Zobacz temat - Felgi chromowane i nie tylko

Forum Klubu ROVERki.pl

Tuning mechaniczny - Felgi chromowane i nie tylko

muzyczny_rover - Pon Mar 16, 2009 20:01
Temat postu: Felgi chromowane i nie tylko
Często oglądam filmy o tuningowanych autach.. na youtubie jak wiadomo jest ich cała masa

z czym wiąże się fajna sprawa widziałe wczoraj film o autach scigających się w jakimś państwie...jedno z aut jeżeli dobrze pamiętam bylo to VV Polo - dość dobrze stuningowany był calły czarny...ale co przkuło moją uwagę jego felgi...

Jeżeli dobrze zauważyłem miał włożone zwykłe felgi stalowe pewnie jakiś rozmiar kolo 16 cali... i co najlpesze.. miał je chromowane...efekt jak stał taki sobie ale jak jechał...to felgi mu tak pięknie świeciły, że głowa pęka...

Miał je chyba chrom z jakąś mega polerką

Drugi był też mercedes on miał całe wypełnione felgi też z polerką i tez chyba jakiś chrom na nich...:)

i pomyślałem jak by rover (200,25) wyglądał na takich wynalazkach ?:)

marcinmarcin - Pon Mar 16, 2009 20:40

muzyczny_rover napisał/a:
na takich wynalazkach ?:)

Chyba sam sobie odpowiedziałeś :wink:

muzyczny_rover - Pon Mar 16, 2009 20:42

marcinmarcin, grzebie teraz na allegro i na necie, takie pełne felgi to coś w rodzaju felgi Keskin...szukam dalej
marcinmarcin - Pon Mar 16, 2009 20:47

Keskiny moim zdaniem bardziej pasują do Golfa III albo E36 zrobionej na german look, zresztą mało która ich felga ma poniżej 8-9 cali
muzyczny_rover - Pon Mar 16, 2009 20:49

a mi się cholera spodobały te keskiny to są chyba keskin KT5
15 cali cali z polerką + niski zawias ..no i R200 może fajnie wyglądać..

marcinmarcin - Pon Mar 16, 2009 20:51

Jak już to 16... Mi się ZR podoba dopiero na seryjnej 17, ale tam jest o jedno oczko większe koło niż w 200/25. Jak stoi na 15 teraz to patrzeć na te kółka nie mogę... ;)
KT5 całkiem ładna jest - ale 700 stów za felgę 7,5x16 to już sporo...

muzyczny_rover - Pon Mar 16, 2009 20:53

a coś takiego ?
http://img396.imageshack....ronallt4.th.jpg