|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [MG ZR] Co to jest.. problem
scorpio-x - Wto Sty 26, 2010 15:42 Temat postu: [MG ZR] Co to jest.. problem Witam. pierwsze pytanie: może mi ktoś powiedzieć co to jest?
I problem z tym zwiazany:
na zewnatrz prawie nieslyszalny ale w samochodzie slychac jak dzwiek jakiegos cichego traktora czy cos tego typu po odpaleniu silnika jest wszystko ok ale jak przejade pare kilometrow to zaczyna wydawac taki dzwiek.
MOV01667.3GP
oprawca_1978 - Wto Sty 26, 2010 15:46
Jest to pochłaniacz oparów paliwa - taki niepotrzebny gadżet, którego stosowanie wymusza prawo.
To, co stuka w nim to jego zawór elektromagnetyczny. Jak tak się dzieje, to wszytko w porządku.
staf - Wto Sty 26, 2010 15:50
scorpio-x, http://forum.roverki.eu/v...opar%F3w+paliwa
scorpio-x - Wto Sty 26, 2010 16:01
dzieki wielkie za informacje
hmm to moze co innego mi stuka
tu jest filmik jak odpale samochod.. wszystko ok
MOV01668.3GP
a tu juz po jezdzie:
MOV01667.3GP
nie wiem czy tak powinno byc
[ Dodano: Wto Sty 26, 2010 16:01 ]
STAF dzieki za link.. hmm tylko dziwi mnie to ze to nastepuje po jakims czasie.. i jest troche denerwujace wewnatez samochodu
zouza - Wto Sty 26, 2010 16:13
scorpio-x, anie opiera Ci się on o coś? Mi zaczęło stukać jak założyłam rozpórkę, doszliśmy dlatego, że dotyka rozpórki i dlatego puka (jak się je rozdzieli i przytrzyma to przestaje).
staf, zaczynają mnie te linki w każdym, dosłownie każdym poście wkurzać
scorpio-x - Wto Sty 26, 2010 16:28
Cytat: | anie opiera Ci się on o coś? Mi zaczęło stukać jak założyłam rozpórkę, doszliśmy dlatego, że dotyka rozpórki i dlatego puka (jak się je rozdzieli i przytrzyma to przestaje).
|
hmm jutro to dokladnie sprawdze .. to sie zaczelo dziac jak nadeszly mrozne dni.. ale jutro obadam sytuacje dokladnie
|
|