|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [rover 45 2.0 itd ] 2002 przeplywomiez
masin - Sob Lis 07, 2009 15:15 Temat postu: [rover 45 2.0 itd ] 2002 przeplywomiez witam .moze mi ktos powiedziec jakie sa objawy uszkodzonego przeplywomieza poniewaz mam podejzenia ze moj jst uszkodzony.
i jezcze do ilu obrotow powinien sie krecic roverek bo moj kreci sie tylko do 4 tys i koniec czy to wada czy tak jest?
azer - Sob Lis 07, 2009 15:17 Temat postu: Re: [rover 45 2.0 itd ] 2002 przeplywomiez
masin napisał/a: | witam .moze mi ktos powiedziec jakie sa objawy uszkodzonego przeplywomieza poniewaz mam podejzenia ze moj jst uszkodzony. |
Objawia się spadkiem mocy na wyższych obrotach, oraz wzrostem spalania. Można na próbę odpiąć wtyczkę od przepływomierza i zobaczyć czy jest różnica w zachowaniu auta.
masin napisał/a: | i jezcze do ilu obrotow powinien sie krecic roverek bo moj kreci sie tylko do 4 tys i koniec czy to wada czy tak jest? | no to trochę za mało.
Jugol - Sob Lis 07, 2009 15:33
...na temat przepływomierza ostatnio było kilka tematów- wystarczy poszukać
[ Dodano: Sob Lis 07, 2009 15:33 ]
...i na dodatek zakładasz dwa tematy w ciągu dwóch dni w tej samej sprawie, w pierwszym przecież ktoś Ci nawet pomógł :
http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=47612
|
|