|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [MG ZR 160 ] brak swiateł wstecznego
samuro - Czw Maj 21, 2009 17:41 Temat postu: [MG ZR 160 ] brak swiateł wstecznego Witam forumowiczów. Moj problem dotyczy swiateł wstecznego bo swieciły ale nagle przestały. Zmieniłem żarówki, sprawdzilem miernikiem ten czujnik w skrzyni i wszystko ok co moge jeszcze sprawdzic i co moze byc tego przyczyna z gory dzieki.
Konrad_Zr160 - Czw Maj 21, 2009 18:22
Sprawdz sobie wiazke przy klapie u gory. Tam gdzie korozja w kazdej ZRce nikogo nie dziwi Pozdr.
samuro - Pią Maj 22, 2009 15:21
Dzieki za podpowiedz jak sprawdze odpisze co i jak aha i jeszcze jedno jak ten plastik na klapie sciagnac bez szkód
[ Dodano: Wto Lip 28, 2009 12:23 ]
Okazuje sie ze niemam tez podswietlania bagaznika i prosze wytłumaczcie gdzie dokladnie tego szukac i jak to posciagac bez szkód
krzychunh - Wto Lut 10, 2015 22:42
Ja mam znów taki problem, że raz na jakiś dłuższy czas wrzucając wsteczny zapali się światło wsteczne, pytanie moje gdzie znajdę czujnik światła cofania prosił bym o graficzną lokalizacje.
sTERYD - Sro Lut 11, 2015 00:54
światło Ci zmienia biegi?
czujnik jest z przodu skrzyni. Szukaj lokalizacji dla PG1 nawet w tech faku chyba jezd.
krzychunh - Sro Lut 11, 2015 11:25
Temperatura na zewnątrz wzrosła, czujnik puki co funkcjonuje lecz pasowało by go zmienić zanim przyjdą przymrozki. Jak się do tego zabrać? Czy od strony maski będę w stanie go dostrzec i wymienić czy od podwozia niezbędna jest wizyta ?
Adrian - Sro Lut 11, 2015 13:56
Od góry się dostaniesz. Zdemontuj obudowę filtra powietrza i tyle.
krzychunh - Nie Lut 15, 2015 17:01
Dzięki Adrian udało się dostać od góry odkręcając akumulator później cały filtr powietrza
Dzięki
|
|