|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Tuning wizualny - Lusterka, Prosze o porade
gala141 - Sro Sty 21, 2009 21:48 Temat postu: Lusterka, Prosze o porade witam
mam pytanko. czy te lusterka
http://moto.allegro.pl/it...ed_komplet.html
beda pasowaly do mojego roverka 400 rocznik 98. Pozdrawiam
MarioNH - Czw Sty 22, 2009 01:26
jezeli kupisz adaptery do nich ta beda pasowac, chyba ze wymiary sa takie same chociaz nie wydaje mi sie ze sa
funfel - Czw Sty 22, 2009 16:50
59,00 zł za komplet lusterek? Wykonanie tych lusterek pewnie jest adekwatne do ceny..
Pozdrawiam.
maciekwawa - Czw Sty 22, 2009 18:30
ALE WIOCHA WIEJSKI TUNING ŚMIERDZI Z KILOMETRA!
funfel - Czw Sty 22, 2009 18:39
mi to sie takie elektrycznie zamykane podobaja:) jak peugeot ma.. moze kiedys sie skusze na takie cos
bula21 - Czw Sty 22, 2009 19:30
maciekwawa napisał/a: | ALE WIOCHA WIEJSKI TUNING ŚMIERDZI Z KILOMETRA! |
kolego o gustach sie nie dyskutuje heh
maciekwawa - Sob Sty 24, 2009 15:03
bula21 napisał/a: | maciekwawa napisał/a: | ALE WIOCHA WIEJSKI TUNING ŚMIERDZI Z KILOMETRA! |
kolego o gustach sie nie dyskutuje heh | \
wiem ale ja juz nie moge czytac o tych lusterkach, kurde co drugi post dotyczy lamp, xenonów, i tych lusterek no moze jeszcze ciemych szyb....
A najlepsze jest to ze te wszytskie tematy sa powielane po kilkadziesiat razy.
funfel - Sob Sty 24, 2009 16:24
maciekwawa napisał/a: | A najlepsze jest to ze te wszytskie tematy sa powielane po kilkadziesiat razy. |
dokladnie, moze by jakies podgrupy zrobic w tym dziale.. wtedy bedzie mozna latwo znaleźć jakis post, ale z drugiej strony jest funkcja "szukaj". Ja tez nie wiem po co zakladac ten sam temat 10 razy.. Forum jest duze.. nawet bardzo duze i powoli znalezienie czegos moze stawac sie uciążliwe.. Takie moje spostrzezenia
Pozdrawiam.
Szymon - Nie Sty 25, 2009 17:54
Nie trzeba robić żadnych grup. Od tego są moderatorzy, żeby powielające się tematy usuwać, łączyć itd. Ogólnie moderować ciężka praca ale za darmo kolorków nie mają
funfel - Nie Sty 25, 2009 18:02
Heh, ten Twoj avatar wczoraj wieczorem tego robala chcialem paluchem zabic na monitorze
Szymon - Pon Sty 26, 2009 11:33
Nie Ty pierwszy i nie ostatni już jeden uszkodzony monitor mam na sumieniu
|
|