Zobacz temat - [R400] Klasa wyposażenia.

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R400] Klasa wyposażenia.

fearless - Pią Sty 02, 2009 13:31
Temat postu: [R400] Klasa wyposażenia.
Co oznacza dokładnie to: "Class (Trim) Class 3.1 klasa wyposażenia" - wyciągnięte z VIN. To że to klasa wyposażenia to jasne, tylko co ta klasa (3.1) dokładnie obejmuje? Jakie składniki wyposażenia?
Adrian - Pią Sty 02, 2009 16:31

Poczytaj tutaj: KLIK

Może znajdziesz jakiś klucz do odszyfrowania zawartości poszczególnych klas. :mrgreen:

PS. No i popraw tytuł wątku na zgodny z regulaminem.

Brt - Pią Sty 02, 2009 20:38

Cytat:
PS. No i popraw tytuł wątku na zgodny z regulaminem.
:brawa: ;)
sTERYD - Sob Sty 03, 2009 00:24

Cytat:
Co oznacza dokładnie to: "Class (Trim) Class 3.1 klasa wyposażenia" - wyciągnięte z VIN

tego to nawet najstarsi górale norwescy nie wiedzą :bezradny:
jak dojdziesz co i jak to będziesz pierwszy :cool:

fearless - Sob Sty 03, 2009 09:55

sTERYD napisał/a:
Cytat:
Co oznacza dokładnie to: "Class (Trim) Class 3.1 klasa wyposażenia" - wyciągnięte z VIN

tego to nawet najstarsi górale norwescy nie wiedzą :bezradny:
jak dojdziesz co i jak to będziesz pierwszy :cool:

Gdybyś nie zauważył to tam są znaki "xxx" - a wyciągnięte z VIN oznacza tyle co sprawdzone przez sprawdzajkę VIN :) Myślę że to nawet młodzi Polscy Górale wiedzą :P
Co nie zmienia faktu że jak się nie jest klubowiczem to chyba nie ma co zadawać pytań, bo najpewniej dostanie się taką odpowiedź jak ja :)
AdrianWWL dzięki za wskazówkę - tytuł poprawiony. Mam nadzieję że teraz jest zgodny z reg. Co też nie zmienia faktu że połowa tematów jest niezgodna z reg. :) Ale cóż zwraca się uwagę tylko nielicznym.
Pzdr.

sTERYD - Sob Sty 03, 2009 12:28

czepiasz się szczegółów :P
chodziło mi o to, że nie udało sie jeszcze ustalić co poeta miał na myśli z tymi klasami wyposażenia... :/
BTW: masz chyba to samo co ja ;)

fearless - Sob Sty 03, 2009 12:44

sTERYD napisał/a:
czepiasz się szczegółów :P

Się czepiam, bo nie tylko Wybrani mają do tego prawo :P (akcja - reakcja) :D

sTERYD napisał/a:
chodziło mi o to, że nie udało sie jeszcze ustalić co poeta miał na myśli z tymi klasami wyposażenia... :/

A nie można było tak od razu :D tylko mieszać w to niczemu nie winnych Góroli Norweskich :)

Pozdrawiam.