|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Wszystkie (Wszystkie modele marki Rover i MG) - [all] zestaw słuchawkowy Bluetooth
xxxlegiaxxx - Pon Gru 22, 2008 16:14 Temat postu: [all] zestaw słuchawkowy Bluetooth Szukam czegoś w średniej klasie (45-70 zł), nie za drogi, ale i nie jakaś padlina Co polecacie, czego lepiej nie kupować ?
sTERYD - Pon Gru 22, 2008 17:59
ja używam nokii hs 26w i mogę śmiało polecić.
nie ma problemów z połaczeniem bateria w moim przypadku trzyma 2-3 miesiące (włączam go jak ktoś dzwoni, albo jak chcę zadzwonić z samochodu) i pasuje ładowarka do cienkiej nokii
Mix - Pon Gru 22, 2008 18:06
Używam i jednocześnie polecam Motorole H375 (choć osobiście nie lubię telefonów tej marki, sam mam SE) Mały, zgrabny, bateria trzyma baaardzo długo. Kupiony na Alledrogo - nówka, pudło, ładowarka, papiery za 30 PLN.
gustav.pl - Pon Gru 22, 2008 18:47
Zwróć też uwagę jak się słuchawka trzyma na uchu, czy dobrze przylega. Niektóre modele mają fatalne rozwiązanie "mocowania".
Nie wiem jak w innych, ale w mojej nokii BH-301 można min. głosowo wybierać numer zapisany w tel.
sTERYD - Pon Gru 22, 2008 23:52
gustav.pl napisał/a: | Nie wiem jak w innych, ale w mojej nokii BH-301 można min. głosowo wybierać numer zapisany w tel. |
to chyba bardziej zalezy od telefonu niż od zestawu
gustav.pl - Wto Gru 23, 2008 02:24
sTERYD napisał/a: | gustav.pl napisał/a: | Nie wiem jak w innych, ale w mojej nokii BH-301 można min. głosowo wybierać numer zapisany w tel. |
to chyba bardziej zalezy od telefonu niż od zestawu |
Być może . W każdym bądż razie, aby głosowo wybrać numer, wciskam guziczek na słuchawce - przy telefonie nic już nie gmeram .
Pozdro.
|
|