Zobacz temat - [R820] Przyciski wewnątrz do czego ??

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 800 - [R820] Przyciski wewnątrz do czego ??

Makavelio - Nie Cze 21, 2009 22:46
Temat postu: [R820] Przyciski wewnątrz do czego ??
Niechcialem zakladac nowego tematu ale nieznalazlem nigdzie odpowiedzi.W moim roverku zauwazylem,ze na srodkowym slupku (zaraz nad pasami bezpieczenstwa) jest zamontowany maly guziczek a nad nim napis "u.s.d" .Jak wcisnalem guzik to nie zauwazylem,zeby sie cos specjalnie zmienilo wiec pytam tutaj.Dodam ,ze mam fabryczny autoalarm.Drugie pytanie to do czego sluzy przycisk na panelu nad popielniczka (deska rozdzielcza) z symbolem jak by zegara i nad nim jest plus a pod nim minus ?

AndrewS: Poprawilem temat, prosze nastepnym razem bardziej precyzowac temat watku

McGAJveR - Nie Cze 21, 2009 22:53

Uwierz, łatwiej by było coś powiedzieć gdybyś zapodał fotki...
blue827 - Pon Cze 22, 2009 06:44
Temat postu: Re: [820i]
Makavelio napisał/a:
na srodkowym slupku (zaraz nad pasami bezpieczenstwa) jest zamontowany maly guziczek a nad nim napis "u.s.d" .Jak wcisnalem guzik to nie zauwazylem,zeby sie cos specjalnie zmienilo wiec pytam tutaj.Dodam ,ze mam fabryczny autoalarm.

tym przyciskiem wyłączasz czujniki ultradźwiękowe, czyli można zamknąć samochód, pozostawiając kogoś w środku i alarm się nie załączy od ruchu. Ale nadal będzie aktywny immobilizer i chyba czujnik wstrząsu.

Cytat:

Drugie pytanie to do czego sluzy przycisk na panelu nad popielniczka (deska rozdzielcza) z symbolem jak by zegara i nad nim jest plus a pod nim minus ?

prawdopodobnie regulacja podświetlenia tablicy, >>przycisk 14.

Makavelio - Pon Cze 22, 2009 09:38

blue827 dzieki za ten schemacik :)
Bardzo sie przyda .
Wiecej pytan nie mam ;)