Zobacz temat - [R200 1,4Si '97] Dorabianie elektrycznych lusterek

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R200 1,4Si '97] Dorabianie elektrycznych lusterek

Wydryszek - Sro Paź 07, 2009 15:00
Temat postu: [R200 1,4Si '97] Dorabianie elektrycznych lusterek
Mam małe pytanie.
Czy w Roverku 200 okrąglaku jest coś takiego jak standardowa wiązka elektrycznych lusterek która już jest w aucie i trzeba skompletować same lusterka regulowane elektrycznie i przełącznik do lusterek do montażu po lewej stronie kierownicy czy też trzeba prowadzić nową instalację?
Robił to ktoś??
Mam manualne ale mam do nabycia tanio przełącznik regulacji i lusterka,, może kabelki i kostki są w standardzie tylko nie ma przełącznika i samych lusterek elektr.

Będę wdzięczny za podpowiedź :D

azer - Sro Paź 07, 2009 17:39

ztcw trzeba prowadzić instalację samodzielnie
marek78 - Sro Paź 07, 2009 17:59
Temat postu: Re: [R200 1,4Si '97] Dorabianie elektrycznych lusterek
Wydryszek napisał/a:
Mam małe pytanie.
Czy w Roverku 200 okrąglaku jest coś takiego jak standardowa wiązka elektrycznych lusterek która już jest w aucie i trzeba skompletować same lusterka regulowane elektrycznie i przełącznik do lusterek do montażu po lewej stronie kierownicy czy też trzeba prowadzić nową instalację?
Robił to ktoś??
Mam manualne ale mam do nabycia tanio przełącznik regulacji i lusterka,, może kabelki i kostki są w standardzie tylko nie ma przełącznika i samych lusterek elektr.

Będę wdzięczny za podpowiedź :D

A jak się ma sprawa w R25 czy jest tak samo,czy już jest podciągnieta instalacja.Pozdrawiam.

mariuszlol23 - Nie Paź 25, 2009 22:03

Ja mam pytanie, troche inne ale nie chcialem tematu zakladac:P

Jak sie zalacza podgrzewanie lusterek to ten guziczek na drzwiach powinien sie swiecic?? Bo mi sie tylko zalacza podswietlenie w czasie wciskania i potem gasnie. I jak sie go trzyma to sie swieci.

thef - Nie Paź 25, 2009 22:07

mariuszlol23 napisał/a:
Ja mam pytanie, troche inne ale nie chcialem tematu zakladac:P
Następnym razem to zrób, bo komuś robisz offtop w wątku (tym bardziej, że nawet model roverka masz inny. Ma się świecić cały czas, więc u Ciebie albo blaszka mikrostyku do podgięcia, albo mikrostyk do wymiany. Zdjąć boczek, wyjąć sterowanie lusterek i działać. operacja prosta, mikrostyk standardowy, na forum było już na ten temat co nieco.
djboo - Czw Lis 05, 2009 17:31

Ja tez sie podepne do pytania czy trzeba wiazke elektryczna poprowadzic samemu w Rover 25 ?