|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Tuning wizualny - delikatny styling zderzaków r200
mlodyjp - Wto Kwi 21, 2009 20:20 Temat postu: delikatny styling zderzaków r200 witam
po małej przygodzie w rowie musiałem pomalować przedni zderzak ale postanowiłem zaszpachlować ten wyżłobiony pasek nad listwą chromowaną.. spodobało mi sie i zrobiłem tak też z tylnym zderzakiem
nie wiem czy ktoś wcześniej tak robił ale wydaje mi sie że efekt jest niezły.. zależy od gustu
pozdrawiam
Remigiusz - Wto Kwi 21, 2009 23:18
Cos nie rozumiem o co chodzi na zdjeciu tez nie widze Ale chetnie bym wiedzial o jaki wyzlobiony rowek chodzi
Biernik20 - Sro Kwi 22, 2009 00:02
a ja widzę jeśli o mnie chodzi... fajnie to wygląda zderzak otrzymał bardziej krągłych kształtów ale ja bym zrobił cały zderzak na gładko włącznie z tymi listwami
Remigiusz - Sro Kwi 22, 2009 01:05
ahh. porownalem ze swoim i teraz tez juz wiem o co chodzi Faktycznie lepiej to wyglada
faecd - Sro Kwi 22, 2009 12:31
ja tez juz widze, super sprawa
Dam-Kam - Sro Kwi 22, 2009 12:54
FL we własnym wykonaniu mała rzecz a sprawiła że R wygląda na mysywniejszego
Firq - Sro Kwi 22, 2009 13:15
po moim zdarzeniu drogowym tez zrobiłem lifta przedniego zderzaka mianowicie
zaślepki OUT na gładko wrzuce foto po lakierniku
Pozdrawiam firq
faecd - Sro Kwi 22, 2009 13:20
Ja tez mialem jakis czas temu zdarzenie drogowe ale staralem sie zespawac zderzak z zachowaniem tej szpary. troche mi jednak nie wyszlo, musialbym poprawic.
Moze tez tak sobie zrobie. Pytanie tylko, czy aby ten szpachel nie odejdzie przy drastycznej roznicy temperatur?
mlodyjp - Sro Kwi 22, 2009 13:49
faecd napisał/a: |
Moze tez tak sobie zrobie. Pytanie tylko, czy aby ten szpachel nie odejdzie przy drastycznej roznicy temperatur? |
mam to już prawie pół roku.. zrobiłem to przed zimą i nic sie nie stało.
wiadomo jednak że przy delikatnej stłuczce szpachla odejdzie a normalny zderzak pewnie by sie tylko odkształcił
jednak wg mnie warto;)
|
|