Zobacz temat - Range Rover jakiego jeszcze nie było

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - Range Rover jakiego jeszcze nie było

SeevS - Pią Wrz 25, 2009 06:52
Temat postu: Range Rover jakiego jeszcze nie było

Land Rover oficjalnie potwierdził wprowadzenie wersji produkcyjnej koncepcyjnego modelu LRX, który swój debiut miał podczas targów w Detroit w ubiegłym roku.
Produkcyjna wersja Land Rovera LRX będzie oferowana pod marką Range Rover, czyniąc z tego auta najmniejszy model w gamie tej luksusowej brytyjskiej marki.

Trzydrzwiowy crossover zadebiutuje w przyszłym roku, kiedy to obchodzona będzie 40. rocznica wprowadzenia pierwszego Range Rovera do produkcji seryjnej. Sprzedaż nowego modelu rozpocznie się w 2011 roku.
Jak podaje przedstawiciel Land Rovera, mały luksusowy SUV będzie sprzedawany na ponad 100 światowych rynkach, a jego produkcja prowadzona będzie w brytyjskiej fabryce w Halewood.

Galeria : http://moto.onet.pl/13211....html#id5517593

Zródło onet.pl

PopaY - Pią Wrz 25, 2009 07:21

Luksusowa to wyraz przesadzony moim zdaniem. Auto dość ładne, bardzo kosmiczne moim zdaniem, ale już jest wada - brak 5-cio drzwiowej wersji.
rodi_ - Pią Wrz 25, 2009 09:42

PopaY napisał/a:
ale już jest wada - brak 5-cio drzwiowej wersji.

To wg mnie nie wada a celowe dzialanie, kto bedzie chcial cos wiekszego to kupi Range Rovera :razz:

Stachu - Pią Wrz 25, 2009 10:57

SeevS napisał/a:
Produkcyjna wersja Land Rovera LRX będzie oferowana pod marką Range Rover, czyniąc z tego auta najmniejszy model w gamie

A Range Rover jako najwiekszy model w rodzinie zaniknie?

Asia - Sob Wrz 26, 2009 08:21

troche kosmiczny, prawda ale ogolnie jest bardzo fajny :)
SeevS - Sob Wrz 26, 2009 13:18

Asia napisał/a:
troche kosmiczny, prawda ale ogolnie jest bardzo fajny :)

Wszystkie nowe samochody które teraz wychodzą są kosmiczne :)

PopaY - Sob Wrz 26, 2009 14:04

Fiat 500 nie jest :P
staf - Sob Wrz 26, 2009 14:57

wszystko zależy od tego , co się komu podoba. Jak dla mnie za bardzo "cudaczny" :razz:
Perez - Sob Wrz 26, 2009 15:21

Jak dla mnie idzie trendem dzisiejszych SUV-ow jak Audi Q7 itd...