Zobacz temat - [Forum] Ulubione tematy - jak je przeglądać?

Forum Klubu ROVERki.pl

Forum i WWW - [Forum] Ulubione tematy - jak je przeglądać?

rbl - Sob Paź 10, 2009 13:57
Temat postu: [Forum] Ulubione tematy - jak je przeglądać?
Jest opcja dodawania tematów do ulubionych.. jak natomiast można je po dodaniu przeglądać? Nie mogę znaleźć takiego odnośnika.
azer - Sob Paź 10, 2009 14:12

;) dodają się z tego co pamiętam do zakładek w przeglądarce
sam się swego czasu irytowałem żeby dojść jak to działa

według mnie powinno być miejsce gdzie można sobie zabukować tematy. Opcja śledź i zostawianie maili na skrzynce to prowizorka a w zakładkach nie chce robić bałaganu

pzdr

edit: przetestowałem dla pewności. Dodaje do zakładek ale tylko w IE. W innych przegladarkach nic się nie dzieje

rbl - Nie Paź 11, 2009 12:42

azer napisał/a:
według mnie powinno być miejsce gdzie można sobie zabukować tematy.

właśnie tak powinna działać ta opcja :neutral:

sTERYD - Nie Paź 11, 2009 19:03

a to przypadkiem nie działa tylko z ie?? :hm:
rbl - Nie Paź 11, 2009 21:53

azer napisał/a:
Dodaje do zakładek ale tylko w IE. W innych przegladarkach nic się nie dzieje

sTERYD napisał/a:
a to przypadkiem nie działa tylko z ie?? :hm:

W Firefox'ie nie działa.

Tomaszi - Nie Paź 11, 2009 22:52

Zawsze się zastanawiałem jak to działa, a co się naklikałem w tego linka " Dodaj temat do ulubionych" i nic z tego :neutral: ale nie czaje to po jaką cholerę forum ma taką funkcję która nie działa, bo tworzenie zakładek i to w dodatku w ie to jakaś pomyłka.
Ale wierzę w naszą administrację i z pewnością coś wymyślą żeby gdzieś na forum w profilu każdy user miał ten swój index ulubionych ;>

sTERYD - Nie Paź 11, 2009 23:22

Tomaszi, ulubione są tylo w ie
bo ie ma osobny katalog, w którym trzyma pliki TXT z rozszerzeniem .url, które zawierają tylko adres.
każda inna sensowna przeglądarka ma do zakładek jeden plik tekstowy zawierający informacje o wszystich ulubionych stronach, takie jak adres, nazwa, skrócona nazwa, komentarz itp. co nie tak łatwo zmodyfikować z automatu, niemniej nie zawala tak dysku jak katalogi internet explodera...
Tomaszi napisał/a:
wierzę w naszą administrację i z pewnością coś wymyślą żeby gdzieś na forum w profilu każdy user miał ten swój index ulubionych

wyobrażasz sobie jak wtedy by wyglądała baza forum? :/