Zobacz temat - Ma ktos juz nowe wydanie Auto Swiat Poradnik 5/2009

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - Ma ktos juz nowe wydanie Auto Swiat Poradnik 5/2009

Remigiusz - Sro Maj 13, 2009 18:23
Temat postu: Ma ktos juz nowe wydanie Auto Swiat Poradnik 5/2009
Witam,
ma moze ktos to wydanie Auto Swiat Poradnik 5/2009 juz :?: Jak głupi się tego oszukałem i wszędzie mi mówią ze już nie maja wykupione jest. :evil: Nawet w Wiedniu w Polskim takim Ruchu :cry:

Tak czytałem na ich stronie i nic w sumie ciekawego nie ma. Jedyne jest o wygłoszeniu drzwi :wink: Mogl by ktoś zrobić zdjęcie tego artykułu akurat bo jestem ciekaw co oni na modzili :mrgreen:

Bym był bardzo wdzięczny :razz: :wink:

thef - Sro Maj 13, 2009 21:13

Remi55 napisał/a:
Witam,
ma moze ktos to wydanie Auto Swiat Poradnik 5/2009 juz :?: Jak głupi się tego oszukałem i wszędzie mi mówią ze już nie maja wykupione jest. :evil: Nawet w Wiedniu w Polskim takim Ruchu :cry:
Spokojnie Remi, nie martw się, ten poradnik wychodzi w okolicach 15tego każdego miesiąca więc raczej nie "już" tylko "jeszcze" go nie mają ;) .
Remigiusz - Sro Maj 13, 2009 21:24

thef napisał/a:
Spokojnie Remi, nie martw się, ten poradnik wychodzi w okolicach 15tego każdego miesiąca więc raczej nie "już" tylko "jeszcze" go nie mają ;) .

Poważnie :mrgreen: :shock: no to jestem spokojny może jeszcze dostane egzemplarz :razz:

thef - Czw Maj 14, 2009 11:47

Przed chwilą zakupiłem owy egzemplarz w kiosku więc możesz zacząć poszukiwania ;) . Jak nie dasz rady kupić, a będzie Ci zależało, to albo Ci zeskanuję artykuł, albo kupię egzemplarz i wyślę do Wiednia.
Remigiusz - Czw Maj 14, 2009 12:04

thef, Dziękuje ale za tydzień będę w Polsce wiec moze mi sie uda kupic bo drodze egzemplarz :wink:
thef - Czw Maj 14, 2009 12:32

W Polsce bez problemu, jeszcze teraz można kupić z zeszłego miesiąca ;)
Remigiusz - Czw Maj 14, 2009 12:41

No w Wiedniu tez jest ten stary egzemplarz jeszcze :mrgreen: Jakoś i sie zawsze wydawało ze Poradnik wychodzi na początku miesiąca :wink:
dobryziom - Czw Maj 14, 2009 12:45
Temat postu: Re: Ma ktos juz nowe wydanie Auto Swiat Poradnik 5/2009
Remi55 napisał/a:

Tak czytałem na ich stronie i nic w sumie ciekawego nie ma. Jedyne jest o wygłoszeniu drzwi :wink:

ciekawe co napisali chyba sobie zakupie bo niedługo mnie to czeka :)

thef - Czw Maj 14, 2009 13:24

Ten artykulik to nic specjalnego, na naszym tylko forum można znaleźć o wiele więcej i znacznie konkretniejszych informacji o wygłuszaniu drzwi ;) .
dobryziom - Czw Maj 14, 2009 14:10

aha to dzięki zaoszczędziłem parę grosiwa:)
Remigiusz - Czw Maj 14, 2009 16:55

thef napisał/a:
Ten artykulik to nic specjalnego, na naszym tylko forum można znaleźć o wiele więcej i znacznie konkretniejszych informacji o wygłuszaniu drzwi ;) .

hehe.. no tak myślałem :wink: No na forum jest więcej i lepiej udokumentowane ale mnie ciekawiło jak oni to opisali :wink: :razz: