Zobacz temat - [R75] Duża navi - nie działa...

Forum Klubu ROVERki.pl

Car-audio, nawigacje, radia CB - [R75] Duża navi - nie działa...

Lusinek1 - Nie Gru 20, 2009 07:28
Temat postu: [R75] Duża navi - nie działa...
Witam :)
Mam pytanko a propos jednej z dwóch (poza czujnikami parkowania...) rzeczy, które jeszcze w moim autku nie działają :razz: Chodzi otóż o dużą nawigację GPS. Wyświetlacz pokazuje, żebym włożył płytę/alternatywnie: nie pokazuje mi w ogóle aktywnej opcji navi, tymczasem w bagażniku zero palących się kontrolek. Tak, jakby nie było "prundu" tam? :razz: No i płyty włożyć się nie da, coś tam blokuje. Szukaliśmy wczoraj na spocie bezpiecznika do navi, ale... kurczę... wie ktoś może, gdzie się to-to schowało? :)
Z góry dzięki za wszelkie bezcenne uwagi w powyższej kwestii :)

SeniorA - Nie Gru 20, 2009 09:24

Lusinek1 napisał/a:
Szukaliśmy wczoraj na spocie bezpiecznika do navi, ale... kurczę... wie ktoś może, gdzie się to-to schowało?
sprawdzaliście bezpieczniki w kabinie nr. 11 i 22 ?
dukat11 - Nie Gru 20, 2009 14:09

Co do navi to przy takich mrozach czasem nie trybi od razu i musi się zagrzać. U mnie przez ostatnie 3 dni po nocy nie rusza wyświetlacz i navi od razu tylko auto musi się trochę zagrzać. Zeszłej zimy też tak było.
shadowrider - Pon Gru 21, 2009 11:28

Tak standard... u mnie tak samo. Po jakimś czasie trzeba zresetować stacyjką i jest ok.
Gorzej bo w tym mrozie czytnik płyt w bagażniku nie pracuje dobrze. Wrzucam miejscowość i sprzęt się zawiesza...

dukat11 - Pon Gru 21, 2009 12:32

shadowrider napisał/a:
Gorzej bo w tym mrozie czytnik płyt w bagażniku nie pracuje dobrze. Wrzucam miejscowość i sprzęt się zawiesza...

U mnie nie ma tego problemu. Jak się zagrzeje jest ok