - Nie Gru 21, 2008 21:43
Brt napisał/a: | wild_weasel napisał/a: | Pascal Po Prostu Otruj |
Ja Rodzicom kiedyś kupiłem atlas roślin ogrodowych, kwiatów itp. Moze cś takiego, jesli lubi grzebać w ziemi |
Dzięki za podsunięcie pomysła, sprawdziłem książke na allegro i nada się idealnie na prezent dla matki Trzeba wybrać się koniecznie jutro do empiku
|
|