|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Ma ktos juz nowe wydanie Auto Swiat Poradnik 5/2009
Remigiusz - Sro Maj 13, 2009 18:23 Temat postu: Ma ktos juz nowe wydanie Auto Swiat Poradnik 5/2009 Witam,
ma moze ktos to wydanie Auto Swiat Poradnik 5/2009 juz Jak głupi się tego oszukałem i wszędzie mi mówią ze już nie maja wykupione jest. Nawet w Wiedniu w Polskim takim Ruchu
Tak czytałem na ich stronie i nic w sumie ciekawego nie ma. Jedyne jest o wygłoszeniu drzwi Mogl by ktoś zrobić zdjęcie tego artykułu akurat bo jestem ciekaw co oni na modzili
Bym był bardzo wdzięczny
thef - Sro Maj 13, 2009 21:13
Remi55 napisał/a: | Witam,
ma moze ktos to wydanie Auto Swiat Poradnik 5/2009 juz Jak głupi się tego oszukałem i wszędzie mi mówią ze już nie maja wykupione jest. Nawet w Wiedniu w Polskim takim Ruchu | Spokojnie Remi, nie martw się, ten poradnik wychodzi w okolicach 15tego każdego miesiąca więc raczej nie "już" tylko "jeszcze" go nie mają .
Remigiusz - Sro Maj 13, 2009 21:24
thef napisał/a: | Spokojnie Remi, nie martw się, ten poradnik wychodzi w okolicach 15tego każdego miesiąca więc raczej nie "już" tylko "jeszcze" go nie mają . |
Poważnie no to jestem spokojny może jeszcze dostane egzemplarz
thef - Czw Maj 14, 2009 11:47
Przed chwilą zakupiłem owy egzemplarz w kiosku więc możesz zacząć poszukiwania . Jak nie dasz rady kupić, a będzie Ci zależało, to albo Ci zeskanuję artykuł, albo kupię egzemplarz i wyślę do Wiednia.
Remigiusz - Czw Maj 14, 2009 12:04
thef, Dziękuje ale za tydzień będę w Polsce wiec moze mi sie uda kupic bo drodze egzemplarz
thef - Czw Maj 14, 2009 12:32
W Polsce bez problemu, jeszcze teraz można kupić z zeszłego miesiąca
Remigiusz - Czw Maj 14, 2009 12:41
No w Wiedniu tez jest ten stary egzemplarz jeszcze Jakoś i sie zawsze wydawało ze Poradnik wychodzi na początku miesiąca
dobryziom - Czw Maj 14, 2009 12:45 Temat postu: Re: Ma ktos juz nowe wydanie Auto Swiat Poradnik 5/2009
Remi55 napisał/a: |
Tak czytałem na ich stronie i nic w sumie ciekawego nie ma. Jedyne jest o wygłoszeniu drzwi |
ciekawe co napisali chyba sobie zakupie bo niedługo mnie to czeka
thef - Czw Maj 14, 2009 13:24
Ten artykulik to nic specjalnego, na naszym tylko forum można znaleźć o wiele więcej i znacznie konkretniejszych informacji o wygłuszaniu drzwi .
dobryziom - Czw Maj 14, 2009 14:10
aha to dzięki zaoszczędziłem parę grosiwa:)
Remigiusz - Czw Maj 14, 2009 16:55
thef napisał/a: | Ten artykulik to nic specjalnego, na naszym tylko forum można znaleźć o wiele więcej i znacznie konkretniejszych informacji o wygłuszaniu drzwi . |
hehe.. no tak myślałem No na forum jest więcej i lepiej udokumentowane ale mnie ciekawiło jak oni to opisali
|
|