|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Niefajny roverowiec
tedi - Nie Paź 04, 2009 16:05 Temat postu: Niefajny roverowiec witam,
nietypowa sprawa, chciałem zapytać czy jest na forum albo czy ktos ze słupska kojarzy posiadacza rovera 400 zielonego hatchbaka o nr gs **651. Jakies 2 tyg temu ukradl mi kolpaka ktorego tydzien pozniej sobie odebralem, a dzis jezdzil za mna po miescie z jakims ziomem z raczej wiadomymi zamiarami. Po 30 min go zgubilem chyba dopiero, chciałbym nawiazać z nim kontakt, jakos to rozwiazac.......
pozdrawiam
TomC - Nie Paź 04, 2009 16:27
Zgłoś to na policję...
Jeżeli ukradł to jest złodziejem. Jeżeli teraz po odebraniu własności śledzi Cię jest to nękanie.
Jedno i drugie powinno być karane.
fearless - Nie Paź 04, 2009 20:23
tedi napisał/a: | a dzis jezdzil za mna po miescie z jakims ziomem z raczej wiadomymi zamiarami. | Zatrzymaj auto, wysiądź i nakop w dupę Chamstwo trzeba tępić A jak sam nie dasz rady, poczekaj tydzień, w następnym tygodniu jadę na rybki do Łeby, nie widzę problemu żeby pojechać przez Słupsk (tym bardziej że ze Słupska kupiłem autko), zajedziemy w 5 chłopa, Ty się jako 6 dołączysz i damy radę - tylko wcześniej namierz buraka
Krzysi3k - Nie Paź 04, 2009 20:44
Może założymy grupy wsparcia w każdym województwie?
Paul - Nie Paź 04, 2009 20:46
Fear, pliiiiiis ........
walkie - Nie Paź 04, 2009 20:47
fearless napisał/a: | Chamstwo trzeba tępić |
święte słowa...
warto zacząć od siebie
fearless - Nie Paź 04, 2009 20:59
Paul napisał/a: | Fear, pliiiiiis ........ |
walkie napisał/a: | fearless napisał/a:
Chamstwo trzeba tępić
święte słowa...
warto zacząć od siebie |
Normalnie zaczynacie mnie rozczarowywać nie potraficie emotek czytać czy jak Jasne że to co napisałem wyżej to tylko prowokacja i delikatny żart , a Wy od razu "Feer.. - ty chamie "
Paul - Nie Paź 04, 2009 21:03
fearless napisał/a: | nie potraficie emotek czytać czy jak | Zdziwisz się, ale potrafimy. Jedno nie załatwia sprawy
fearless napisał/a: | tylko prowokacja |
Pkt. 7d Regulaminu Forum
fearless napisał/a: | delikatny żart | Mało zabawny, przeciwnie.
fearless - Nie Paź 04, 2009 21:23
Paul napisał/a: | Zdziwisz się, ale potrafimy |
Nie zdziwiłem się... jednak potraficie "wow"
Paul napisał/a: | fearless napisał/a:
tylko prowokacja
Pkt. 7d Regulaminu Forum |
Zacznijcie to stosować namiętnie, a z czasem okaże się, że na forum nie ma człowieka, który nie łamie Pkt. 7d. Regulaminu Forum Paul napisał/a: | fearless napisał/a:
delikatny żart
Mało zabawny, przeciwnie. |
Być może, ale za to wymowny.
[ Dodano: Nie Paź 04, 2009 22:23 ]
walkie napisał/a: | fearless napisał/a:
Chamstwo trzeba tępić
święte słowa...
warto zacząć od siebie |
AAAA zapomniałem, znasz mnie osobiście, że uważasz mnie za chama
Takim postem naruszasz Pkt. 7d. Regulaminu Forum - prowokacja
Asia - Nie Paź 04, 2009 21:46
tedi,
Mnie sie wydaje, ze powinieneś poczekac i jesli jeszcze raz sie cos takiego wydarzy wtedy zadziałac ( w sensie, zgłosic na policje) ale moze ten "ktos" da sobie spokój i nie bedzie sensu sie stresować niepotrzebnie.
tedi - Pon Paź 05, 2009 07:28
wow, nie spodziewałem się takiego odzewu. Dzięki chłopaki. Macie rację, poczekam jeszcze, jak się powtórzy to zacznę działać. Dziś już znalazłem chętną ekipę na miejscu w razie czego , ale wolałbym legalnie to załatwić. Jak sytuacja się rozwinie to powiadomię. Dzięki za wsparcie, pozdrawiam!!
sobrus - Pon Paź 05, 2009 07:40
A masz pewność że to on ukradł kołpak?
Swoją drogą to do czego to dochodzi, kołpaki do Roverów kradną. I to jeszcze właściciele nawzajem. Chyba moje jakoś przymocuje...
dobryziom - Pon Paź 05, 2009 08:35
tedi napisał/a: | wow, nie spodziewałem się takiego odzewu. Dzięki chłopaki. Macie rację, poczekam jeszcze, jak się powtórzy to zacznę działać. Dziś już znalazłem chętną ekipę na miejscu w razie czego , ale wolałbym legalnie to załatwić. Jak sytuacja się rozwinie to powiadomię. Dzięki za wsparcie, pozdrawiam!! |
czegoś nie rozumiem jak jechał za tobą to czemu nie zatrzymałeś i nie załatwiłeś sprawy na miejscu? albo ma się jaja albo nie... jeżeli wziął sobie jakiegoś przydupasa to znaczy ze jest zwykłym tchórzem wiec tym bardziej nie ma sie czego bać...
Asia - Pon Paź 05, 2009 14:40
dobryziom napisał/a: | czegoś nie rozumiem jak jechał za tobą to czemu nie zatrzymałeś i nie załatwiłeś sprawy na miejscu? albo ma się jaja albo nie... |
wiesz, mieć " jaja" to pojecie względne, ja np tez bym sie nie zatrzymała, a po za tym ich było dwóch, nie ma co grac twardziela. Tym bardziej, ze kolega odzyskał już swój kołpak
dobryziom - Pon Paź 05, 2009 14:46
Asia napisał/a: | dobryziom napisał/a: | czegoś nie rozumiem jak jechał za tobą to czemu nie zatrzymałeś i nie załatwiłeś sprawy na miejscu? albo ma się jaja albo nie... |
wiesz, mieć " jaja" to pojecie względne, ja np tez bym sie nie zatrzymała, a po za tym ich było dwóch, nie ma co grac twardziela. Tym bardziej, ze kolega odzyskał już swój kołpak |
Asiu ale ty jesteś kobieta co znacznie zmienia sytuacje Poza tym kto tu mówi o graniu twardziela ja nie mowie żeby wylecieć do niego z kluczem do kół i go obić jak psa chociaż miało by to swojej plusy ale o normalnej rozmowie " o co ci człowieku chodzi?" Uciekanie nie ma zbytnio sensu bo raczej wie gdzie mieszka jak ukradł...
Asia - Pon Paź 05, 2009 15:22
no faktycznie, racja..
hmm no nic tedi, trzymam kciuki i daj znac jak sie toczy sprawa
tedi - Pon Paź 05, 2009 18:29
no ogólnie to już nie ten wiek żeby się tłuc na ulicy z gówniarzami, jak ja bym się potem w pracy pokazał a kołpak na pewno wziął mój bo był na tyle głupi, że wziął akurat taki od którego pare dni wcześniej odpadł mi znaczek rovera i z nim jeździł
Aha i nie wie gdzie mieszka bo ukradł mi go pod jego domem czyli w ogóle bez sensu
emes - Pon Paź 05, 2009 19:58
Najbardziej zadziwiające, że koleś jeździł za Tobą, bo odzyskałeś kołpak, który wziął z Twojego autka A kołpak wart nie wiem, 20PLN? O tym, że wziął akurat ten bez znaczka, to już nie wspomnę. Osobiście wolałbym, żebyś na tym forum tego Pana, o którym piszesz, nie znalazł.
Brt - Pon Paź 05, 2009 20:07
apropos niefajnych roverowców to dziś R200 benzyniak na legnickich numerach z paskudnymi chlapaczami z tyłu ... prawie mnie zepchnął z drogi i nawet się nie obejrzał jak go obtrąbiłem zero przeprosini ... nic
MaReK - Pon Paź 05, 2009 20:07
- "O co Ci czlowieku chodzi?!"
- "O nic... ja tylko chcialem Ci dac ulotke klubowa... "
Pozdrawiam,
Brt - Pon Paź 05, 2009 20:14
w sumie to znamy w Klubie kilku, którzy uganiają się za innymi roverkami
Reddi - Pon Paź 05, 2009 23:43
w sumie u mnie w mieście juz zauważyłem 3 identyczne Rovery jak mój
mi by się przydało troche częsci, choćby kołpaki na zimówki nie no żartuje
Perez - Wto Paź 06, 2009 06:27
A moze czysty przypadek, ze mieliscie takie same kolpaki, a Tobie akurat jeden odpadl. Szczegolnie biorac pod uwage, ze to ten bez znaczka. Teraz koles Cie sciga, bo uwaza, ze mu ukradles kolpak. Ot rozwiazanie zagadki. Nie zlapales za reke, to nie mozesz o kims mowic zlodziej.
Brt napisał/a: | w sumie to znamy w Klubie kilku, którzy uganiają się za innymi roverkami |
Jak dorwalem goscia z MG F to powiedzial tak: Roverki.pl? Mam juz samochod 2 lata i nie wejde na forum, dajcie mi juz swiety spokoj. Potem kilka miesiecy pozniej spotkalem to samo auto i nie zaczailem, ze juz z gosciem gadalem. Podjechalem, zeby go zaprosic, a on do mnie: O nie ! Znowu Pan?!
tedi - Sro Paź 07, 2009 15:31
no to muszę podać jeszcze jeden fakt
raz szliśmy z żoną na tamtym osiedlu do samochodu, to było po tym jak już do ukradł a zanim odebrałem i powoli szliśmy, i dwóch kolesi się kręciło koło mojego samochodu, popatrzyli i jeden powiedział: o ten nie ma kołpaka, to jemu ten debil urwał (ja w tym czasie miałem ważną rozmowę przez koma więc nawet na nich nie zwróciłem uwagi, a jak śkońyłem to już ich nie było - żona mi zrelacjonowała potem) tak więc jest masa niezbitych dowodów tego przestępstwa
pozdrawiam
|
|