|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R220SDI]Lusterko
xtek - Pon Mar 30, 2009 09:58 Temat postu: [R220SDI]Lusterko Jakis głupi chu* ukradł mi dziś w nocy wkład lusterka. Zostalo mi tylko to co na zdjeciu. Przy okazji dowiedzialem sie, ze mialem podgrzewany ten wklad, bo sa 2 kabelki od grzania - ten czerwony i niebieski. Da sie kupic ten plastik co byl w srodku z wkladem, czy musze kupic cale lusterko?
szoso - Pon Mar 30, 2009 10:16
xtek napisał/a: | Da sie kupic ten plastik co byl w srodku z wkladem, czy musze kupic cale lusterko? |
da się na allegro ale w tej chwili znalazłem tylko prawe
Remigiusz - Pon Mar 30, 2009 10:27
Kup nowe szkło z mata podgrzewana lub te rzeczy osobno i przyklej bez tego plastiku na takich taśmach specjalnych co sa do lusterek.
Ja mam tak lusterko prawe, bo po kolizji z autobusem mi pękło i kupiłem za 15zl cale nowe szkło i się do dzis trzyma na tych taśmach.
Moim zdaniem szkoda zachodu żeby szukać orig szlka do Rovera z tym plastikiem. Ale po co komuś szkło z lusterka
Brt - Pon Mar 30, 2009 10:28
Remi55 napisał/a: | Ale po co komuś szkło w lusterku |
"allegro" musi z czegoś żyć
xel22 - Pon Mar 30, 2009 14:52
Niedługo na pewno pojawi się takie jak szukasz i pewnie będzie to twój wkład
xtek - Pon Mar 30, 2009 14:58
Wlasnie teraz znalazlem kawalek szkla z mojego lusterka tam gdzie stalo, wiec to tylko ludzka glupota, chamstwo i nie wiem co... zawisc? A moze nie udalo im sie wyjac po prostu. Wazne, ze stluczonego nie sprzedadza
szoso - Pon Mar 30, 2009 19:51
xtek napisał/a: | Wlasnie teraz znalazlem kawalek szkla z mojego lusterka tam gdzie stalo, wiec to tylko ludzka glupota, chamstwo i nie wiem co... zawisc? A moze nie udalo im sie wyjac po prostu. Wazne, ze stluczonego nie sprzedadza |
ciesz się że tylko tak masz bo mogli ci uszkodzić całe lusterko i połamać
koszt drugiego szkła to pikuś w porównaniu z kosztem całego lusterka
xtek - Pon Mar 30, 2009 20:36
a tymczasem kupilem juz cale nowe, oryginalne, podgrzewane szklo z anglika. mam nadzieje, ze nikogo juz lapy nie beda swedziec...
nawet sie troche "ciesze", bo nowe jest ladne i nieporysowane a stare mialo zdrapany pasek mniej wiecej 0,5cm na dole, na calej dlugosci
|
|